This version of the page http://www.providna.ua/company/navchannya (178.33.149.74) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-06-16. The original page over time could change.
ПРОВІДНА СТРАХОВА КОМПАНІЯ

Урегулювання
0-800-50-45-45
Застрахованим за ДМС

Навчання

  • Школа Страхового Агента
  • Навчальний центр
  • Підготовка страхового агента

Система навчання ПРОВІДНОЇ об'єднує кілька форм навчання: 

  • Очне навчання у школі страхового агента (для агентів і співробітників підрозділів продажу); 
  • Дистанційне навчання у навчальному центрі (навчання on-line), яке дозволяє охопити всіх співробітників компанії; 

Для забезпечення безперервного процесу навчання в компанії ПРОВІДНА існують взаємодіючі структурні підрозділи: 

1. Школа страхового агента (функціонує з 2006 року) 

Школа страхового агента - це система навчання, в якій проходять підготовку всі без винятку співробітники підрозділів продажу - від агента до директора філії. 

Всі агенти початківці проходять базове навчання, щоб набути необхідні навички роботи з клієнтом, починаючи від призначення зустрічі до встановлення довгострокових відносин, а також здобувають необхідні знання про страховий бізнес і компанію «ПРОВІДНА». 

Для досвідчених агентів вибудувана система безперервного підвищення професіоналізму в продажах. Для тих, хто вибрав спеціальність менеджера агентської групи, розроблені курси з управлінських навичок. За всіма навчальними програмами проводять навчання внутрішні тренери в кожному регіоні України.

 2. Навчальний центр (функціонує з 2007 року) 

Навчальний центр - це система навчання, яка консолідує в собі електронне (дистанційне) навчання/тестування співробітників, дозволяє охопити більше 5 000 осіб і більше 400 Центрів продажу. Ті хто навчаються можуть вивчити матеріали, освоїти курси по пропонованих компанією продуктових страхових лінійках - ПРОВІДНА КВАРТИРА, добровільне медичне страхування, КАСКО, «автоцивілка» та ін., а також пройти навчання основам використання програмного забезпечення, основам страхової справи, навичкам продажів, управлінським компетенціям та ін. 

Фахівцями навчального центру розробляються і впроваджуються програми для проведення продуктового навчання агентів і менеджерів з продажу; навчально-методичні матеріали, дистанційні курси (продуктові, навикові, програмні); визначаються методологічні підходи до форм і методів проведення навчання, вдосконалення системи електронного (дистанційного) навчання, в тому числі навчання в режимі on-line; комплексна система оцінки ефективності навчальних заходів. 

Навчальним центром успішно впроваджена система дистанційного навчання/тестування в режимі on-line - сучасна технологія віддаленого навчання на основі веб-конференцій, дозволяє користувачам комп'ютерів у віддаленому доступі спілкуватися в реальному часі. Таким чином, у співробітників є можливість на постійній основі вивчати страхові продукти й удосконалювати свої знання у страхуванні та ін сферах прямо на робочому місці. Проведення тестування за допомогою дистанційної системи дозволяє оцінити знання фахівців з різних напрямів, а також контролювати стандарти навчання.

Наші новини

Страхова компанія «ПРОВІДНА» підбила підсумки діяльності за травень 2018 року — зростання виплат клієнтам на 12,8% до 41,5 млн грн
Страхова компанія «ПРОВІДНА» підвела підсумки діяльності за 3 місяця 2018 року

Виплати клієнтам

  • СК «ПРОВІДНА» виплатила страхове відшкодування в розмірі 125 782 грн. власнику TOYOTA
  • СК «ПРОВІДНА» виплатила страхове відшкодування в розмірі 761 722 грн. власнику LAND ROVER DISCOVERY 3.0
  • СК «ПРОВІДНА» виплатила страхове відшкодування у розмірі 94 870 грн за пошкоджений автомобіль FORD TRANSIT
  • СК «ПРОВІДНА» виплатила страхове відшкодування на суму понад 161 тис. грн власнику BMW 730

Події

ПРОВІДА була нагороджена дипломом «Фінансовий Оскар’2017» у номінації "Лідер медицини"
СК «ПРОВІДНА» була відзначена «Дипломом лідера» Національної премії журналу Insurance TOP
СК «ПРОВІДНА» розпочала прийом заяв від постраждалих в результаті повені у м. Охтирці