This version of the page http://www.business.ua/litsa/item/1797-nam-25 (31.131.22.105) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-06-17. The original page over time could change.
Нам 25!
100 Бізнес амбасадорів україни Бізнес 100 Історії що надихаютьInvest in New Ukraine

Точка зору бізнесу

  • Романо Проді
    Енергетична несвідомість
  • Олександр Горобець
    Стеження в офісі. Чому боятися не варто
  • Максим Нефьодов
    Трансформація 4.0 на державному рівні абсолютно неминуча
Понеділок, 27 листопада 2017 08:26

Нам 25!

Початок історії сучасного українського бізнесу має точну дату: 26 травня 1988 р. 

У цей день було прийнято закон “Про кооперацію в СРСР”, який фактично дозволив приватне підприємництво. Цей закон привів у бізнес самих різних людей. А в 1991 р. вже в незалежній Україні відродилося національне підприємництво.

І майже відразу, 1 грудня 1992 р., з’явився прообраз того, що згодом перетворилось на символ вільного підприємництва, — спочатку газету, а потім журнал БІЗНЕС, що надає слово самим творчим і заповзятливим людям в світі.

Тим, хто працею і талантом змінює своє життя і життя мільйонів інших на краще. Адже потрібні неабияка сміливість і дуже сильний характер, щоб бути підприємцем в нашій країні. Наші співгромадяни не дуже шанують цей прошарок людей. Кримінальні структури цікавляться успіхами підприємців.

Податки високі і дуже заплутані. Державне регулювання в багатьох випадках надмірне. Перевіряючих організацій і не злічити. Для того щоб Україна змогла відновити свою економіку, потрібна модернізація в усіх напрямках, яку і роблять ті самі підприємці. Країні потрібні ці люди.

В Україні вони стали героями нашої “двадцяти­п’ятирічки”. Підприємницьке середовище за цей час змінилася кардинально — від тотального імпорту до виробництва товарів з високою доданою вартістю, експортних можливостей і масштабування стратегій на міжнародні ринки. Тому своє 25-річчя ми вирішили відзначити нестандартно.

СТО ПЕРШИХ — це 100 історій, які не тільки надихають, але і змушують побачити неординарних людей, які, незважаючи ні на що, залишаються в Україні і створюють тут робочі місця. Спеціально для цього номера БІЗНЕСа редакція взяла безліч відвертих інтерв’ю у підприємців різних поколінь.

40 перших історій — це лише перша глава або частина експозиції нашого музею Героїв підприємництва в Україні. Фінал проекту — в березні. До цього часу вийдуть ще 60 історій.

Проектом ми хочемо показати, що бізнес — це не проблема для країни, а її серце і рушійна сила. А люди змогли вплинути на сучасну Україну, ставши “підприємцями, візіонерами і пророками капіталізму”. Перші 40 інтерв’ю присвячені їх власному досвіду і принципам.

Ми почнемо відзначати наш ювілей 1 грудня, коли зберемо Героїв номера і наших друзів. 1 грудня ми також оголосимо про ініціювання Дня “білого” бізнесу Україні. Протягом року ми запропонуємо цілу низку проектів в нових форматах.

У свої 25 ми стаємо і більш технологічними. Номер, який ви тримаєте в руках, вперше “оживе” за допомогою технології Live Portrait. Цей додаток дозволяє розпізнавати зображення і активувати відеоконтент.

Тобто, скануючи за допомогою смартфона фотографію на сторінці журналу, інтерв’ю можна буде переглянути у форматі відео. Таким чином, журнал БІЗНЕС завжди буде у вас в руках разом зі смартфоном, і ви зможете обмінюватися матеріалами зі своїми партнерами і друзями за допомогою месенджерів.

Ми дякуємо всім, хто протягом цих років надихав нас. Завдяки їм ми залишимося вірними місії захисту принципів вільної економіки і створення кращого майбутнього. Запрошуємо вас у наше спільне майбутнє!

В’ячеслав Мироненко,
головний редактор
журналу БІЗНЕС

Дополнительная информация

  • Имя Фамилия: Вячеслав Мироненко
Прочитано 1210 раз

Похожие материалы (по тегу)

  • Труднощі перекладу
  • У режимі перезавантаження
  • Японский завод скоро появится в Винницкой области
  • Украинский бизнес получил штрафов на более чем 3,5 млрд грн
  • Нацбанк начал публиковать данные о кредитах выданных бизнесу
Другие материалы в этой категории: « “Наша цель - не в ликвидации или ограничении упрощенной системы” “Валютою майбутнього будуть дані. І вона замінить діючі “нафтові” валюти” »
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии
Наверх
ШАРЖІ 
НОВИНИ компаній
  • П'ятниця, 15 червня 2018
    У Києві відбувся перший форум з фінансової інклюзії Finclusion UA
  • Понеділок, 11 червня 2018
    Zakupki.Кращі: в ProZorro нагородили лідерів
  • Четвер, 07 червня 2018
    Terrasoft запрошує на Форум бізнес- і IT-лідерів 2018
  • Середа, 06 червня 2018
    АГРО-2018
  • Вівторок, 05 червня 2018
    Коммерческая недвижимость сегодня: итоги Shopping Centers Forum & Awards
ДІЛОВИЙ календар
« June 2018 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  
КОЛУМНІСТИ БІЗНЕСУ

Стати колумністом

Раз на тиждень ми відправляємо дайджест з найцікавішими та актуальними матеріалами.