Громадська приймальня

Адреса:
03110, м. Київ, вул. Преображенська,буд. буд.21 (Солом`янський район)
Телефон:
.
Години прийому:

.

Громадська організація, яка виконує функції громадської приймальні:

Громадська організація «Соціально-реабілітаційний центр» (ідентифікаційний код 35369014) Керівник: Стеблина Тетяна Андріївна

Помічники-консультанти

  • Лісовий Іван Сергійович
  • Морозовський Тарас Вікторович
  • Опришко Антон Сергійович
  • Рябчинський Артем Михайлович
  • Сокольнікова Іванна Юріївна

Депутати Київради

Андрєєв
Андрій
Сергійович
Дата народження:
07.02.1988
Фракція:
Депутатська фракція «Солідарність»
Посади:
Постійна комісія Київської міської ради з питань власності
Член комісії
Рішення/Проекти рішень

Проект рішення Київської міської ради

Проект рішення Київської міської ради №2118 (Про надання статусу скверу земельній ділянці орієнтовною площею 0,16 га, що розташована на просп. Повітрофлотському, 26 у Солом’янському районі м. Києва)
Проект рішення Київської міської ради №899 (Про надання статусу скверу земельній ділянці орієнтовною площею 0,16 га, що розташована на просп. Повітрофлотському, 26 у Солом’янському районі м. Києва)
Проект рішення Київської міської ради №749 (Про внесення змін до Правил благоустрою міста Києва, затверджених рішенням Київської міської ради від 25 грудня 2008 року № 1051/1051 )
Проект рішення Київської міської ради №231 (Про внесення змін до Правил благоустрою міста Києва, затверджених рішенням Київської міської ради від 25 грудня 2008 року № 1051/1051)
Проект рішення Київської міської ради №2716 (Про надання статусу скверу земельній ділянці на просп. Повітрофлотському, 11-13 у Солом'янському районі м. Києва)
Проект рішення Київської міської ради №2104 (Про надання статусу скверу земельній ділянці, розташованій на пров. Політехнічній, 2-б у Солом'янському районі м. Києва)
Проект рішення Київської міської ради №1150 (Про надання статусу скверу земельній ділянці орієнтовною площею 0,15 га між будинками №№ 2 та 4 по вул. Олексіївській у Солом'янському районі м. Києва)
Проект рішення Київської міської ради №1148 (Про надання статусу скверу земельній ділянці орієнтовною площею 0,25 га між будинками №№ 31 та 33 по вул. Волгоградській у Солом'янському районі м. Києва)

Рішення Київської міської ради

Рішення №732/3739 (Про надання статусу скверу земельній ділянці орієнтовною площею 0,27 га, що розташована між будинками №№ 2/4 та 6 по вул. Соціалістичній та будинком № 7 по вул. Авіаконструктора Антонова у Солом'янському районі м. Києва)
Рішення №731/3738 (Про надання статусу скверу земельній ділянці орієнтовною площею 0,27 га, що розташована на вул. Авіаконструктора Антонова, 13 у Солом'янському районі м. Києва)

Сторінки

  • 1
  • 2
  • наступна ›
  • остання »
Біографія

Місце народження: місто Київ, Україна. Одружений. Судимості не має.

У 2010 році закінчив Національний педагогічний університет імені М. П. Драгоманова за спеціальністю «Історія» та здобув кваліфікацію магістра історії, викладача історії, вчителя краєзнавчого туризму.

З листопада 2010 року по жовтень 2013 року – аспірант кафедри джерелознавства та спеціальних історичних дисциплін Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова.

З вересня 2011 року по жовтень 2014 року – викладач Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова кафедри «Джерелознавства та спеціальних історичних дисциплін».

З жовтня 2014 року по січень 2015 року працював начальником управління обстеження та аналізу стану благоустрою території КП «Київблагоустрій», а з лютого 2015 року по теперішній час – перший заступник директора КП «Київблагоустрій».

У 2017 році захистив наукову дисертацію за спеціальністю «Історія України» на тему: «Агітаційно-пропагандистська діяльність радянських органів репатріації серед «переміщених осіб» з України (1944-1953)» та здобув науковий ступінь кандидата історичних наук.

Також у 2017 році здобув другу вищу освіту та отримав диплом спеціаліста «з відзнакою» за спеціальністю «Будівництво та цивільна інженерія» відокремленого структурного підрозділу «Інститут інноваційної освіти Київського національного університету будівництва і архітектури» та здобув кваліфікацію інженера-будівельника.

Депутатська діяльність. 25 травня 2014 році на позачергових виборах до місцевих рад обраний депутатом Київської міської ради VII скликання. 25 жовтня 2015 року на чергових місцевих виборах в Україні вдруге обраний депутатом Київської міської ради VIII скликання. Наразі – член постійної комісії Київської міської ради з питань власності.

Нагороджений Патріаршою грамотою УПЦ КП (2007, 2010 рр.), Орденом Святих рівноапостольних Кирила та Мефодія УПЦ КП (2008 р.), Орденом Святого Рівноапостольного князя Володимира Великого ІІІ ступеня УПЦ КП (2015 р.), Орденом Святого Архістратига Михаїла УПЦ КП (2016 р.). Також відзначений значною кількістю грамот, подяк та медалей.

 

Розширений пошук

  • проекти рішень
  • Рішення Київської міської ради
    Про питання заборгованості перед ПАТ "Національна акціонерна компанія "Нафтогаз України"
  • Рішення Київської міської ради
    Про надання згоди на безоплатне прийняття до комунальної власності територіальної громади міста Києва ділянок автомобільних доріг загального користування державного значення
  • Рішення Київської міської ради
    Про внесення змін до рішення Київської міської ради від 05.09.2014 № 55/55 "Про заборону проведення заходів та видовищ з використанням піротехнічних виробів на території міста Києва"
  • Рішення Київської міської ради
    Про присвоєння звання «Почесний громадянин міста Києва» Кібі В. М.
  • Рішення Київської міської ради
    Про звернення Київської міської ради до Верховної ради України щодо внесення змін до законодавства України
  • Проект рішення Київської міської ради
    Про реорганізацію Київського центру соціальної адаптації престарілих, інвалідів та осіб, що не мають постійного місця проживання
  • Проект рішення Київської міської ради
    Про передачу земельної ділянки товариству з обмеженою відповідальністю «МЕГАПОЛІС-ІНВЕСТ» для експлуатації та обслуговування існуючих будівель на вул. Жилянській, 126/23 у Шевченківському районі м. Києва Д-7965
  • Проект рішення Київської міської ради
    Про викуп земельної ділянки для суспільних потреб
  • Проект рішення Київської міської ради
    Про передачу в оренду без проведення конкурсу нежитлових приміщень комунальної власності територіальної громади міста Києва (Глушкова Академіка просп., 10, літ.1В, Голосіївський район)
  • Проект рішення Київської міської ради
    Про внесення змін до таблиці 2 додатку 2 до рішення Київської міської ради від 02 грудня 2010 року № 284/5096 «Про питання комунальної власності територіальної громади міста Києва»