This version of the page http://te.20minut.ua/Smachnogo (31.41.220.92) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-06-18. The original page over time could change.
Смачного - 20 хвилин Тернопіль

Смачного

Готуємо "Салат із корейської моркви від шеф-кухаря"

photo_camera
Готуємо теплий салат з курки і сиру-фрі

20minut.ua розповідає про новинки меню та приготування фірмових страв і напоїв у кафе, барах і ресторанах Тернополя.  

photo_camera
Готуємо "Полуничну галявину"

"20 хвилин" розповідає про новинки меню та приготування фірмових страв і напоїв у кафе, барах та ресторанах Тернополя

Тернополян запрошують на пиво та унікальну копчену рибу

Фестиваль "Дон Вакано Крафт Фест" у Тернополі зібрав пивоварів із різних кутків України. Розпочали святкування сьогодні,...

Готуємо "Багача по-тернопільськи"

"20 хвилин" розповідає про новинки меню та приготування фірмових страв у кафе, барах і ресторанах Тернополя

Як приготувати смачний шашлик. Рецепти від тернополян

Пропонуємо вам підбірку перевірених рецептів приготування шашлика від тернополян. Смачного!

Готуємо шашличок "Веселі лицарі"

"20 хвилин" розповідає про новинки меню та приготування фірмових страв у кафе, барах і ресторанах Тернополя

У Тернополі можна дешево купити м'ясо для шашликів, але як правильно його обрати? Поради продавців

Сезон пікніків у місті стартував, а головний атрибут відпочинку на свіжому повітрі  – смажене м’ясо. Скільки в Тернополі зараз коштує м'ясо і яке краще обирати для приготування шашлика, ми запитали у продавців.

Готуємо м’ясо з горіхами “Цезар”

“20 хвилин” розповідає про новинки меню та приготування страв у кафе, барах і ресторанах міста

Готуємо салат "Весняний коктейль"

"20 хвилин" розповідає про приготування фірмових страв у кафе, барах і ресторанах Тернополя

photo_camera Готуємо грузинське лобіо

20minut.ua розповідає про новинки меню та приготування фірмових страв і напоїв у кафе, барах і ресторанах Тернополя. Майстер-клас із приготування грузинської пісної страви „Чхінті лобіо” провели у „Хінкальні”, що на вул. Валовій.

photo_camera Готуємо вегетаріанський салат

Салат зі свіжих овочів і горішків під олійною заправкою у час Великого посту багатьом припаде до смаку. Так вважає господиня і шеф-кухар кафе «Бульвар», що на бульварі Данила Галицького, Марія Семців.

photo_camera Готуємо рульку з чорносливом

20minut.ua розповідає про новинки меню та приготування фірмових страв і напоїв у кафе, барах та ресторанах Тернополя. Апетитна рулька під соусом з чорносливу, яку подають із запеченою брюссельською капустою, дуже популярна страва на компанію у ресторані „Водограй”, що у парку „Топільче”.  

photo_camera Готуємо лежні по-лемківськи

20minut.ua розповідає про новинки меню та приготування фірмових страв і напоїв у кафе, барах і ресторанах Тернополя. Ситні і смачні „Лежні по-лемківськи” — чудовий обід чи вечеря на щодень або ж навіть святкова страва. Так кажуть у ресторані „Українська ніч”, що на вул. Мазепи.  

photo_camera Готуємо вітамінний салат з горіхами і зернятками

20minut.ua розповідає про новинки меню та приготування фірмових страв і напоїв у кафе, барах і ресторанах Тернополя. Ви дотримуєтеся здорового способу життя? Чи, може, прагнете скинути кілька зайвих кілограмів? Або хочете поповнити запас корисних речовин в організмі? Тоді вам у кафе здоров’я «Фізкультура», що на просп. Бандери. Там вам приготують вітамінний салат «Уолдорф» — з овочів, фруктів, горіхів, зерняток та овочевих паростків. 

Свіжий випуск

№ 24 від 11 червня 2018

Читати номер
Всі номери >
Правила користування сайтом

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

  • phone_in_talk (0352) 43-00-50
Не пропускай новини — долучайся до нас на Facebook
keyboard_arrow_up