This version of the page http://te.20minut.ua/Podii (31.41.220.92) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-06-07. The original page over time could change.
Події у Тернополі, огляд місцевих подій - 20 хвилин Тернопіль

Події

Партнер рубрики

Із 1 червня іногородні мають платити за садок під дві тисячі. Батьки готуються йти до суду

У Тернополі вперше змагаються кравчині з усієї України

Сарафани для підлітків, які пошиють юні кравчині, віддадуть в будинок-інтернат у Петрикові. А перші шість переможниць...

photo_camera
На сесії облради побилися нардеп-радикал із депутатом-свободівцем (оновлене)

Сесія облради сьогодні, 5 червня, розпочалася із запізненням через пікети незадоволених. Протестували жителі Тернопільського...

Помер відомий тернопільський поет Петро Сорока

Звістку про смерть поета, літературознавця, публіциста опублікувала на своїй сторінці у мережі Facebook Валентина Семеняк. 

На Тернопільщині поженика провели на пенсію у незвичний спосіб

Колектив Збаразьких рятувальників 31 травня на заслужений відпочинок провів командира відділення, старшого прапорщика служби...

Біля Тернопільського ставу з'явиться новий дитячий майданчик

В Тернополі реконструють дитячий майданчик, який знаходиться біля Тернопільського ставу. На відновленому майданчику будуть каруселі для дітей, які пересуваються на інвалідних візках та нові атракціони для дітей різних вікових катеорій.

На пішу родинну прощу до Зарваниці потрібно реєструватися

Спільнота «Подружні зустрічі» запрошує учасників реколекцій разом з родинами на пішу родинну прощу за маршрутом Тернопіль-Заздрість-Зарваниця, яка відбудеться 16-17 червня згідно з графіком прощ.

Із вікна четвертого поверху своєї квартири випав однорічний малюк

Малюк, якому виповнилося лише рік і два місяці, зміг самостійно вибратися на підвіконня, і через відчинене вікно, закладене москітною сіткою,  випав з висоти четвертого поверху. Нещастя трапилося на Кременеччині. Зараз малюк в обласній дитячій лікарні

На Тернопільщині розшукують 48-річного Василя Янушкевича

Правоохоронці Шумського відділення поліції розшукують жителя села Сураж, Янушкевича Василя Миколайовича, 1970 року народження.

Школі на Чортківщині повернули землю вартістю 150 тис грн

Чортківською місцевою прокуратурою виявлено порушення вимог земельного законодавства у діяльності Капустинської сільської ради Чортківського району.

У парку Нацвідродження будують “Вуличну академію” з допомогою поліції

  У парку Нацвідродження продовжується будівництво “Вуличної академії”. У середу, 6 червня, роботи проводились ледь не під наглядом поліції. Правоохоронці з'явились там і на звернення забудовника, і на звернення противників будівництва.

Палац Спорту у Тернополі розпочнуть будувати до кінця цього року

Багатофункціональна будівля на проспекті Злуки, 3а) буде розрaховaна нa три тисячі глядaцьких місць. 

Цей день в історії: 6 червня в Україні відзначають День журналіста, а у світі – день російської мови

Також цей день пам'ятний початком Коліївщини і стартом кар'єри "жахливих" The Beatles. А з новинок техніки з'явилися електрична праска і "Тетріс"

Активну молодь Тернополя навчатимуть реалізовувати свої проекти

Лекції про тайм-менеджмент, проектовий менеджмент, фандрейзинг, ораторське мистецтво і багато іншого буде на Саміті Проактивної молоді, який відбудеться в Тернополі 8 червня.  

Де у Тернополі завтра не буде світла

Не буде електропостачання в окремих будинках Тернополя у зв’язку із ремонтними роботами.

Свіжий випуск

№ 22 від 31 травня 2018

Читати номер
Всі номери >
Правила користування сайтом

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

  • phone_in_talk (0352) 43-00-50
Не пропускай новини — долучайся до нас на Facebook
keyboard_arrow_up