Gérer les cookies*

PEUGEOT 108

PEUGEOT 108

від 338 000 грн

СКОНФІГУРУВАТИ

Розкішний та елегантний, оригінальний і помітний, створений спеціально для міського стилю життя, компактний PEUGEOT 108 доступний в Україні!

ОТРИМАТИ КОМЕРЦІЙНУ ПРОПОЗИЦІЮ
ЗАВАНТАЖИТИ ПРАЙСИ ТА БРОШУРИ
ПРОЙТИ ТЕСТ-ДРАЙВ

4 ПРИЧИНИ ОБРАТИ PEUGEOT 108

РОЗКІШНИЙ ТА ЕЛЕГАНТНИЙ ДИЗАЙН

PEUGEOT 108 є яскравим прикладом стилю й елегатності. Його сучасний вигляд, багатий динамічними лініями та цікавими деталями, збирає заздрісні погляди, де б ви не опинилися. Вісім кольорів кузова, вісім тем оформлення кузову та три варіанти оформлення салону, здатні вдовольнити будь-які ваші забаганки. 

СУЧАСНІ ТЕХНОЛОГІЇ

i

ПЕРСОНАЛІЗАЦІЯ

Кожен знайде саме свій PEUGEOT 108!
Завдяки восьми кольорам та темам оформлення кузова, а також розмаїттю варіантів оформлення інтер'єру, PEUGEOT108 якнайкраще відповідатимк вашій особистості та смакам. Аби створити PEUGEOT108, який відображає справжнього вас, сміливо обирайте з-поміж доступних кольорів, матеріалів, стилів і оригінальних штрихів як ззовні, так і всередині. 

Дайте волю творчій натурі в стильному PEUGEOT108 - нема кращого способу виділитися з натовпу!

MIRROR SCREEN

З надсучасним обладнанням PEUGEOT 108  є вашою перепусткою до нової ери технологічності!

Великий сенсорний екран дозволяє бачити та керувати всією необхідною для водія інформацією. А інноваційна функція Mirror Screen i перетворює його на віддзеркалення вашого смартфонаi.

MIKA ТА КОЛЕКЦІЯ 108: НАЙКРАЩИЙ ДУЕТ ДЛЯ МІСТА

i

Нова колекція PEUGEOT та популярний британський співак МІКА мають стільки спільного! Додайте яскравих кольорів та музики  в життя мегаполісу!

ФОТО ТА ВІДЕО

ЗНАЙТИ ДИЛЕРА

Помилка завантаження

ОТРИМАТИ КОМЕРЦІЙНУ ПРОПОЗИЦІЮ
ОТРИМАТИ КОМЕРЦІЙНУ ПРОПОЗИЦІЮ