This version of the page http://te.20minut.ua/Zdorovya (31.41.220.92) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-06-23. The original page over time could change.
Новини здоров'я, новини з галузі здоров'я у Тернополі - 20 хвилин Тернопіль

Здоров'я

Сеанс йоги провели просто неба

Анонімні алкоголіки запрошують на розмову

 "Група Анонімних Алкоголіків" провела чергове засідання на тему боротьби із алколезалежністю у неділю, 17 червня в...

Як тернополяни ставляться до лікарів (ОПИТУВАННЯ)

День медичного працівника цьогоріч відзначають 17 червня.  «20 хвилин» поцікавились у тернополян, як же вони ставляться до...

2 100 літрів крові від початку року здали в Тернополі

За місяць лише у Тернополі кров здають в середньому 800-900 людей.  Стільки ж – по області. Нагадаємо, 14 червня у світі...

«Влітку гарний час почати загартовуватися, бо хворіти на застуди не престижно»

Найбільша увага при загартуванні організму влітку - стопам, горлу і шиї

Як не «згоріти» на роботі і що робити, якщо це вже сталось, радить психолог

Що не може витримати психіка – вона «скидає» на тіло. Тому, якщо ви понад силу і норму віддались роботі, зупиніться. Бо різноманітні болячки – не за горами. Потрібно жити з гумором і легкістю. Та дистанціюватись від проблем і надмірної роботи.

Хто з тернополян у «червоному списку» медичної реформи

Тернополян закликають підписувати декларації з сімейними лікарями до 1 липня. Якщо ж не зробити цього вчасно – можна потрапити до «червоного» реєстру. Яка основна відмінність «кольорових» списків МОЗ та чи можливо підписати декларацію після 1 липня ми запитали начальника управління охорони здоров’я Тернопільської облдержадміністрації Володимира Богайчука

Міністр Супрун розповіла батькам, як одягати дітей у спеку

Виконуюча обов’язки міністра охорони здоров’я Уляна Супрун порадила, яких правил потрібно дотримуватися, щоб уникнути перегрівання у дітей.

Понад 50 тисяч тернополян обрали сімейного лікаря. Є трійка лідерів

Уже більше 50 тисяч пацієнтів (29% тернополян) обрали сімейного лікаря з числа працівників Центру надання первинної медико-санітарної допомоги.

Чим корисні ягоди і скільки їх варто їсти

Щодня ягоди можна чергувати чи комбінувати, загалом потрібно з’їдати до півлітра ягід на день

Чотирирічний Артем помер від менінгіту. Дитсадок, який відвідував хлопчик, працює у звичному режимі

Про смерть дитини начебто від інфекційного захворювання - менінгіту у редакцію "20 хвилин" повідомила читачка. Хлопчик відвідував дитсадок № 17 на вул. Симоненка. Тепер налякані батьки бояться залишати дітей у садочку, адже знають, що менінгококова інфекція може бути смертельно небезпечною.

При отруєнні – багато рідини і сорбенти

Вкусила змія - чимшвидше до стаціонару. Бо якщо вона отруйна, потрібно за 30 хв. ввести відповідні ліки. Бо наслідки можуть бути незворотніми. Надзвичайно небезпечними є отруєння лугами – вони містяться у засобах для миття сантехніки. Ці отруєння ведуть до дуже серйозних проблем.

«Кинув курити «на раз-два». Зіжмакав пачку – і все»

Тютюн є фактором ризику близько трьох десятків небезпечних захворювань – серед яких інфаркт, інсульт, рак

190 пацієнтів отримують гемодіаліз. Жодному не відмовили. Це - провокація

Загальна сума коштів, передбачених на лікування методом гемодіалізу на 2018 рік, складає 40 млн грн. Читачка стверджує, що їй відмовили в гемодіалізі. В лікарні кажуть – це провокація.

Чому алкоголік не хоче лікуватися, пояснює тернопільський нарколог

Усе нові методи лікування від алкоголізму з'являються останнім часом. Є й такі, що обіцяють раптове чудодійне зцілення. Однак вони не завжди дієві, вважає лікар-нарколог. А основною проблемою залишається те, що хворі вперто відмовляються від лікування, не визнаючи свою хворобу.

Свіжий випуск

№ 25 від 18 червня 2018

Читати номер
Всі номери >
Правила користування сайтом

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

  • phone_in_talk (0352) 43-00-50
Не пропускай новини — долучайся до нас на Facebook
keyboard_arrow_up