This version of the page http://te.20minut.ua/Vystavky (31.41.220.92) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-06-07. The original page over time could change.
Виставки у Тернополі - куди пійти у Тернополі на вихідних - 20 хвилин Тернопіль

Виставки

Фрагменти відшитих борщівських сорочок показали юні моделі

Її картини на обкладинках відомих журналів та у приватних колекціях. У Тернополі відкрили виставку робіт Олесі Гудими

Музика Моцарта у виконанні струнного квартету у поєднанні з особливою енергетикою картин молодої тернопільської художниці...

Тернопіль стане центром борщівської вишивки

Презентація Всеукраїнського вишивального проекту «Відродження борщівської сорочки» відбудеться 2 червня о 12.00 в Українському...

Він був авторитетом навіть для атеїстів. У Тернополі відкрили виставку в пам'ять про Любомира Гузара

Виставку, присвячену світлій пам’яті покійного глави Української Греко-Католицької Церкви Любомира Гузара, відкрили в обласному...

«Мережана весна» від майстринь-берегинь

Понад 70 витинанок та чимала колекцію ляльок-мотанок представлені в Тернопільському обласному краєзнавчому музеї на виставці...

Ностальгія за тернопільським фарфором

У домівках тернополян і досі зберігається посуд з клеймом Тернопільського фарфорового заводу, при чому практично кожна річ має свою цікаву історію.

Сірникові орнаменти представив тернополянин у Торонто

Виставка Мар'яна Вархоліка "Сірникова Магія Вишиванки" відкрилась у музеї Шевченка в Торонто. Тернополянин представив 21 сірникову роботу. 

Тернополянам покажуть, який вигляд має несвідоме

Відкриття виставки львівського митця Ростислава Гарбара «ФІКсаЦІЯ» відбудеться у тернопільській галереї «Бункермуз» 18 травня о 19.00.

Возвеличує історію України на полотні

81-річний художник-філософ Юрій Чумак представив у Тернопільській бібліотеці №4 для дорослих «Етно-центр» персональну виставку картин «Чумацький шлях».

Стіни «Бункермузу» розмалювали фарбами, що світяться у темноті

Понад 20 тернополян малювали яскравими флуоресцентними фарбами на білих стінах галереї «Бункермузу». Минулої п’ятниці тут відбулась нестандартна флюороарт-вечірка Lumos.

Пішов з дітьми на майстер-клас і захопився малюванням на все життя

Михайло Голютяк захопився писанками завдяки власним дітям, які затягнули його на майстер-клас ще у 90-х роках. Відтоді символ Великодня незмінний і на картинах митця.

Тернополян запрошують на Всеукраїнську виставку модернізму

У  Тернопільській арт-галереї експонується виставка модерного мистецтва  На ній представлені роботи понад 20-ти українських митців

У Тернопільській бібліотеці відкрилась виставка молодих художників

У Тернопільській обласній бібліотеці для молоді у секторі мистецтв відкрилась виставка творчих робіт студентів Тернопільського кооперативного торговельно-економічного коледжу відділення «Дизайн». 

У Тернополі діє виставка незвичайного живопису

У бібліотеці-музеї "Літературне Тернопілля" 13-річна Марійка Кусяк відкрила свою першу персональну виставку. Юна художниця вирізняється тим, що для роботи їй не потрібні фарби, дівчинка малює пластиліном.

У художньому музеї буде майстер-клас та виставка писанок і живопису

Тернополян запрошують на безкоштовний майстер-клас із писанкарства «Великодні візерунки», що відбудеться 29 березня об 11.00 у Тернопільському обласному художньому музеї. Майстри-писанкарі Тернопільщини навчатимуть усіх охочих писати писанки до 14.00. А вже о 15.00 відбудеться відкриття виставки Михайла Голютяка «Живопис. Авторська писанка».

Свіжий випуск

№ 22 від 31 травня 2018

Читати номер
Всі номери >
Правила користування сайтом

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

  • phone_in_talk (0352) 43-00-50
Не пропускай новини — долучайся до нас на Facebook
keyboard_arrow_up