Gérer les cookies*

КРЕДИТУВАННЯ

Переваги кредитної програми

1. Зручно
Всю необхідну інформацію по кредиту, а також розрахунок щомісячного платежу вам надасть фінансовий консультант салону. Подача документів і заповнення заявки також відбувається безпосередньо в салоні.

2. Швидко
Рішення про надання кредиту приймається протягом одного робочого дня з моменту отримання повного пакету документів на кредит.

3. Прозорі умови
Кредитні умови за програмою не містять ніяких прихованих комісій та платежів,  у вас є можливість дострокового погашення з першого дня без будь-яких штрафних санкцій. Доступні класична і ануїтетна схеми погашення кредиту.

4. Надійні страхові партнери
Страховими партнерами є компанії, що демонструють стабільність,  мають багаторічний практичний досвід роботи і надійну ділову репутацію та входять в ТОП-10 компаній на ринку.

5. Підтримка імпортера автомобілів PEUGEOT в Україні
Кредитна програма розроблена і підтримується імпортером автомобілів PEUGEOT в Україні, тому, коли ви оформлюєте кредит у нас, ви можете бути впевнені що отримуєте самі конкурентні кредитні умови на ринку.

ДОСТУПНІ УМОВИ КРЕДИТУВАННЯ

PEUGEOT FINANCE

Кредитний партнер ПАТ «КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК». Початковий внесок – від 10%, строк кредитування – до 84 місяців. Фіксована відсоткова ставка на весь строк кредитування.

PEUGEOT та KREDOBANK

Кредитний партнер ПАТ «КРЕДОБАНК». Початковий внесок – від 10%, строк кредитування – до 84 місяців. Змінна відсоткова ставка, починаючи з 25-го місяця кредитування.

Спеціальні умови на всі моделі