This version of the page http://te.20minut.ua/allnews (31.41.220.92) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-06-14. The original page over time could change.
Всі новини Тернополя за сьогодні - 20 хвилин Тернопіль

Всі новини

Подивитись 0 нові статті
photo_camera play_circle_filled На будівництво двох потужних спорткомплексів у Тернополі гроші дасть держава та Євросоюз

Будівництво двох масштабних проектів спортивної інфраструктури цього року планують розпочати на Тернопільщині.

Де завтра у Тернополі не буде світла

Через ремонт не буде електропостачання у окремих будинках Тернополя 15 червня.

Уже відомо, хто вбив тернополянина, тіло якого знайшли на "Канаді"

Правоохоронці Тернополя розшукують осіб, причетних до смерті чоловіка. Тіло, загорнуте у поліетиленові пакети та покривало, побачила тернополянка 13 червня у закинутій будівлі на "Канаді".

Підлужний став радником голови Тернопільської обладміністрації з питань культури

Відтепер популяризувати Тернопільський край через культурні заходи, фестивалі, фольклорні дійства та концерти буде відомий співак, композитор, актор та музикант Андрій Підлужний.

Кредитні програми підтримки аграріїв: як, де та скільки можна заощадити коштом державних компенсацій (новини компаній)

З середини весни і до кінця збору врожаю для кожного аграрного підприємства наступає період ключових активностей. Разом з тим для здійснення усіх планів господарство повинно мати чималі фінансові кошти та оснащений тракторний парк, який відповідав би сучасним технологіям аграрного виробництва.

На Тернопільщині викрали 10 породистих цуценят. Коштує одне більше 9000

У родини з Шумська 13 червня злодії викрали з приватного помешкання 10 цуценят.

ігор
Це яким треба бути помішаним напонтах щоб купувати для себе собаку за 9к:)
У Тернополі побили неповнолітнього хлопця

Прохання про допомогу на гарячу лінію 102 надійшло близько опівночі 13 червня. 17-річний хлопець повідомив, що на вулиці Богдана Лепкого його побили невідомі.

Тернопільська поліція розшукує чоловіка, який створив терористичну організацію

Правоохоронці Тернопільщини розшукують 47-річного Фука Крючкова Віктора Миколайовича, жителя смт. Золоте-5, Попаснянського району, Луганської області.  

2 100 літрів крові від початку року здали в Тернополі

За місяць лише у Тернополі кров здають в середньому 800-900 людей.  Стільки ж – по області. Нагадаємо, 14 червня у світі відзначають День донора

Anastasiia Shakhmatova
Довно мрію стати донором, але втрачаю свідомість від аналізів, що вже казати про донорство. Можливо, колись це мені перейде і я зможу спокійно реагувати на кров.
Патріарх Філарет заявив, що Почаївська лавра перейде до української церкви

Філарет впевнений, що українські святині не можуть належати російській церкві.

Maria Garmash
ТІЛЬКИ ТАК ,і НЕ інакше , в УКРАЇНІ не ПОВИННО БУТИ навіть згадки про ,, московію,, , вона для НАС вмерла назавжди.
А НА рахунок ,, дурачків,, ,що думкою багатіють,так вони більше в ,,московії,, водилися,навіть БАЙКА про Іванушка - дурачка Є ( для Ірини Оуен)
Поблизу набережної Ставу безкоштовно покажуть фільми просто неба

У Тернополі продовжує діяти кінотеатр просто неба, його відкривають другий рік поспіль. Стартують цьогорічні покази фільмів вже завтра, 15 червня.

На Кременеччині отруїлись діти. Люди нарікають на фермера, який над дитсадком і школою кропив поля

Люди переживають, що всі керівники будуть намагатися цей факт приховати, і через це діти можуть не отримати належного медичного забезпечення.  Роботу в садочку тимчасово призупинили.  

Сьогодні поховають 22-річного Василя, який зірвався з 11 поверху на будові

В останню путь проведуть сьогодні, 14 червня, Василя, який загинув на будівництві у Тернополі. Вагітна дружина загиблого може позиватись до суду в інтересах дитини. Розслідування смерті 22-річного Василя має проводити і поліція, і управління держпраці.

Програма проведення Тернопільського півмарафону-2018

Ternopil Half Marathon 17 червня вдруге зустрічає усіх любителів бігу та здорового способу життя.

Фото дня: на Руській провалилась вантажівка "Наш молочник"

У центрі біля "Роксолани" вантажний автомобіль "Наш молочник" провалився під асфальт.

Хто і коли має проходити обов’язковий технічний контроль

З дев’яти тисяч авто, які в тому числі перевозять пасажирів та проходили техогляд, більше сотні виявились несправними. Автобуси перевіряють двічі на рік. Автомобілі таксі – раз на рік.

photo_camera play_circle_filled Не пропустіть відбірковий етап “Караоке без кордонів Live". Співатимуть учасники "Голосу діти"

Третій відбірковий етап другого сезону “Караоке без кордонів Live" відбудеться уже в цю п‘ятницю, 15 червня, у ресторані Maxim. Десять дорослих учасників та десять дітей змагатимуться за право пройти у суперфінал. Вартість квитків для глядачів на третій відбірковий етап - 50 грн. Придбати їх можна у Мaxim. Початок о 19.00.

На "Канаді" знайшли мертвого тернополянина. Поліція розшукує вбивців

Тіло чоловіка зі слідами насильницької смерті виявила жінка 13 червня близько дев'ятої години ранку на вулиці Чубинського. 39-річний тернополянин лежав у закинутій будівлі не менше тижня.

Ірина Петрівна
Я так і не зрозуміла. Олександра Запісоцького ловлять ще з травня. Його зловили? Чи уже усі забули про нього. Пані Белякова, можете взяти коментар в поліції ????
Компанія Креатор-Буд розпочинає будівництво нового житлового комплексу на вулиці Новий світ (новини компаній)

Будівельна компанія Креатор-Буд ророзпочинає будівництво нового житлового комплексу «GREEN LINE», що у Тернополі на вулиці Новий Світ.

Герасимчук Ростислав
А школи чи садочки дитячі коли будете будувати?
"Донори врятували мені маму. Тепер я рятую матерів", - тернополянка Христина здавала кров 101 раз

 Заслужена тернопільська донорка Христина Довгалюк за 11 років здала понад 55 літрів крові. 14 червня у світі відзначають День донора. 

"В нас село немаленьке, ми можемо всю Театралку засипати": з Білої перестали вивозити сміття (оновлено)

За словами жителів Білої, "Альфатер Тернопіль" не вивозить сміття з села. Людям у фірмі пояснюють, що є така вказівка міської ради.  Із проблемою з вивезенням сміття в редакцію "20 хвилин" вранці 14 червня звернулась жителька Білої пані Наталія.  Як з'ясувалось, міська рада заборонила вивозити сміття на міське сміттєзвалище поблизу села Малашівці усім населеним пунктам, крім Тернополя. Бо воно переповнене.

Ілон Маск
а різниця в тому, що не всі жителі с. Біла говорять що понесуть сміття на театральний майдан. А  в вас в Тернополі всі такі безграмотні ?
У Тернополі 11-річний хлопчик понад 3 години не виходив на зв'язок

У час літніх канікул звертаємо увагу батьків бути пильнішими до своїх дітей та нагадувати їм правила поведінки на вулиці. Також частіше спілкуватися з ними, щоб уникнути можливих небезпек.

Офіційні курси валют на 14 червня

Національний банк України встановив офіційні курси валют на четвер, 14 червня.

Цей день в історії: 14 червня народились Євген Коновалець та Ернест Че Гевара

Цьогоріч з дня народження Євгена Коновальця виповнюється 125 років. Також цього дня у світі відзначають День донора, а у США святкують День прапора.  

Погода у Тернополі: 14 червня, дощ, +23°

  У Тернополі протягом усього дня погода буде похмурою. З середини дня і до його кінця йтиме дощ із грозою. Температура повітря коливатиметься від +16° до +23°.

Чи будете ви дивитися Чемпіонат світу з футболу у Росії? (опитування)

14 червня у Росії стартує Чемпіонат світу з футболу. Чи будуть українці дивитися матчі Чемпіонату світу з футболу 2018.

Viktor Haliabar
100% буду!!!
У парку Нацвідродження активісти знесли огорожу та руйнують забудову. Поліція застосувала сльозогінний газ (оновлено)

Народне віче "Врятуй парк" проти забудови парку Національного відродження розпочали 13 червня о 20.00. Активісти знесли огорожу та зайшли на територію скандального будівництво "Вуличної академії". На території забудови протестувальники зруйнували початки будівництва, виривали металеві сваї.

Volodja Drevnickij
мера  питайти
14-річні вже можуть бути власниками авто

В книгу обліку вносять також прізвище одного з батьків або піклувальника. І ставлять відмітку про заборону зняття з обліку без їхнього дозволу та доволу органу опіки і піклування. Після досягнення неповнолітнім 18-річного віку всі обмеження знімаються.

Барюсік Пазітіффф
перше пусьть начиться їздити  ато покупляють прав і гасають як придурки людей збивають і саміж гробляться
На "Водній арені Тернопіль" у 2022 році відбудеться чемпіонат світу з драгонботу

"Водну арену Тернопіль" на річці Серет розпочали будувати ще минулого року. На реалізацію проекту витратять 60 мільйонів гривень. Чиновники розраховують на його самоокупність.

У Центрі демонтують 16 вивісок, які псують вигляд міста

16 вивісок, які не відповідають нормам, демонтують з кількох вулиць в центрі міста. У власників на це є десять днів. Якщо вони демонтують вивіски самостійно, тоді це зробить влада. 

Андрій
та невже це місто очистять
Свіжий випуск

№ 24 від 11 червня 2018

Читати номер
Всі номери >
Правила користування сайтом

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

  • phone_in_talk (0352) 43-00-50
Не пропускай новини — долучайся до нас на Facebook
keyboard_arrow_up