This version of the page http://te.20minut.ua/dopomoga (31.41.220.92) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-06-21. The original page over time could change.
Допомога - 20 хвилин Тернопіль

Допомога

На "КотоВасії" тернополяни можуть недорого купити речі та допомогти тваринам

Завдяки допомозі тернополян маленькому Матвію Павлишину зробили операцію

Спільні зусилля багатьох людей, які перераховували кошти на лікування хлопчика в Австрії, допомогли – на днях Матвія прооперували. До...

"Донори врятували мені маму. Тепер я рятую матерів", - тернополянка Христина здавала кров 101 раз

 Заслужена тернопільська донорка Христина Довгалюк за 11 років здала понад 55 літрів крові. 14 червня у світі відзначають...

У соціальному гардеробі «Одежина» - ремонт, але речі на благодійність можна приносити

Вже пів року соціальний гардероб «Одежина» на вул. 15 Квітня, 3  приймає використаний одяг від тернополян та передає його...

У неї щодня судоми. Допоможіть зібрати кошти на лікування Вікторії Павлік

Допомоги на лікування потребує 8-річна Вікторія Павлік з Волинської області. Дитина бореться одразу з кількома важкими хворобами....

Контейнери для одягу в Тернополі не встановили досі. Бракує коштів на монтаж та утримання

Контейнери, в яких можна буде залишати користований одяг для малозабезпечених, обіцяли встановити у Тернополі вже наприкінці квітня.   П’ять контейнерів вартістю по 11 780 гривень кожен вже на території міста. Проте тернополяни досі не можуть ними скористатись.

Де у Тернополі юридично захищають постраждалих від наслідків російської агресії

Кожен громадянин, який так чи інакше відчув на собі наслідки злочинів Російської Федерації в Україні, має право захищати свої законні інтереси в суді й вимагати виплати агресором грошової компенсації моральної та матеріальної шкоди, стверджують в Громадській організації «Сила права».

У "Карітасі" приймають старі речі, одяг, взуття та іграшки

Ми продовжуємо серію матеріалів про те, куди у Тернополі можна віднести вживаний одяг, взуття та інші корисні в господарстві речі. Щодня ми розповідаємо, хто, що, де і коли приймає у місті. 

"Якщо не зберу грошей на операцію до кінця місяця – то взагалі не зможу ходити", - тернополянка просить допомогти

Жителька Тернополя Наталія Бойко просить про фінансову допомогу на операцію. Вона потребує протезування кульшового суглобу, яке вартує понад 80 тисяч гривень.

photo_camera play_circle_filled Старі речі приймають у «Фонді добрих людей» на Острозького

Те, що зовсім не годиться для вжитку – відвозять у собачі притулки

photo_camera Канадські діти надіслали допомогу дітям з України

У Торонто під час благодійного марафону канадські діти малювали картини,  писали листи та збирали допомогу для ровесників-сиріт з України.

photo_camera Де тернополяни можуть здати непотрібні речі

«Банк речей» міського товариства Червоного Хреста тепер на Шпитальній, 2  

У Тернополі збирають книжки, щоб відправити жителям Донбасу

У Тернополі розпочалась акція  " Територія читання Захід — Схід". Тернополян просять принести книжки українською мовою, щоб до початку нового навчального року їх відправити на Схід України.

Маленькій Аліні потрібен слуховий імплантат. Допоможіть зібрати кошти

Допомоги потребує Алінка Вуєк, якій неповних два роки. Діагноз дівчинки – двостороння сенсоневральна глухота 4-го ступеня. Рідні дитини просять допомоги в усіх небайдужих.

На "Східному" новонароджених цуценят викинули в пакеті на смітник

Трьох новонароджених цуценят на смітнику знайшли 10 травня на "Східному". Це не перший випадок в Тернополі, коли викидають домашніх тваринок.

Свіжий випуск

№ 24 від 11 червня 2018

Читати номер
Всі номери >
Правила користування сайтом

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

  • phone_in_talk (0352) 43-00-50
Не пропускай новини — долучайся до нас на Facebook
keyboard_arrow_up