This version of the page http://btu-center.com/news/uchast-u-interagro-2015/ (185.68.16.192) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-07-19. The original page over time could change.
Участь у ІнтерАГРО 2015
UA RU EN

Участь у ІнтерАГРО 2015

Завершила свою роботу міжнародна виставка інноваційного агровиробництва та комплексного розвитку аграрного бізнесу «ІнтерАГРО Комплекс». 
Завдяки провідним міжнародним та вітчизняним експозиціям та брендам, які були присутні на виставці, а також насиченій та потужній діловий програмі вона перевершила всі очікування.
Головним інтелектуальним майданчиком став міжнародний аграрно-технологічний форум «Управління урожайністю в складних економічних умовах. Кукурудза та соя: оптимальні витрати – максимальні прибутки».
Програма форуму була дуже насиченою. На протязі виставки на багатьох майданчиках спеціалісти обговорювали актуальні питання галузі, презентували свої досягнення в перспективних напрямках сільськогосподарської біотехнології, знайомилися з науковими та промисловими організаціями регіону.
Компанія «БТУ-Центр» стала активним  учасником даного форуму в розділі «Ключові технологічні елементи. Перспективні технології. Ефективність поливу сої.»
В рамках даного форуму спеціалісти Компанії «БТУ-Центр»  мікробіолог, заступник директора по науці Нагорна Ольга Володимирівна та агроном-консультант Слободянюк Олександр Михайлович виступили з доповіддю «Огляд ринку інокулянтів. Економічна ефективність використання. Клубенькова бактерія - жива лабораторія».
Всього в рамках програми ділових заходів відбулися понад 30 конференцій, семінарів, круглих столів та презентацій, в яких взяли участь більш ніж 100 компаній з 8 країн світу.
Враховуючи таку концентрацію перспективних проектів, для Компанії «БТУ-Центр» даний форум став великим бізнес-майданчиком для пошуку нових партнерів.
За три дні виставку «ІнтерАГРО Комплекс» відвідало близько 14 тисяч чоловік!
Компанія «БТУ-Центр» вдячна всім, хто щорічно відвідує наш стенд, а також тим, хто вперше зацікавився результативними та перспективними біотехнологіями України, за увагу, приділену нашому стенду, та бажає всім успіхів у ділових починаннях!  
До нових зустрічей на виставці «ІнтерАГРО 2016»!


Публікації