This version of the page http://www.novolipki.com/ua/cafe-select/ (89.184.92.207) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-07-14. The original page over time could change.
CAFÉ SELECT - місце для відпочинку і натхнення в ЖК Новопечерські Липки інфо на novolipki.com

(044) 22 000 22
Замовити дзвінок
МЕНЮ
    • РУС
    • УКР
Головна Інфраструктура CAFÉ SELECT
CAFÉ SELECT

Cafe Select – місце, що поєднують в собі три напрямки естетики, натхнення і щастя – кава, одяг і квіти.

Cafe Select Shop пропонує одяг американських, австралійських, а також обраних улюблених українських брендів.
У магазині можна знайти і аксесуари: окуляри (Jacquesmariemaje, Ahlm, Anne and Valentin), сумки легендарних Mansur Gavriel, Rag & Bone, свічки Apotheke і стопки надихаючих книг про моду, фотографії та подорожах.

Cafe Select працює з кавовими зернами свіжої обсмажування. У кафе можна спробувати як напої на основі еспресо, так і каву, приготовану альтернативними методами заварювання. Всі напої можна приготувати на мигдальному молоці, яке бариста готують самі.
В Cafe Select можна поснідати і навіть пообідати!
Поснідати ви можете Гранола з в’яленої журавлиною, мигдалем і йогуртом або вівсянкою з бананом і карамелізованими горіхами. Пообідати чи повечеряти можна пирогами або веганські ролами і салатами.
Увечері ви зможете легко поринути в атмосферу Нью-Йорка і насолодитися келихом ігристого або Апероль.
У меню також є напої міцніше – класичний або фініковий олдфешн і впевнена і стримана лінійка чистого алкоголю.

В Cafe Select Flowers продаються букети з свіжих квітів, які флористи збирають кожен день. Попереджаємо – кожен букет наповнений любов’ю і ніжністю.
Дівчата також можуть оформити індивідуальне замовлення – зібрати композицію з ваших улюблених квітів або надати флористичної магії будь-якого заходу, поділитися порадами по догляду за домашніми або вуличними рослинами.

Вул. Драгомирова 12
Пн-Пт 8:00 – 20:00
Сб-Нд 9:00 – 21:00
Тел. (098) 110-00-11

Назад