This version of the page http://te.20minut.ua/allnews (31.41.220.92) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-07-08. The original page over time could change.
Всі новини Тернополя за сьогодні - 20 хвилин Тернопіль

Всі новини

Подивитись 0 нові статті
Впродовж дня на Тернопільщині п'ятеро людей захворіли на кір

У Тернопільській області 5 липня  за первинними діагнозами зареєстрували 33 випадки інфекційних захворювань.

Тернопільський боксер став чемпіоном України серед студентів

Боксер з Микулинців Віктор Петров-молодший днями завоював нове звання.

Іван Федчишин
В якому навчальному закладі начається Чемппіон?
На Тернопільщині не минає й дня, аби хтось не втратив кошти через торгівлю в інтернеті

Впродовж минулої доби до правоохоронців надійшла ціла низка заяв про подібні шахрайства. Збитки потерпілих становлять від кількох десятків гривень до декількох тисяч.

Діонісій
якщо розуму ніхт, то бабло втратиш.
"Нива" у спарингу не змогла обіграти дублерів "Карпат" у Львові

Четвертий контрольний матч на тренувальних зборах тернопільські футболісти провели 6 липня у Львові на стадіоні "Україна".

Тернополян вчили по-особливому готувати щуку

 Шеф-повар  Анатолій Добровольський із ресторану «Форес», що у Черкасах, навчав тернополян готувати пончики з щуки. Майстер-клас відбувся в рамках фестивалю «Короп-Фест» у суботу, 7 липня.

Проща у Краснопущі зібрала сотні вірян

Більше ніж півтисячі вірян різного віку і з різних куточків зібрала сьогодні Краснопуща Щороку маленьке село на Бережанщині збирає вірян на святковий відпуст

У Тернополі чоловік переплив став і встановив рекорд

Рекорд з найдовшого і найшвидшого запливу тернопільського ставу в стилі баттерфляй встановили в суботу, 7 липня. Стартував заплив біля причалу водно-моторних човнів, а фінішували на пляжі Циганка. Спортсмен Іван Ящишин зі Львова, подолав дистанцію 3,5 кілометри за 1 годину 14 хвилин 4 секунди.

Микола Козак
Молодець! Успіху у Стамбулі!
Фото дня: туалет у Парку здоров'я досі без дверей

Громадську вбиральню у Парку здоров'я так і не облагородили. Хоча обіцяли це зробити ще на початку літа. 

photo_camera На Тернопільщині ДТП на єврейському кладовищі. Є постраждалий

Аварія трапилася у п’ятницю, 6 липня, у Бучачі Тернопільської області.

«Дієва громада»: озвучте проблему, щоб її вирішили

Змінювати наше місто кожен може чи то з дивану, чи то за трибуною у міській раді. Є декілька офіційних способів, де ви, а не хтось інший, почнете вирішувати проблеми. У цій публікації дізнаєтесь як.

«Дівчата, кому потрібні гроші, ставте +»: журналісти перевірили, чи можна заробити в Інтернеті

Літо — для когось період відпочинку, а для когось — заробітків. Так, активно заробляти гроші взялися мамусі у декреті, люди без освіти  і просто ті, хто хоче працювати без начальника, в Інтернеті. Обіцяні заробітки — від 100 до 1000 грн у день. 

Діонісій
заробити можна тоді , коли дупу від  дівана підняти, в інтернет, хер там, бо є розумніші від Вас, були пару років біткоїни, то є бізнес, дібіли взялись, а потім кречуть, що то тіпа МММ.

поки сам руцями і розумом не заробиш, то все фігня.
Переможець "Рибальських посиденьок" зловив майже два кілограми риби

У цьогорічних посиденьках взяли участь 27 рибалок, троє з яких -діти. Наймолодшій учасниці 10 років, найстаршому -74. «Рибальські посиденьки» відбулись у суботу, 7 липня.

Як вибрати сонцезахисні окуляри і не зіпсувати собі зір

Сонцезахисні окуляри мають бути не просто стильним аксесуаром. Вони повинні берегти очі від згубної дії ультрафіолету. Але лінзи на окулярах повинні бути не просто темного кольору, а й справді захищати від сонця.

Як часто тернополяни йдуть до лікаря

Менше тернополян задоволені дільничним терапевтом чи сімейним лікарем: якщо в 2016 році область була першою по Україні за кількістю громадян, задоволених цим видом допомоги (84%), то в 2017 цей показник знизився до 78%.

Діонісій
більшість хоте тоді, коли приспічило, або довідку треба.
У Тернополі придбати труси у релігійне свято все-таки можна

Нещодавно на сесії міської ради рекомендували не продавати нижню білизну у релігійні свята. На свято Івана Хрестителя журналісти «20 хвилин» вирішили перевірити чи можна купити білизну на ринку.

Діонісій
бляха, роздули треп одного недорозвинутого, а тепер маємо, що писати і читати :)

хоч він на тому попіарасився гарно.
photo_camera play_circle_filled Зі смолоскипами і Князем Васильком. У Теребовлі відзначають День міста

Майже два десятки людей о 22.00 піднялись на Замкову гору,  а історії про Теребовлю їм розповідав сам Князь Василько.  Незвичайну екскурсію організували працівники Теребовлянського туристично-інформаційного центру спеціально до Дня міста

Як святкують іменини відомі тернопільські Івани

7 липня церква відзначає Різдво Івана Хрестителя. В народі — Івана Купала — найколоритніше та найцікавіше свято, яким закінчується літній сонячний цикл календарних дохристиянських свят.

Сьогодні, 7 липня: святкують Різдво Івана Хрестителя

7 липня відзначають різдво Івана Хрестителя. Усі Івани святкують іменини. Також у цей день відзначають День Незалежності Соломонових Островів, День макаронів (США), День працівника природно-заповідної справи, Міжнародний день кооперативів.  

Погода у Тернополі: 7 липня, дощ, +24°

Весь день у Тернополі буде хмарним. Усю другу половину дня йтиме дрібний дощ. Температура повітря коливатиметься від +16° до +24°.

Тернополяни стали призерами Кубка України з легкої атлетики

Дев'ять нагород різного гатунку здобули представники тернопільського "Інваспорту" на Кубку України з легкої атлетики, що відбувся у Бахмуті на Донеччині.

Школа має дати учням не знання, а компетентності. Директор опорної школи про освітню реформу

Про перспективи та проблеми оптимізованої мережі навчальних закладів, а також як готуватись першачкам до нових реалій, журналісти «20 хвилин» дізнались у директора Хоростківської опорної школи Галини Ворони. Заклад вже понад рік втілює освітню реформу. Розповіла пані Галина й про значення терміну "компетентності".

Петро Білецький
У всьому винні батьки. Вони самі вчились в школі і в інституті і тепер їздять на заробітки в Європу. Потім свою дитину туда пхають зі всіх сил і ше й росказують шо "Вчися добре і будеш мати гарну роботу і зарплату". Брешуть самі собі і своїм дітям. Це не має значення як ти вчишся в школі, все вирішують звязки і бабки, а якщо цього нема тоді потрібно не розказувати ці всі казочки, а шукати певні здібності в дитини(методики вже є) і розвивати в ній якийсь талант чи готовити до відповідної професії ше з 6-го 7-го класу. Тоді така дитина при досягненні 20-ти річного віку вже буде мати якісь результати в житті. А наша школа вирощує рабів які потім будуть робити за копійки на наших заводах, підприємствах, або на заробітках за кордоном.
Котельня на Купчинського заважає нормально дихати і спати, скаржаться тернополяни

Із шумом, гамом і суперечками відбулася позапланова перевірка торф'яної котельні на Купчинського екологами. Люди запідозрили, що на котельні до приїзду Держекоінспекції підготувалися, і порушень фахівці відомства не знайдуть  

Felix Dzusenko
нехера не нормально сморід жах всю ніч вікна відкрити не можна  і в 9  вечора такий шум шо літак розгоняється
Подарунки від ровесників з Канади отримали тернопільські дітлахи

Благодійну допомогу для українських дітей збирали ровесники  із Торонто. Організувала акцію уродженка Тернополя Таміла Карпик. Окрім того, дітям передали малюнки, листи та солодощі.

У Тернополі на залізничному вокзалі люди перелазили через потяг

Вантажний потяг перекрив перехід через колію і люди, щоб перейти на потрібну колію, перелазили через вагони з деревом. Про ситуацію, яка трапилась близько 13.00 в п'ятницю, 6 липня, редакцію "20 хвилин" повідомив читач Віталій.

Діонісій
це про..еб начальника вокзалу і диспечерів, а пенсіонери в нас ще совдеповські, що з них брати. оголосили б в гучномовець, що зачекайте, скоро приберуть. а то проблема на рівному місці.
Усі розваги у Тернополі на вихідні

«КоропФест», концерт The Segment quartet, сучасне авторське українське кіно, Koza stand up – 8, а також  фільми, виставки і вистави чекають тернополян цими вихідними, 7-8 липня.

Від "БАМу" до Збаразького кільця затор через аварію

Про затор та аварію на вул. 15 Квітня поблизу Збаразького кільця редакцію "20 хвилин" повідомив читач близько 17.34 в п'ятницю, 6 липня.

Іван Довганюк
На фото ЗІЛ
У занедбаному санаторії на Тернопільщині створять медцентр для учасників АТО

На базі Яблунівського обласного комунального санаторію розпочали створювати медичний центр для учасників АТО. На перший етап виділили 1,5 млн. грн. Невдовзі тут проведуть богатирські ігри для учасників АТО.

photo_camera play_circle_filled Тернополяни та малеча в центрі цілували бурундука. Відео, яке не залишить вас байдужими

За традицією, 6 липня цілують у всьому світі ще з XIX століття. Цього дня відзначають День поцілунків. Журналісти "20 хвилин" вирішили підтримати традицію і провели експеримент. А задля розваги одягнули костюм бурундука. 

У парку Шевченка - багато риби. Розпочинається фестиваль "Короп-фест"

Триденний фестиваль кулінарного мистецтва розпочнеться сьогодні на центральній алеї у парку ім. Т.Г. Шевченка. Відвідувачі "Короп-фесту" фотографуються з символом свята - великою рибою, виготовленою з металу.

Серед потерпілих на Рівненському полігоні є вихідці з Тернопільщини

6 липня під час навчань на Рівненському загальновійськовому полігоні загинули троє військовослужбовців, ще дев’ятеро отримали поранення різних ступенів важкості через розрив боєприпаса у стволі міномета.  Серед постраждалих - уродженці Тернопільської, Миколаївської та Дніпропетровської областей.

Наталья Волохата
Мало гинуть на війні,то ще й на полігоні...Це що необережне поводження чи...
Свіжий випуск

№ 27 від 2 липня 2018

Читати номер
Всі номери >
Правила користування сайтом

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

  • phone_in_talk (0352) 43-00-50
Не пропускай новини — долучайся до нас на Facebook
keyboard_arrow_up