Новинки

Skoda Rapid оновився і отримав літровий мотор (Фото)

0

Уже в березні на Женевський автосалон привезуть оновлену версію моделі Skoda Rapid. Автовиробник виставить на стенді обидві версії машини – в кузові хетчбек і ліфтбек. Що стосується зовнішніх змін машину можна буде відрізнити від актуальної версії за новими фарами і обвісами, а також з іншими задніми ліхтарями. За доплату вони можуть стати світлодіодними. У головній оптиці з’явилися світлодіодні ходові вогні іншого дизайну, а опціональний біксенон буде пропонуватися разом з системою автоматичного управління дальнім світлом.

У салоні нового Рапіда можна буде виявити нову обшивку дверей, дефлектори системи вентиляції, дисплей мультимедійного комплексу і блок управління кліматичною установкою. За доплату будуть доступні точка доступу WLAN і два додаткових USB-порти для пасажирів заднього ряду.

З технічної точки зору головним нововведенням стане небачений раніше на цій моделі 1,0-літровий турбований агрегат на 95 і 110 кінських сил. Доступним залишиться і 1,4-літровий TSI потужністю 125 кінських сил. У лінійці дизельних альтернатив як і раніше є 90-сильний 1,4-літровий мотор TDI і 1,6-літровий двигун на 116 сил. В таємниці залишилася поки що тільки ціна машини. Однак і цю загадку розкриють в рамках Женевського автосалону 2017. Приймати замовлення на нову Шкода Рапід почнуть вже в квітні.


Не пропустіть

Volkswagen почав виробництво нового кросовера (Фото)

Mitsubishi випустила нову версію культового позашляховика Pajero (Фото)

Porsche Cayenne Coupe вивели на тести (Фото)

Koenigsegg представив два нових гіперкара Agera (Фото)

Сюда Туда
Залишити коментар