This version of the page http://deti.inter.ua/uk/ (62.149.26.232) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-06-10. The original page over time could change.
Благодійний аукціон «Інтер дітям»
рус укр
.
  • Аукціон
  • Новини
  • Марафон "Диво починається"
Зібрано - 106000 грн.
  • Мета благодійного аукціону «Інтер - дітям» досягнута. І тут же заявлена нова!

    Ми оголошуємо нову мету: ремонт та обладнання палати для трансплантації кісткового мозку в дитячому відділенні Національного інституту раку. Це головний медичний заклад України онкологічного профілю. З кожним роком все більше дітей направляються сюди на лікування. Створення палати для трансплантації кісткового мозку дозволить істотно скоротити чергу на їх лікування. А в їхньому випадку час очікування трансплантації - це дійсно питання життя і смерті.
  • М'яч з автографами "Легенд футболу"

    Ви стовідсотково знаєте та багато разів чули ці зіркові імена: Владислав Ващук, Андрій Шевченко, Сергій Ребров, Андрій Воронін, Даріо Срна, Сергій Нагорняк, Анатолій Демьяненко, Володимир Єзерський. 20 травня у Києві відбувся унікальний благодійний матч "Легенди футболу". На згадку про цю подію гравці підписали і передали для нашого аукціону м'ячі зі своїми автографами. І прямо зараз кожен з вас може стати щасливим володарем цього унікального лоту!
  • Футболка із автографами "Легенд футболу"

    Ви стовідсотково знаєте та багато разів чули ці зіркові імена: Владислав Ващук, Сергій Ребров, Андрій Воронін, Даріо Срна, Сергій Нагорняк, Анатолій Демьяненко, Володимир Єзерський. 20 травня у Києві відбувся унікальний благодійний матч "Легенди футболу". На згадку про цю подію гравці підписали і передали для нашого аукціону футболку зі своїми автографами. І прямо зараз кожен з вас може стати щасливим володарем футболки з автографами легенд!
Зробити благодійний внесок
Беріть участь у нашому аукціоні!
  • Лот № 687
    300 грн.

    Уникальная книга-фотоальбом "Люди Победы. Будем жить!"

    Зроби свою ставку
  • Лот № 633
    250 грн.

    "Етикет для малюків". Книга Олени Лободи з серії "найкращий подарунок"

    Зроби свою ставку
  • Лот № 729
    5000 грн.

    Ревізія ваших шаф посуду разом з дизайнером-декоратором інтер'єрів Світланою Сабрі

    Зроби свою ставку
  • Лот № 764
    1000 грн.

    Ручний дракончик від учасника шоу "Крутіше всіх" Романа Овчаренка

    Зроби свою ставку
  • Лот № 436
    3000 грн.

    Присутність на зйомках і можливість зіграти роль у серії циклу кримінальних докудрам "Речдок"

    Зроби свою ставку
  • Лот № 628
    2100 грн.

    Участь в зйомках Bagi_vlog та майстер клас з вокалу Анастасії Багінської, учасниці Дитячого Євробачення 2017

    Зроби свою ставку
  • Лот № 685
    500 грн.

    Баллончик с горным воздухом от ведущей шоу "Орел и решки. Перезагрузка" Насти Ивлеевой

    Зроби свою ставку
  • Лот № 682
    2000 грн.

    Мастер-класс по боевым искусствам от Виктора Мигалчана (Hollywood SAG producer, Actor, Host):

    Зроби свою ставку
Ще лоти
Запропонувати свій лот
 

Новини

  • Участники аукциона «Интер – детям» побывали на экскурсии по киевским муралам

    Знаете ли вы, где в Киеве можно найти карусель из автомобилей или увидеть ворон на стенах домов? Какое стихотворение Леси Украинки вдохновило художника на создание стрит-арта или по какому адресу можно найти Ярослава Мудрого? На днях участники благотворительного онлайн-аукциона «Интер – детям» услышали удивительные истории, побывав на уникальной экскурсии от шоумена Егора Прищепкина «Муралы Золотых Ворот».
  • Мета благодійного аукціону «Інтер - дітям» досягнута. І тут же заявлена нова!

    5 червня команда телеканалу «Інтер» доставила два пневмотонометра до дитячого відділення ЦМХО «Центр мікрохірургії ока». Необхідна сума для покупки цих апаратів була зібрана всього за два місяці!
  • Учасники аукціону «Інтер - дітям» навчилися робити модні футболки

    Зробити дизайнерську річ своїми руками, оновити свій гардероб і завжди бути модним - досить легко. Потрібно лише докласти трохи праці і фантазії. В цьому особисто переконалися учасники благодійного онлайн-аукціону «Інтер - дітям», побувавши на майстер-класі з розпису одягу текстильними акриловими фарбами. Художниця Анна Могильова відкрила їм секрети популярного стилю hand-made і показала, як незвично і красиво можна розписати футболки.
Всі новини

Допомога

Благодійна організація «ІНТЕР»-Дітям» Філія АТ «Укрексімбанк» в м. Києві Рахунок 26006000026416 МФО 322313 ЄДРПО 38062634