This version of the page http://te.20minut.ua/dopomoga (31.41.220.92) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-07-17. The original page over time could change.
Допомога - 20 хвилин Тернопіль

Допомога

Помоліться за 5-річну Вікусю, яка вижила у смертельному ДТП, але досі в комі

Подарунки від ровесників з Канади отримали тернопільські дітлахи

Благодійну допомогу для українських дітей збирали ровесники  із Торонто. Організувала акцію уродженка Тернополя Таміла Карпик....

20-річний Віталій, якого побили біля нічного клубу, в комі. Друзі та рідні збирають кошти на лікування

Хлопця кілька разів вдарили в голову пістолетом вночі 30 червня біля нічного клубу Allure. У лікарню його привезли з...

10-річна тернополянка Тоня потребує трансплантації печінки. Допоможіть зібрати кошти

Допомоги потребує Тоня Мончак, якій десять років. Діагноз дівчинки -  первинний склерозуючий холангіт, вона потребує трансплантації...

Моєму синові 36, він так хоче жити. На біду випадкової попутниці відреагували пасажири тернопільської маршрутки

У сім’ю пані Марії раптово постукала біда. Її 36-тирічний син отримав крововилив у головний мозок . Зараз він на дороговартісному...

Ми заслуговуємо на нормальне існування, - учасниця АТО про своє працевлаштування

Близько 15 компаній презентували вакансії для ветеранів АТО в суботу, 30 червня на проекті «Місто професій» . Така ініціатива стала можливою завдяки проекту «Фестиваль вакансій для ветеранів АТО».

Тернополянин у візку мріє піднятися на Говерлу. Команда однодумців шукає на це гроші

Тернополяни на спині по черзі будуть підіймати на Говерлу Сергія Ткачука, який пересувається на інвалідному візку Знайшлася команда однодумців, які разом нестимуть хлопця до вершини, але для цього необхідні кошти Ініціатори просять усіх небайдужих долучитися до збору коштів

На "КотоВасії" тернополяни можуть недорого купити речі та допомогти тваринам

Благодійний вікенд «КотоВасія» два дні, 16 та 17 червня проходитиме у ПК "Березіль". Акція спрямована на те, щоб зібрати кошти на притулок для безпритульних тварин. Організатори з фонду «Вірні друзі» проводять також благодійний гаражний розпродаж.

Завдяки допомозі тернополян маленькому Матвію Павлишину зробили операцію

Спільні зусилля багатьох людей, які перераховували кошти на лікування хлопчика в Австрії, допомогли – на днях Матвія прооперували. До збору коштів на лікування п'ятирічного тернополянина долучилися сотні людей

"Донори врятували мені маму. Тепер я рятую матерів", - тернополянка Христина здавала кров 101 раз

 Заслужена тернопільська донорка Христина Довгалюк за 11 років здала понад 55 літрів крові. 14 червня у світі відзначають День донора. 

У соціальному гардеробі «Одежина» - ремонт, але речі на благодійність можна приносити

Вже пів року соціальний гардероб «Одежина» на вул. 15 Квітня, 3  приймає використаний одяг від тернополян та передає його тим, кому він потрібніший. Зараз  приміщення гардеробу ремонтують, а речі, які благодійники не припиняють приносити у соціальний заклад, сортують та відсилають малозабезпечени у населені пункти із всієї області.

У неї щодня судоми. Допоможіть зібрати кошти на лікування Вікторії Павлік

Допомоги на лікування потребує 8-річна Вікторія Павлік з Волинської області. Дитина бореться одразу з кількома важкими хворобами. Мама дівчинки в розпачі, вона звертається до тернополян з проханням допомогти вилікувати дитину. 

Контейнери для одягу в Тернополі не встановили досі. Бракує коштів на монтаж та утримання

Контейнери, в яких можна буде залишати користований одяг для малозабезпечених, обіцяли встановити у Тернополі вже наприкінці квітня.   П’ять контейнерів вартістю по 11 780 гривень кожен вже на території міста. Проте тернополяни досі не можуть ними скористатись.

Де у Тернополі юридично захищають постраждалих від наслідків російської агресії

Кожен громадянин, який так чи інакше відчув на собі наслідки злочинів Російської Федерації в Україні, має право захищати свої законні інтереси в суді й вимагати виплати агресором грошової компенсації моральної та матеріальної шкоди, стверджують в Громадській організації «Сила права».

У "Карітасі" приймають старі речі, одяг, взуття та іграшки

Ми продовжуємо серію матеріалів про те, куди у Тернополі можна віднести вживаний одяг, взуття та інші корисні в господарстві речі. Щодня ми розповідаємо, хто, що, де і коли приймає у місті. 

Свіжий випуск

№ 28 від 9 липня 2018

Читати номер
Всі номери >
Правила користування сайтом

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

  • phone_in_talk (0352) 43-00-50
Не пропускай новини — долучайся до нас на Facebook
keyboard_arrow_up