This version of the page http://te.20minut.ua/Kult-podii (31.41.220.92) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-06-07. The original page over time could change.
Новини культури, культурний відпочинок у Тернополі, де і як відпочити - 20 хвилин Тернопіль

Культурний відпочинок

У парку Шевченка відновив роботу музей винаходів Середньовіччя

Читаю, бо мені це подобається

Тернополяни розповіли, які книжки прочитали останніч часом. 

Усі розваги у Тернополі на вихідні

Презентація проекту «Відродження борщівської сорочки», квест «Країна, де оживають історії», жіночий футбол,  сімейне свято...

Димломні не пишуть, а малюють, вишивають, ліплять з гіпсу

Сезон дипломних робіт розпочався у відділі декоративно-прикладного мистецтва Теребовлянського вищого училища культури. Цікаво,...

Читаю, бо це мені подобається

Тернополяни розповіли, які книги прочитали останнім часом.

Усі розваги у Тернополі на вихідні

Концерт рок-гурту BARAHTA,  Jam Session у «Козі», концерт гурту «БУДУ» у «Бункермузі», Психологічна ЙОГА для Жінок, «Вар’яти-шоу», 6-ті Наукові Пікніки, а також  фільми, виставки чекають тернополян цими вихідними, 26-27 травня.

Наукові Пікніки в Тернополі: буде 200 учасників і безліч дивовижних дослідів

27 травня y Тернополі на Театральному майдані відбудеться наукова подія року - 6-ті Наукові Пікніки, які організовує Міністерство молоді та спорту України спільно з тернопільським «Центр Науки Тернополя». У заході візьмуть участь понад 200 учасників, гості з 14 областей України, а також з Польщі та Грузії. Вхід вільний.

Читаю, бо мені це подобається

Тернополяни розповіли, які книги прочитали останнім часом. А що читаєте ви? Пишіть у коментарях. 

Чим здивує ІІ «КіноХвилька» у Тернополі (програма фестивалю)

ІІ Всеукраїнський фестиваль дитячого кіно, анімації і телебачення «КіноХвилька» стартує 20 травня о 12.00 у Палаці Кіно (вул.Франка,8). Обіцяють багато фільмів і мультфільмів, зустрічей із кінематографістами, кіноквест і навіть кастинг.

Усі розваги у Тернополі на вихідні

Вистави Будапештського цирку, День кросовера з богатирями, майстер-клас від Андре Тана, II Всеукраїнський фестиваль «КіноХвилька», 7-ий гаражний розпродаж, «Танцювальний фестиваль 2018», а також  фільми, вистави, виставки чекають тернополян цими вихідними, 19-20 травня.

На Тернопільщині 250 дітей усі вихідні житимуть в лісі

Обласна теренова гра «Легенда УПА» щороку збирає учнів 10-11 класів із всієї Тернопільщини на туристичні, інтелектуальні й творчі змагання у лісі поблизу Теребовлі. Цьогорічне відкриття гри відбудеться 19 травня о 10.00 у лісі біля Підгорецького монастиря в селі Зеленче .

photo_camera Десятки тернополян провели ніч у музеї

  Акція «Музейна дивоніч» відбулася в обласному краєзнавчому музеї 17 травня. З 19.00 до 00.00 тернополяни могли дізнатися багато цікавого.

У Тернополі триває «Музейна дивоніч». Ви ще встигаєте туди потрапити

«Музейна дивоніч» розпочалася сьогодні, 17 травня о 19.00 у обласному краєзнавчому музеї. Триватиме ця подія до 00.00. Тому всі охочі ще встигають її відвідати. Вхід – 10 грн.

У Теребовлі 234 людини у вишиванках утворили «живий тризуб»

Флешмоб «живий тризуб» провели 17 травня у Теребовлі у рамках святкування Дня Вишиванки. 234 людини, одягнуті в національний одяг, вишикувалися на площі перед адмінбудівлею та "збудували" герб України.

«Всі вишиванки, які в мене є – вишила дружина», - голова Теребовлянської райадміністрації Юрій Ништа

"20 хвилин" продовжує цикл публікацій до Дня вишиванки, який в Україні відзначають 17 травня. Скільки вишиванок є у гардеробі очільника Теребовлянського району? Яка із них улюблена, де бере їх чиновник та яку одягне на свято цьогоріч? Про свої вишиванки розповідає Юрій Ништа.

Свіжий випуск

№ 22 від 31 травня 2018

Читати номер
Всі номери >
Правила користування сайтом

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

  • phone_in_talk (0352) 43-00-50
Не пропускай новини — долучайся до нас на Facebook
keyboard_arrow_up