This version of the page http://te.20minut.ua/Podorozhi (31.41.220.92) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-07-08. The original page over time could change.
Подорожі у Тернополі й за кордоном, де відпочити - 20 хвилин Тернопіль

Подорожі

Противники торф'яних котелень програли суд

Де на Тернопільщині можна відпочити не за всі гроші

Навіть на Тернопільщині можна знайти унікальні місця для відпочинку сім’єю. Вартість оренди двокімнатного номера стартує...

Відома мандрівниця зняла з висоти замки та костели Тернопілля. Дивіться неймовірні фото!

Фото замків та костелів Тернопілля з висоти розмістила на своїй сторінці мандрівниця та краєзнавиця Ірина Пустиннікова, відома...

Квитків на потяги до моря на червень майже не залишилося

Ми перевірили на Залізничному вокзалі, чи реально зараз придбати хороші місця у потягу на найбільш популярні напрямки півдня...

Гусятинські школярі замість випускного поїхали у подорож

Триденну поїздку в туристично-розважальний комплекс на Дністрі замість випускного у ресторані організували дев'ятикласники...

Тернополян запрошують на гаражний розпродаж: збирають гроші на авто для військових

Шостий «Гаражний розпродаж» відбудеться 20 травня на Майдані Волі. Благодійну акцію проводить «Об’єднання «Самопоміч» щоб придбати авто для українських бійців в зоні АТО.

Екскурсійне меню Теребовлі: що покажуть і скільки коштує поїхати у райцентр на вихідних

Не замком єдиним багата Теребовлянщина, хоча і на нього можна поглянути по-новому, наприклад, з параплана за 850 грн. А приготувати страви на пікнік на Замковій горі можна замовити майстру-шефу  

На місці «білого дому» був холерний цвинтар, на місці міськради – розкішний парк

А ви знали, що тернопільська обладміністрація збудована на місці холерного цвинтаря. А міська рада - на місці розкішного парку в стилі бароко, від якого залишилася лише стара липа на вул. Листопадовій біля колишнього кафе «Бомонд». Все це розповіла тернополянам екскурсовод Оксана Ленчук під час екскурсії маловідомим буремним Тернополем XVIII століття.

Де можна відпочити в радіусі 25 кілометрів від Тернополя? Розповідайте про цікаві місця

Наближаються вихідні, а отже є можливість відпочити на природі. І не обов'язково їхати далеко, аби насолодитися свіжим повітрям та весняними барвами.

Гори, рафтинг, крокуси. Тернополяни показали у соцмережах яскраві фото з мандрів на вихідних

Чудова весняна погода та багато вихідних, чи не привід податися у мандри? Так і зробили багато тернополян. А після повернення з подорожей, вони дивують у соцмережах яскравими фото з відпочинку.

Джордж Вільямс їде на мотоциклі з Таджикистану у Великобританію через Тернопіль

28-річного британця, який уже 25 днів в дорозі і на мотоциклі проїхав 4000 км, зустріли тернопільські байкери. Чоловік їхав через Тернопіль, бо шукав колеса до свого радянського мотоцикла.

Як живуть українці в Еміратах

Приблизно 5000-7000 українців проживають зараз в Об'єднаних Арабських Еміратах. Останнім часом ця цифра зросла, адже ще більше громадян України змушені їхати за кордон у пошуках заробітків.

За рік близько сотні тернополян їздять на екскурсії в Чорнобиль

Під час офіційної одноденної екскурсії в Чорнобильську зону тернополяни розглядають мертве місто і годують сомів-велетнів

Тернополяни спускались на 5 метрів під землю і піднімались на 20 метрів догори. Екскурсія Тернополем викликала ажіотаж

Тернополяни різного віку прийшли на екскурсію містом 22 квітня. Серед них можна було побачити і стареньке подружжя, і студентів, і навіть трирічних дітей. Загалом на екскурсію зареєструвалися більше 70 людей. Хоча до її завершення туристів стало близько сотні, адже по дорозі приєднувалися перехожі.

"Це квіти не для лінивих". Де можна побачити крокуси

Весняним дивом природи є крокуси або шафран Гейфелів. Ці квіти занесені до Червоної книги.

Свіжий випуск

№ 27 від 2 липня 2018

Читати номер
Всі номери >
Правила користування сайтом

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

  • phone_in_talk (0352) 43-00-50
Не пропускай новини — долучайся до нас на Facebook
keyboard_arrow_up