This version of the page http://te.20minut.ua/Vid-Chytachiv (31.41.220.92) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-07-09. The original page over time could change.
Новини від читачів - думки людей - 20 хвилин Тернопіль

Від Читачів

Субвенції розбрату: як на Тернопільщині “погризлися” радикали з БПП

Одному з нових кораблів ВМС України назву славного міста Тернопіль

Першу Січ в Запорізьких степах збудували наші пращури – вихідці з Поділля…

У Тернополі - «Місто професій» та ярмарок вакансій для ветеранів АТО

Нещодавно у парку ім. Т. Шевченка розгорнулося імпровізоване «Місто професій». При вході кожна дитина отримала паспорт, мала...

Одинокими пенсіонерами з геріатичного будинку опікуються тернопільські лікарі

Тернопільські кваліфіковані медики кілька годин проводили безкоштовний огляд пацієнтів геріатичного будинку в с.Великі Дедеркали,...

YouthSpeak Hackathon 2018

Чи задоволений ти рівнем теперішньої освіти? Чи вважаєш ти, що навчання доступне кожному? Чи вдається тобі реалізовувати...

Перлини східної мудрості

Клуб "Практична мудрість" запрошує 8 липня о 15:00 на чергову зустріч

Волинська трагедія чи Волинська різня?

Волинська трагедія - одна з найбільш суперечливих сторінок в історії України, навколо якої точаться суперечки і спекуляції. 11 липня відзначається річниця трагедії. У Польщі події 1943 року на Волині називають геноцидом, в Україні таке трактування називають перебільшенням.

Сила духу – сила волі

21 червня 2018 року в спорткомплексі ТНЕУ відбувся 1 етап VI Всеукраїнської спартакіади «Сила духу» серед потерпілих на виробництві Тернопільської області.

Добро Обєднує!!

Потрібна допомога дитячому обласному притулку м. Тернопіль!!!

Прозора та чесна медицина: міф чи те, чого можна досягти?

Тернопільські лікарні звітують за отримання та використання благодійних внесків. Проте, дехто обходить навіть наказ Міністерства охорони здоров’я.

Операція обєднаних сил

Оос і журналістика

Тернопіль до літнього сезону досі не готовий!

В парках відсутні прокати катамаранів, на озері надмірно низький рівень води, не працює кілька звичних фонтанів. І це все станом на останні дні червня. Місто потрібно належним чином готувати до літа, а не лише "до Дня міста"!

Нервовий розлад! Можливо, не все так погано?(безкоштовний тренінг)

Клуб "Практична мудрість" запрошує

Вітаю з Днем Конституції!

Якщо ми не поважаємо свою державу, як заставити поважати Нашу державу когось?

Під час квесту «PROFI LAND» країною професій подорожували і юні ланівчани, і представники державних установ

Інтелектуально-ігровий профорієнтаційний квест «PROFI LAND» провели фахівці Лановецької районної філії Тернопільського обласного центру зайнятості в оздоровчому таборі відпочинку «Лісова Казка», що у с. Борщівка Борсуківської об’єднаної територіальної громади.

Свіжий випуск

№ 27 від 2 липня 2018

Читати номер
Всі номери >
Правила користування сайтом

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

  • phone_in_talk (0352) 43-00-50
Не пропускай новини — долучайся до нас на Facebook
keyboard_arrow_up