This version of the page http://www.ukrinform.ua/tag-inflacia (130.211.39.90) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-06-17. The original page over time could change.
Інфляція — новини України та світу - Укрінформ

Інфляція

24 травня

НБУ прогнозує спад інфляції до 8,9%

Споживча інфляція продовжить поступово знижуватися, відповідно до прогнозу НБУ, вона становитиме 8,9% на кінець поточного року.

У НБУ повідомили про уповільнення інфляції

У квітні, за даними Держстату, загальна інфляція уповільнилась до 13,1% у річному вимірі, а за попередніми оцінками НБУ у травні інфляція суттєво знизиться.

11 травня

Рівень інфляції у квітні перевищив прогноз – НБУ

Нацбанк наголошує, що відхилення фактичної інфляції у квітні від прогнозу є незначним та може бути нівельоване у наступні місяці.

20 квітня

Нацбанк назвав причини високої інфляції

Споживча інфляція у 2018-2020 роках знижуватиметься і поступово повернеться до цільових показників.

18 квітня

У Кабміні підготували макропрогноз на 2019-2021 роки

Кабінет міністрів підготував проект постанови про основні напрямки бюджетної політики на 2019-2021 роки (бюджетну декларацію).

16 квітня

НБУ з 18 квітня вводить в обіг пам'ятну монету

Національний банк України з 18 квітня 2018 року вводить в обіг пам'ятну монету, присвячену 100-річчю створення Українського військово-морського флоту, номіналом 10 гривень та тиражем 1 млн штук.

15 квітня

Данилишин пояснив, звідки береться інфляція

Голова Ради Національного банку України Богдан Данилишин стверджує, що в нас інфляція найчастіше виникає через неузгоджені дії органів держуправління, тому вірогідність прогнозів у таких умовах апріорі є сумнівною.

12 квітня

Українці, ви ще на ріст цін очікуєте? А Нацбанк – вже ні

В НБУ угледіли перші ознаки сповільнення інфляції і загального оздоровлення економіки. Нівроку!..

НБУ назвав причини високої інфляції у березні

Споживча інфляція у березні 2018 року продовжила уповільнюватись і становила 13,2% порівняно з березнем 2017 року. Основною причиною було подальше стрімке зростання цін на продукти харчування.

Підвищення мінімальної зарплати додасть піввідсотка до інфляції - НБУ

У Національному банку вважають, що збільшення мінімальної заробітної плати до 4200 грн з третього кварталу 2018 року, може додати до інфляції ще близько 0,5%.

10 квітня

Світовий банк спрогнозував інфляцію-2018 в Україні

Світовий банк прогнозує, що у 2018 році інфляція в Україні може досягти 10%, оскільки залишаються досить значними інфляційні ризики.

5 квітня

Держстат нарахував 2,4% інфляції з початку року

Індекс споживчих цін (індекс інфляції) у січні-лютому 2018 року становив 102,4%, незначно перевершивши відповідні показники 2017 року. У відповідному періоді попереднього року індекс інфляції становив 102,1%.

29 березня

Малий бізнес в Україні налаштований на позитивні зміни – дослідження

76,2% опитаних підприємців очікують, що стан справ у їхньому бізнесі покращиться вже протягом наступних півроку незважаючи на несприятливий бізнес-клімат в Україні.

27 березня

ВВП зріс у 2017-му на 20,5%... Як це? Чому ж ми ще не «тигр»?

Заспокойтесь. Такий темп зростання ВВП — це лише «експериментальна» цифра, без врахування інфляції. Але певний сенс у ній є

15 березня

Експерти зафіксували здорожчання більшості продуктів у лютому

У лютому 2018 року в Україні здорожчало більше 70% продуктів, які підпадають під державний моніторинг.

Рубрики

Агентство

  • Про нас
  • Контакти
  • Передплата
  • Послуги
  • Правила користування
  • Тендери
  • Запобігання та протидія корупції

При цитуванні і використанні будь-яких матеріалів в Інтернеті відкриті для пошукових систем гіперпосилання не нижче першого абзацу на «ukrinform.ua» — обов’язкові. Цитування і використання матеріалів у офлайн-медіа, мобільних додатках, SmartTV можливе лише з письмової згоди "ukrinform.ua". Матеріали з маркуванням «Реклама» публікуються на правах реклами.

© 2015-2018 Укрінформ. Усі права застережені.

Дизайн сайту — Студія «Laconica»
Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-