This version of the page http://www.business.ua/pravila (31.131.22.105) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-07-11. The original page over time could change.
Авторські права

100 Бізнес амбасадорів україни Бізнес 100 Історії що надихаютьInvest in New Ukraine

Точка зору бізнесу

  • Юрій Кривошея
    “Торонто-Київ” як приклад тривалої співпраці України та Канади
  • В’ячеслав Мироненко
    Чому канадські інвестиції важливіші за азіатські
  • Тимур Чмерук
    Про зони вільної торгівлі і погіршення торговельного балансу

Авторські права

Умови використання матеріалів Журналу БІЗНЕС:

Ідеї ​​оформлення, стиль і весь зміст Журналу БІЗНЕС є об'єктом авторського права і охороняються законом. Передрук та інше використання матеріалів Журналу БІЗНЕС без письмового дозволу Видавництва не допускаються.

Для запиту передруку, скористайтеся формою зворотнього зв'язку. У тексті повідомлення обов'язково вкажіть фразу "Запит передруку".

Якщо дозвіл отримано, при використанні матеріалів необхідно дотримуватися наступних умов:

1. Текст статті наводиться без скорочень, змін і виправлень. У статті в повній мірі зберігаються всі її інформаційні елементи (заголовок, підзаголовок, таблиці, графіки та ін.).

2. На початку статті - обов'язкова наявність імені та прізвища її автора (авторів).

3. В кінці статті обов'язкове посилання на Журнал БІЗНЕС та його сайт в формі:

«Використано матеріали Журналу БІЗНЕС № (номер видання) від (число, місяць, рік виходу даного номера видання); www.business.ua». Для електронних ЗМІ — обов'язкове активне гіперпосилання "БІЗНЕС" з переходом на використовувану публікацію на сайті журналу.

4. Текст посилання, за винятком назви Журналу БІЗНЕС, дається прийнятим у виданні-реципієнті шрифтом і кеглем.

5. Назва Журналу БІЗНЕС як в тілі статті, так і на посиланні дається виключно прописними буквами з використанням шрифту TIMES NEW ROMAN і не менше ніж 8 кеглем.

6. Друковані засоби масової інформації направляють до редакції Журналу БІЗНЕС один екземпляр свого видання, в якому використовувалися матеріали Журналу БІЗНЕС, протягом тижня з моменту виходу видання у світ поштою на адресу:

Україна, 02156, м.Київ, вул. Кіото 25, редакція Журналу БІЗНЕС.

7. Електронні засоби масової інформації протягом двох робочих днів направляють до редакції на електронну пошту Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. посилання на адресу розміщення використаних матеріалів Журналу Бізнес в інтернет-просторі.

========================================================== 

Умови використання матеріалів сайту Журналу БІЗНЕС

1. Адміністрація сайту визначає правила поведінки на ньому і залишає за собою право вимагати їх виконання від відвідувачів.

2. Незнання правил не звільняє від необхідності їх виконання. Розміщення будь-якого повідомлення на сайті автоматично означає Вашу згоду з цими правилами і з необхідністю їх дотримання.

3. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказівці посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на business.ua. Посилання (гіперпосилання) обов'язкове в незалежності від повного або часткового використання матеріалів. При використанні будь-яких матеріалів різних розділів на business.ua, в тому числі і при цитуванні, має бути обов'язково вказано, що "заява зроблена на сайті business.ua" або "використана інформація сайту business.ua", при цьому адреса сайту business.ua повинен бути гіперпосиланням (посиланням) на сторінку розташування вихідної інформації на сайті business.ua. Передрук, копіювання, відтворення або інше використання матеріалів, у яких міститься посилання на агентства, "Українськi Новини", УНIАН, а також Reuters строго заборонено.

4. Матеріали, відмічені знаком "НОВИНИ КОМПАНІЙ" публікуються на правах реклами.

5. Всі права на будь-які матеріали, які містить цей сайт, захищені у відповідність з українським та міжнародним законодавством про авторське право і суміжні права.

6. Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст рекламних матеріалів та інформаційних статей, думок, висловлених в ході відеоконференцій, коментарів користувачів, які розміщені на сторінках сайту, а також за наслідки їхньої публікації і використання. Думки авторів блогів, учасників відеоконференцій, коментарі, розміщені на наших сторінках, можуть не збігатися з думками і позицією редакції сайту і Журналу БІЗНЕС.

7. Адміністрація сайту не несе відповідальності за збитки, понесені в результаті використання або невикористання його інформації та сервісів.

ШАРЖІ 
НОВИНИ компаній
  • Вівторок, 10 липня 2018
    Международные криптоэксперты соберутся на блокчейн-конференции в Киеве
  • Вівторок, 10 липня 2018
    Олег Сенцов, Наталія Яресько та Ольга Бондаренко стали першими лауреатами премії Ukrainian ID Awards
  • Понеділок, 02 липня 2018
    ASBIS HUB 2018. Tech Talks – Тренды. Возможности. Инновации
  • Вівторок, 26 червня 2018
    Кирило Шевченко: Ми будуємо не «банк добрих порад», а банк максимальної кооперації з бізнесом
  • Вівторок, 26 червня 2018
    Форум бізнес- і IT-лідерів став одним з наймасштабніших бізнес-подій України в 2018 році
ДІЛОВИЙ календар
« July 2018 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          
КОЛУМНІСТИ БІЗНЕСУ

Стати колумністом

Раз на тиждень ми відправляємо дайджест з найцікавішими та актуальними матеріалами.