This version of the page http://te.20minut.ua/novini-kompanij (31.41.220.92) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-07-01. The original page over time could change.
Новини компаній - 20 хвилин Тернопіль

Новини компаній

Тернополяни здійснюють понад 100 QR-платежів щодня через Приват24 (прес-служба банку)

Приватне підприємство «ЕТК» виробництво і продаж електрообладнання (новини компаній)

Приватне підприємство «ЕТК» вже більше 9 років доводить свою надійність на ринку електрообладнання України.

Піцерія Автопорт – їжте тут та замовляйте доставку (новини компаній)

Мережа закладів Автопорт запрошує всіх любителів піци у свій новий заклад – піцерію «Pizza Автопорт». Тут можна спробувати...

ПриватБанк не розсилає своїм клієнтам SMS з мобільних номерів (прес-служба банку)

ПриватБанк не надсилає свої клієнтам сервісних або інших повідомлень зі звичайних мобільних номерів. Як повідомили в службі...

Стоматологія Twins: професійно, якісно та доступно (новини компаній)

Давно шукаєте професійного стоматолога, якому могли б довірили свою посмішку? У стоматології Twins пропонують всі види стоматологічних...

Рукавичка відкрилась на Новому світі (новини компаній)

Компанія «Львівхолод» 20 червня у Тернополі відкрила свій третій магазин «Рукавичка», який розташований на вулиці Новий Світ 1,А.

У Privat24 вбудували «Допомогу автомобілістам» (прес-служба банку)

У мобільному додатку Privat24 Android з’явилася функція екстреної допомоги водіям, що реалізовано спільно з British Auto Club. Тепер зв’язатися з цілодобовою підтримкою, щоб викликати техдопомогу в будь-яку точку України, можна одним дотиком. Як зазначають у банку, новий сервіс забезпечить надання допомоги в дорозі протягом максимум 30–40 хвилин.

"Свято Морозива" у Тернополі: з чорними язиками та кольоровими обличчями (новини компаній)

Солодкі дитячі посмішки, драйвова музика в супроводі ді-джея, круті розваги з подарунками та неймовірно смачнюще морозиво: так 17 червня «відривалися» тернополяни на «Святі Морозива» від компанії «Рудь». Уже 13 рік поспіль найбільший в Україні виробник «солодкого холоду» повертається в Тернопіль, аби подарувати жителям файного міста незабутні емоції.

Рукавичка відкривається на Новому Світі ! (новини компаній)

  8 травня відкрив двері новий сучасний магазин “Рукавичка” за адресою вул. Героїв Крут, 3А.

ПриватБанк запустив систему безпечної зміни ПІН-коду картки онлайн (прес-служба банку)

ПриватБанк запустив нову технологію захисту своїх клієнтів від карткового шахрайства за допомогою технології безпечної зміни ПІН-коду картки в режимі онлайн. Як повідомили в банку, нова система дозволить у разі підозри на скімінг або виявлення інших загроз шахрайства з використанням банківських карток не блокувати картки клієнта, а миттєво змінювати ПІН-код.

Кредитні програми підтримки аграріїв: як, де та скільки можна заощадити коштом державних компенсацій (новини компаній)

З середини весни і до кінця збору врожаю для кожного аграрного підприємства наступає період ключових активностей. Разом з тим для здійснення усіх планів господарство повинно мати чималі фінансові кошти та оснащений тракторний парк, який відповідав би сучасним технологіям аграрного виробництва.

Компанія Креатор-Буд розпочинає будівництво нового житлового комплексу на вулиці Новий світ (новини компаній)

Будівельна компанія Креатор-Буд ророзпочинає будівництво нового житлового комплексу «GREEN LINE», що у Тернополі на вулиці Новий Світ.

ПриватБанк прокредитував ОСББ на понад 130 млн грн (прес-служба банку)

ПриватБанк активно підтримує програму енергоефективності, що дозволяє українцям економити на комунальних послугах, використовуючи державну підтримку.

Свято Морозива від компанії «РУДЬ» змінює формат! (новини компаній)

 Кожного року виробник морозива № 1 в Україні — компанія «Рудь» (ПАТ «Житомирський маслозавод») — радує малечу та дорослих багатьох українських міст неперевершеною подією — Святом Морозива. І 2018-й не стане виключенням.

Квитки на додаткові поїзда на південь доступні онлайн (прес-служба банку)

З кінця травня «Укрзалізниця» внесла певні зміни в розклад руху поїздів, відтак, для тернополян стали доступні відразу декілька додаткових маршрутів до Чорного моря. Щоб не відстоювати у тривалій черзі, ПриватБанк пропонує тернополянам скористатись можливістю придбати проїзні документи всього в декілька кліків в онлайн-режимі.

Свіжий випуск

№ 26 від 25 червня 2018

Читати номер
Всі номери >
Правила користування сайтом

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

  • phone_in_talk (0352) 43-00-50
Не пропускай новини — долучайся до нас на Facebook
keyboard_arrow_up