This version of the page http://www.zagorodna.com/uk/statti/ (89.184.76.74) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-06-19. The original page over time could change.
Статті про нерухомість в Україні, Росії, світі: рейтинги, афери, законодавство - ZAGORODNA.com

Статті про нерухомість





Тема: Рік:
Область:
Астрологія і нерухомість
Райони Києва під знаками Зодіаку
Київ під зірками живе. Столиця поділена на 12 зодіакальних зон, і в кожного району - свій знак і вдача.
Афери з нерухомістю
ДАБІ вимагає знести багатоповерхівки в Київській області
Київський апеляційний адміністративний суд підтвердив правомірність дій департаменту Держархбудінспекції в Київській області і необхідність знесення об'єкта самочинного будівництва в Києво-Святошинському районі.
Девелопмент нерухомості
Девелопери роблять акцент на інноваційності житлових комплексів
Для житлових комплексів, які відкрили продажу в 2017 році, характерно більшу увагу до загальної концепції і інфраструктурного наповнення - девелопери роблять акцент на інноваційності, комфорт та престижності проживання.
Екологія та нерухомість
Які будматеріали використовуються для «зеленого» будівництва
У питаннях енергоефективності та «зелених» технологій Україна істотно відстає від інших європейських країн, хоча певні позитивні тенденції все ж намітилися.
Експертиза нерухомості
Експертиза заміської нерухомості
Оцінка заміської нерухомості полягає не тільки в оцінці кількості наявних квадратних метрів, як міське житло.
Житлова нерухомість. Будівництво
Ринок оренди житла в Києві перегрітий: на одного орендаря припадає 45 квартир
Ринок оренди житла в Києві перегрітий настільки, що на одного орендаря припадає 45 квартир. Таку думку висловив аналітик консалтингового агентства SV Development Сергій Костецький на прес-конференції, передав кореспондент АСН.
Законодавство про нерухомість
Гройсман пропонує оновити норми будівництва багатоповерхівок
Прем'єр-міністр Володимир Гройсман пропонує оновити норми будівництва багатоквартирних будинків і об'єктів міської інфраструктури в сторону їх ефективності і сучасності - по аналогії з тим, як були оновлені норми будівництва доріг.
Заміська нерухомість
За місто - з чотириногим другом!
Під час поїздок по котеджним селищам Київської області часто трапляється поспілкуватися не тільки з менеджерами і мешканцями проектів, але і з чотириногими мешканцями заміських будинків. Деякі з них грізно гавкають через високі зборів, інші радісно тикають носом в руки і вимагають, щоб їх гладили.
Земля
Три чверті українців виступають проти скасування мораторію на продаж землі
Три чверті українців (77%) виступають проти продажу земель сільськогосподарського призначення, свідчать результати соціологічного дослідження, проведеного Соціологічною групою "Рейтинг".
Інвестиції в нерухомість
Інвестори цікавляться київськими офісами
У 2017 році істотно збільшилася кількість інвестиційних угод з купівлі-продажу об'єктів комерційної нерухомості, що пов'язано з поліпшенням економічної ситуації в Україні, а також зростанням цікавої пропозиції заставного майна від комерційних банків.
Іпотека. Кредитування
В іпотечних судах права дитини - більше не аргумент
Доведеться доводити, що права дитини реально порушуються, тобто банк намагається його виселити з його єдиного житла.
Консалтинг нерухомості
Як віртуальна реальність змінює комерційну нерухомість
Використання віртуальної реальності - це не просто тенденція, а стиль життя майбутнього. Технологічні зміни історично впливали на комерційну нерухомість - і віртуальна реальність не є винятком.
Котеджні містечка країн СНД
Котеджні селища Єкатеринбурга почали конкурувати за наявність кращої інфраструктури
У Єкатеринбурзі сформувався великий відкладений попит на нерухомість за містом, визнаються місцеві забудовники та аналітики.
Котеджні містечка світу
У Греції для росіян побудують містечко «Барвіха»
Грецька девелоперська компанія Hellenic Homes побудує на острові Крит елітне котеджне містечко «Барвіха», повідомив менеджер з продажу та маркетингу компанії Homes Яніс Іліакіс.
Котеджні містечка України
Кращі котеджні містечка України названі
24 березня в ВЦ "Акко Інтернешнл" в рамках Форуму з міської й заміської нерухомості відбулася Церемонія нагородження переможців Восьмого Всеукраїнського незалежного конкурсу "Котеджне містечко - 2014".
Курйози ринку нерухомості
«Жахи» і казуси ріелторів
Фахівці з агентств нерухомості діляться спогадами: позапланове купання і огляд будинку, що обернувся кремацією.
Лізинг нерухомості
В Україні набирає обертів лізинг нерухомості
У 2008 році ринок лізингу комерційної нерухомості в Україні досягне $ 500 млн. Що стосується українського ринку лізингу нерухомості в цілому, то його обсяг у 2007 році склав більше $ 700 млн.
Незвичайні будинки
Шведські архітектори побудували будинок з картону
Площа будівлі - всього сім квадратних метрів, вага - близько 100 кілограм. Втім, проект унікальний не своєю компактністю, а матеріалом, з якого він виготовлений. Будинок повністю виконаний з паперу і здатний змінювати свою зовнішність залежно від кута зору.
Нерухомість за кордоном
Зарубіжні ріелтори проявляють небувалий інтерес до Афін
Ціни також будуть «стрибати». Завдяки таким прогнозам ринок грецької житлової нерухомості потрапив в центр уваги десятків іноземних агентів з нерухомості
Нерухомість знаменитостей
Де живе Олександр Буйнов?
Олександр Буйнов - народний артист, співак, музикант, актор, шоумен і композитор. Народився в березні 1950 року в військовому містечку на кордоні з Москвою. Після його народження сім'я переїхала в комуналку в Великому Тішинському провулку.
Нерухомість політиків
Кримські квартири Коломойського підуть з молотка
Окупанти в Криму виставили на продаж квартири, які належали українському олігарху Ігорю Коломойському і були націоналізовані.
Нерухомість регіонів
NAI Ukraine стала ексклюзивним брокером ТРЦ Аполло в Дніпрі
Компанія NAI Ukraine була обрана ексклюзивним брокером по набору орендарів для другої черги торгово-розважального центру Appolo в Дніпрі.
Нотаріат. Договори. Угоди
Розстрочка на квартиру: плюси і мінуси
Придбати власне житло - мрія більшості українців. Криза 2008-2010 років знизила ціни, але не наблизила можливість придбати квартиру за рахунок накопичень.
Оцінка квартири, будинка, ділянки
Новий порядок оцінки майна - черговий спосіб грабунку українців
З 01 листопада набув чинності новий порядок проведення оцінки майна для цілей оподаткування. Спробуємо зібрати в загальну картину висловлювання чиновників різного рівня про те, як саме буде проходити така оцінка і чому саме вчили на 2-х тижневих курсах нових оцінювачів.
Поради з нерухомості
Як правильно оформити угоду при купівлі земельної ділянки
На що слід звертати увагу при покупці землі? Які документи потрібні для нотаріального посвідчення договору купівлі-продажу ділянки? Що входить до реквізитів договору?
Рейтинги з нерухомості
Найкращі країни для проживання молоді
Фахівцями аналітичного центру Youthonomics (Франція) проведено дослідження з вивчення умов для проживання молодих людей у різних країнах світу. Об'єктами дослідження стали 64 держави.
Статті без теми
Про що розповідає класифікація квартир в новобудовах
У рекламних матеріалах часто використовують словосполучення «житло бізнес-класу», «елітна нерухомість» та «економ-клас». Це не просто затягають назви, а цінна інформація, яка говорить про ступінь комфорту, затишності житла і розвиненості місцевої інфраструктури. А визначає клас не тільки розташування і стилістика оформлення, але і використовувані будівельні матеріали, інженерні рішення.
Страхування: квартири, будинки, ділянки
Страхування покриє тільки ризик банкрутства забудовника
Нацкомфінпослуг змінила підходи до страхування відповідальності забудовників. Запропоновано, щоб громадяни, які вклали гроші в будівництво житла, отримували виплату лише в тому випадку, якщо споруджуваний будинок не введено в експлуатацію через банкрутства забудовника.
Управління нерухомістю
У власників квартир повинна бути можливість вибору керуючої компанії без створення ОСББ
Створення в Україні механізму, при якому мешканці зможуть самостійно вибирати керуючу компанію без створення Об'єднання співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ), зможе змінити на краще стан справ у сфері надання житлово-комунальних послуг.
Феншуй
Символи фен шуй для всіх знаків зодіаку на 2016 рік
2016 рік - рік вогняної мавпи - обіцяє зміни в житті, динаміку і очікування всім знакам. Рік обіцяє бути веселим і наповненим яскравими подіями.
Хочеш отримувати свіжі новини?
Увійти