This version of the page http://posydenky.lvivport.com/posts/2592961/ (195.211.84.14) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-06-15. The original page over time could change.
Щеплення необхідні? (3)| Сторінка 99 | Дівочі посиденьки

Щеплення необхідні? (3)

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем сніжна, 25 Жовтень 2015.

  1. Dominika Well-Known Member

    Надіжко працює в приватній клініці, яка надає платну послугу вакцинування. Нічого дивного, що він дотримується корпоративної політики. Що, звісно, може збігатись з його особистою позицією.
     
    Dominika, 18 Квітень 2018
    #1961
  2. Shumee Member

    а чим я його так припіднесла? Перш за все, він лікар і більш компетентний у таких питаннях, ніж я, наприклад. Я висловила свої міркування, а не заставляю когось слухати мене чи когось іншого. Якось ви грубо...
    --- дописи об"єднано, 18 Квітень 2018 ---
    Так, він міг і не висловлюватися на цю тему...просто я ще не зустріла лікаря, який би відмовляв від прививок...всі мої знайомі лікарі своїх дітей щепили...але я поважаю думку батьків, бо вони мають вирішувати самі, не робити чи робити, ми з чоловіком порадилися зі знайомими лікарями, всіх перепитали, навіть свого стоматолога...і тоді прийняли рішення)
     
    Shumee, 18 Квітень 2018
    #1962
    • Подобається x 1
  3. maty Well-Known Member

    а я зустрічала-дослівно лікар сказала-я не маю права цього говорити, але щеплення не для вашої дитини. Не буду вдаватися в подробиці, але це стало для мене приводом замислитися
     
    maty, 19 Квітень 2018
    #1963
    • Погоджуюся x 1
  4. Merry Well-Known Member

    я зустрічала. І не одного. Як правило, знайомі, а не дільничні чи з приватних мед. клінік (тобто незнайомі)
     
    Merry, 19 Квітень 2018
    #1964
  5. NataliaFed Active Посиденька з баяном

    А я зустрічала). Не від усіх щеплень але наш педіатр нам каже(звичайно, не "вголос"), які він вважає щеплення не робити або "я своїм внукам не роблю".
    Наразі, ми від усіх відмовляємось із власної ініціативи.

    Надіслано від мого GT-I9505, використовуючи Tapatalk
     
    NataliaFed, 19 Квітень 2018
    #1965
  6. Haidee Well-Known Member Команда форуму

    Ну він же лікар. То нічого, що його компетенція - трохи інші місця організму. А ще він харизматичний і красівий. Міг би стати блогером)))
    Чесно кажучи, то якась напасть з тими нашими лікарями. Стоматологи дають рекомендації з ГВ, гінекологи - зі щеплень, педіатри - з дієтології. От люблю нашу стоматолога, що вона ніколи не питає за годування, щеплення, а як була теоретична потреба в аб, то рекомендувала спитатися когось компетентнішого, оскільки в дитини дерматит і вона в тому не розуміється. В питаннях щеплень логічно питати поради імунолога, я так думаю. І ще би тих, хто мав справу з ускладненнями після них, але то вже тєжко.
     
    Haidee, 19 Квітень 2018
    #1966
    • Погоджуюся x 6
    • Подобається x 1
  7. Ljlichka Well-Known Member

    ха,стоматолог це найкраще в питанні щеплень розбирається. Мій кум стоматолог і він категорично проти щеплень,а його дружина за щеплення і вони поки так і не дійшли єдиної точки зору.
    педіатр моїх дітей проти прививок,ясно що вона не кричить про це на кожному кроці,але проти.
     
    Ljlichka, 19 Квітень 2018
    #1967
  8. Dominika Well-Known Member

     
    Dominika, 19 Квітень 2018
    #1968
    • Смішно x 2
  9. Blondo4ka Well-Known Member

    Мабуть, ми самі формуємо коло нашого спілкування, і шукаємо тих лікарів, з якими, на підсвідомому рівні, маємо однакові погляди на ті, чи інші речі.
    Я зустрічаю (крім однієї нашої сімейної колишньої) всіх лікарів, які, або дуже обережно підходять до питання щеплень, або проти них.
    Знову ж таки, на своєму робочому місці вони цього нікому не скажуть, але в приватній бесіді відверто про це говорять. Звичайно, мені не радять не робити (крім нашого приватного педіатра, яка знає ситуацію зі здоров"ям моєї дитини), але своїм не робили і не планують.
     
    Blondo4ka, 19 Квітень 2018
    #1969
    • Подобається x 3
    • Погоджуюся x 1
  10. loveterapy Матуся-Анюсі

    А це ваш дільничий чи ви приватно звертаєтесь?

    Надіслано від мого SM-G350E, використовуючи Tapatalk
     
    loveterapy, 19 Квітень 2018
    #1970
  11. Ljlichka Well-Known Member



    дільничий,але не у Львові,Рівненська область
     
    Ljlichka, 19 Квітень 2018
    #1971
  12. Shumee Member

    та ми якраз і знайомих питали, всі вони працюють в держустановах)
    --- дописи об"єднано, 19 Квітень 2018 ---
    ну наш стоматолог не тільки в зубах розуміється)))я як вчитель іноземної мови, можу провести не тільки урок англійської, а всіма предметами цікавлюся і багато читаю) те саме і з лікарями)
    --- дописи об"єднано, 19 Квітень 2018 ---
    Наші знайомі лікарі, ті, яких ми знаємо від 5 до 10 років або з родини, тому я аж ніяк не могла за 5 років до вагітності формувати коло підсвідомо. + я не нав'язую думку, а висловлюю) кожен несе відповідальність за дії над своєю дитиною і я несу за свою, а інші за своїх.
    --- дописи об"єднано, 19 Квітень 2018 ---
    Стоматолог не дає рекомендацію, а відповідає на запитання) і не пхає носа, а говорить свою думку після того, як його спитали. В нас лікарі то мають тільки свою компетенцію по конкретному місці, а жінки на форумі - то компетентні у всьому, так яро заперечуючи вакцину)))
     
    Shumee, 19 Квітень 2018
    #1972
  13. Siania Love Life

    З цим я згідна, як стоматолог - то він не знає, а більша частина тих, що тут виступають проти вакцини, не можуть аргументувати свою думку. Ну бо думка зазвичай не своя, і явно не імунолога...
     
    Siania, 19 Квітень 2018
    #1973
    • Подобається x 1
    • Погоджуюся x 1
  14. Dominika Well-Known Member

    Насправді, тут на форумі не так вже й багато затятих "противників" щеплень. Більшість, або відтягують, або ще не визначились.
     
    Dominika, 19 Квітень 2018
    #1974
  15. Haidee Well-Known Member Команда форуму

    Я можу аргументувати. Але по конкретній вакцині від конкретної хвороби. Написати про котрусь з них?
    І давайте не будемо переходити на сарказм - в обидва боки. @Shumee - ніц не маю проти вакцинування як явища, так само я поважаю Ваше право прислухатися до тих людей, яких вважаєте компетентними. Щодо Надіжка, то я просто не люблю шоуменів від медицини (Комаровський - номер один, а цей наш гінеколог йде його стопами). Недавно була стаття Возниці про щеплення в т.ч. - його думка мені цікава. Щепити дітей за графіком все одно не буду, але інформація від нього є корисною для мене. Якби він написав статтю про пологи, я би хіба щиро пореготала.
    --- дописи об"єднано, 19 Квітень 2018 ---
    Та просто натискання на болючі точки, в обидва боки. Хто робить і має сумніви - відгаркується до тих, хто не робить і має сумніви. І навпаки. Я про себе в т.ч., хоча якогось особливого негативу стараюся не вкладати в написане, але то є нелегко - передати буквами нейтральний настрОй
     
    Haidee, 19 Квітень 2018
    #1975
    • Погоджуюся x 4
    • Подобається x 2
  16. ГаЛоЧкА Well-Known Member

    статтю в студію плз)
     
    ГаЛоЧкА, 19 Квітень 2018
    #1976
    • Погоджуюся x 2
  17. Fiancee Well-Known Member

    Haidee, а дайте, будь ласка, посилання на статтю Возниці.

    Надіслано від мого MX5, використовуючи Tapatalk
     
    Fiancee, 19 Квітень 2018
    #1977
  18. Dominika Well-Known Member

    100%
    я от трішки "білозаздрю" таким мамам. Бо зробили і мають спокій. А тут гризеш себе кожного разу як "кіпіш"(як от з кором) чи чуєш як якась дитинка покалічилась після щеплення. Ну але то вічний мамин неспокій, як не з одним, так з другим.
     
    Dominika, 19 Квітень 2018
    #1978
  19. Haidee Well-Known Member Команда форуму

    @ГаЛоЧкА @Fiancee не знущайтеся)) на фб читала, орієнтовно 2 місяці тому. На якій сторінці не пам'ятаю, я не любитель зберігати все прочитане в закладах. Думаю, ґуґля вам допоможе. Також була цікава стаття дитячого імунолога з багаторічним стажем, яка обґрунтовувала, чому краще вакцинувати в немовлячому віці. Це все було в комплексі, про імунітет і взагалі - як дітям менше хворіти.
     
    Haidee, 19 Квітень 2018
    #1979
    • Подобається x 1
  20. Siania Love Life

    Бцж, гексаксим 6-компонентна. Цікаво
     
    Siania, 19 Квітень 2018
    #1980