This version of the page http://kip.ua/ukrainian/tm (185.68.16.19) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-06-21. The original page over time could change.
Реєстрація товарного знаку (торгової марки):: Патентна фiрма "Крилова i партнери"
  • Реєстрація товарного знаку
  • Реєстрація товарних знаків в Україні
  • Міжнародна реєстрація торговельних марок
  • Реєстрація зазначень походження товарів
  • Реєстрація доменів в зоні UA
  • Патентування
  • Захист інтелектуальної власності
  • Реєстрація авторського права та суміжних прав
  • Інші послуги
Наші клієнти

ключові слова сайту:

- патентування винаходів;
- реєстрація товарного знаку;
- реєстрація торгової марки;
- захист інтелектуальної власності.

Реєстрація товарного знаку (торгової марки)

ТОВ «Крилова і партнери» надає послуги в області реєстрації товарного знака (торгової марки) в Україну і за кордоном. Компанія «Крилова і партнери» - це кваліфіковані фахівці, юристи і патентні повірені, які грамотно і відповідально підходять до своєї роботи.

Товарний знак (торгова марка) - це спеціальне позначення, яке дається товарів або послуг і завдяки якому вони стають відрізняються від інших товарів і послуг. Тобто товари (послуги) одних осіб за допомогою нього відрізняються від товарів (послуг) їх конкурентів.

Свідоцтво про реєстрацію товарного знака (торгової марки), яке засвідчує всі права власності на даний товарний знак (торгову марку), може бути отримано після проведення процедури реєстрації товарного знака. Свідоцтво діє протягом 10-ти років, починаючи з дня подачі заявки в Патентне Відомство, і може бути продовжене за бажанням його власника щоразу на 10 років. Для цього власнику свідоцтва необхідно заявити про бажання продовження свідоцтва протягом останнього року його дії та сплатити відповідний державний збір.

Наведене в свідоцтві зображення товарного знака (торгової марки) і список товарів (послуг), для яких проводилась реєстрація товарного знака, визначають обсяг правової охорони.

Якщо ви займаєтеся бізнесом і хочете запропонувати ринку свій новий товар, вам обов язково потрібно пройти процедуру реєстрації товарного знака (торгової марки). Таким чином, ви зможете убезпечити себе від своїх конкурентів, які можуть спробувати привласнити своєї продукції ваше торгове ім я. Щоб захистити себе від нечесної конкуренції, вам слід звернутися в патентно-повірене агентство з питання реєстрації торгової марки (товарного знака) і покластися на професіоналів в цій справі.

Патентні повірені компанії «Крилова і партнери» проведуть первинний патентний пошук перед реєстрацією товарного знака (торгової марки). Цей пошук необхідний для виконання перевірки на унікальність товарного знака, запропонованого вами. По завершенні пошуку ви отримуєте дозвіл на реєстрацію товарного знака. Після закінчення процедури реєстрації товарного знака (торгової марки), ви станете правомочним власником даної торгової марки.

На жаль, деякі бізнесмени до цих пір не розуміють важливості процедури реєстрації товарного знака (торгової марки) і відмовляються від цього, бажаючи зберегти свої кошти. Але вже доведено, що хоч ця процедура і декілька затратна, однак вона сповна окупиться надалі. Перевага ж зареєстрованого товарного знака (торгової марки) полягає в тому, що він забезпечить охорону вашої інтелектуальної власності відповідно до закону про авторське право.

  • Необхідні документи
1. Товарний знак 2. Промисловий зразок
  • Корисні статті
1. Як проходить процедура реєстрації торгової марки? 2. Проблеми захисту інтелектуальної власності 3. Реєстрація товарного знаку
  • Закони
1. Про охорону прав на винаходи 2. Про охорону прав_на_знаки_для_товарів 3. Про охорону прав на промислові_зразки
  • Корисна iнформацiя
1. Порядок реєстрації товарного знаку 2. Переваги міжнародної реєстрації торгової марки 3. Що є об'єктом захисту_товарного_знаку?