This version of the page http://deti.inter.ua/uk/news (62.149.26.232) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-06-17. The original page over time could change.
Новини – Благодійний аукціон «Інтер дітям»
рус укр
.
  • Аукціон
  • Новини
  • Марафон "Диво починається"
Зібрано - 115418 грн.

Новини

  • Участники аукциона «Интер – детям» побывали на экскурсии по киевским муралам

    Знаете ли вы, где в Киеве можно найти карусель из автомобилей или увидеть ворон на стенах домов? Какое стихотворение Леси Украинки вдохновило художника на создание стрит-арта или по какому адресу можно найти Ярослава Мудрого? На днях участники благотворительного онлайн-аукциона «Интер – детям» услышали удивительные истории, побывав на уникальной экскурсии от шоумена Егора Прищепкина «Муралы Золотых Ворот».
  • Мета благодійного аукціону «Інтер - дітям» досягнута. І тут же заявлена нова!

    5 червня команда телеканалу «Інтер» доставила два пневмотонометра до дитячого відділення ЦМХО «Центр мікрохірургії ока». Необхідна сума для покупки цих апаратів була зібрана всього за два місяці!
  • Учасники аукціону «Інтер - дітям» навчилися робити модні футболки

    Зробити дизайнерську річ своїми руками, оновити свій гардероб і завжди бути модним - досить легко. Потрібно лише докласти трохи праці і фантазії. В цьому особисто переконалися учасники благодійного онлайн-аукціону «Інтер - дітям», побувавши на майстер-класі з розпису одягу текстильними акриловими фарбами. Художниця Анна Могильова відкрила їм секрети популярного стилю hand-made і показала, як незвично і красиво можна розписати футболки.
  • Звезды и телезрители «Интера» вместе помогают детям

    В Международный день защиты детей украинские звезды и зрители «Интера» совершили чудо! Благодаря человеческому неравнодушию благотворительный фонд «Интер – детям» за два месяца смог собрать средства на покупку двух пневмотонометров для детского отделения КГКОБ «Центр микрохирургии глаза».
  • Вініл від MONATIK, день з Мілою Нітіч і караоке-батл з групою AVIATOR - нові унікальні лоти благодійного аукціону «Інтер - дітям»

    Напередодні Дня захисту дітей, 31 травня, в ТРЦ Gulliver відбулася фан-зустріч із зірками благодійного онлайн-аукціону «Інтер - дітям». MONATIK, Міла Нітіч, група AVIATOR, переможниця «Слов'янського базару» Дарина Галицька, діджей радіо «Перець ФМ» Ольга Громова, учасники дитячого талант-шоу «Крутіше всіх» і ведучі телеканалу «Інтер» Андрій Доманський та Андрій Данилевич запалювали на сцені, відповідали на запитання користувачів соцмереж та презентували нові унікальні лоти.
  • У ток-шоу «Стосується кожного» - про те, як зірки і телеглядачі рятують дітей

    У День захисту дітей, 1 червня, о 18:00 команда телеканалу «Інтер» і ток-шоу «Стосується кожного» запрошує всіх телеглядачів на незвичайну програму, присвячену одному з найбільш важливих проектів телеканалу - благодійному онлайн-аукціону «Інтер - дітям». Вже п'ятий рік проект, запущений «Інтером», підтримують зірки музики, кіно, телебачення, спорту і звичайні телеглядачі. А результат спільних зусиль - сотні врятованих життів малюків з різних куточків нашої країни.
  • Учасники аукціону «Інтер - дітям» зіграли з «Легендами футболу» і побували в студії «Ранку з Інтером»

    Кращий подарунок - яскраве враження! Так вирішили Юлія і Олександр Терещенко з Харкова. І стали учасниками благодійного онлайн-аукціону «Інтер - дітям». До 10-річчя спільного життя подружжя зробили один одному незвичайні подарунки: викупили два лоти аукціону. Юлія подарувала чоловікові сертифікат на участь в матчі «Легенди футболу», а Олександр дружині - фотосесію в студії програми «Ранок з Інтером».
  • Чемпіон світу Жан Беленюк провів тренування з учасником аукціону «Інтер - дітям»

    Час для добрих справ знайдеться завжди! Незважаючи на насичений графік тренувань, чемпіон світу і срібний призер Олімпійських ігор в Ріо-де-Жанейро, знаменитий український борець Жан Беленюк взяв участь в благодійному онлайн-аукціоні «Інтер - дітям». Він провів персональний майстер-клас з греко-римської боротьби для учасника аукціону Олександра Березянський, який викупив цей унікальний лот і приїхав на тренування із зіркою з Кременчука.
  • "Легенди футболу" зіграли на одному полі з учасниками аукціону "Інтер - дітям"

    За кількістю легенд футболу цей матч може змагатися з фіналом Ліги чемпіонів! Володар Золотого м'яча Андрій Шевченко. Кумир динамівських фанатів Сергій Ребров. Екс-форвард англійського "Ліверпуля" Андрій Воронін. Капітан збірної "Хорватії" і "Шахтаря" Даріо Срна, ініціатор матчу і капітан команди "Легенд футболу" - екс-гравець збірної України Владислав Ващук. Ідея проведення такого матчу він озвучив в березні 2018 у ефірі програми "Стосується кожного". І ось, менш, ніж за два місяці, грандіозний благодійний проект за підтримки телеканалу "Інтер" був втілений в життя. Разом з легендами футболу на поле вийшли ведучі і співробітники телеканалу "Інтер", а також звичайні глядачі-учасники аукціону "Інтер-дітям".
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Допомога

Благодійна організація «ІНТЕР»-Дітям» Філія АТ «Укрексімбанк» в м. Києві Рахунок 26006000026416 МФО 322313 ЄДРПО 38062634