This version of the page http://pravda.if.ua/news-85488.html (178.20.156.56) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-07-08. The original page over time could change.
Правда.if.ua — Туристичний потенціал області презентовано на XV Міжнародному економічному форумі «Україна сьогодні: інвестиції, бізнес, відповідальність»

Туристичний потенціал області презентовано на XV Міжнародному економічному форумі «Україна сьогодні: інвестиції, бізнес, відповідальність»

Tweet
8 жовтня представники області взяли участь у XV Міжнародному економічному форумі «Україна сьогодні: інвестиції, бізнес, відповідальність».

Захід об’єднав представників бізнесу, науки і влади з метою сприяння модернізації та інтеграції економіки, реалізації інвестиційних проектів і впровадження інноваційних технологій, подальшого розвитку регіональної та транскордонної співпраці.

З вітальним словом до учасників звернулися голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка, голова Львівської обласної ради Петро Колодій, міський голова Львова Андрій Садовий, президент Польсько-Української Господарської Палати з польської сторони Яцек  Пєхота, президент Польсько-Української Господарської Палати з української сторони Олександр Шлапак, Надзвичайний і повноважний посол Канади в Україні Роман Ващук.

На засіданні секції «Залучення інструментів міжнародної технічної допомоги для розвитку туристичної галузі: можливості і перспективи» начальник управління туризму та міжнародної технічної допомоги департаменту міжнародного співробітництва, євроінтеграції та розвитку туристичної інфраструктури Івано-Франківської облдержадміністрації Наталія Гасюк презентувала досвід Івано-Франківщини у залученні міжнародної технічної допомоги, зокрема результати та подальші кроки з реалізації проекту «Івано-Франківська область - край для туризму».

На пленарних засіданнях та секційній роботі учасники обговорили питання створення та функціонування індустріальних парків, перспективи розвитку промисловості, туристичної сфери. В обговоренні використання відновлювальної енергії та концепції ресурсоефективного та чистого виробництва взяла участь начальник відділу ефективного використання енергоресурсів та енергозбереження департаменту промисловості Івано-Франківської облдержадміністрації Людмила Петришин.

 

 


12 жовтня 2015, 14:42  Версія для друку   Відправити другу   До закладок   Лист редактору

Якщо ви помітили помилку виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.



Коментарі:
, 12 жовтня 2015, 17:08
В області немає туристичного потенціалу, тому що відсутні дороги і інфраструктура. Крім того до нас не літають літаки. Небо над Донбасом перекрите, а нещодавні обоюдні заборони на перельоти авіакомпаніям Україна-Росія поставили жирний хрест на авіаперевезеннях через Україну. Отже і по туризмі
Відповісти

Додати новий коментар




Останні новини з категорії Туризм:
На новорічно-різдвяні свята Укрзалізниця призначила п'ять додаткових поїздів до Франківська
14 грудня 2017, 18:12
Підбито підсумки роботи у сфері туризму Прикарпаття (фото)
13 грудня 2017, 10:46
Завтра підприємці на бричках відкриватимуть “Зимову казку” у Франківську
11 грудня 2017, 22:07
Відтепер на Прикарпаття курсуватимуть нові поїзди
11 грудня 2017, 12:27
Прикарпатські науковці виступають на захист фундаментів Успенського собору в Крилосі
09 грудня 2017, 20:52