наш блог

Велосипед як хобі, як робота, як розвага. А що для тебе велосипед? З якою метою його використовуєш і як до цього прийшов? Хто вони, члени Асоціації? Нас уже понад 250, і це число постійно зростає. Знайомимось.

Як давно ти їздиш на велосипеді?

Десь в 6-7 років отримав від рідного батька вел і катаю досі, але вже до того вмів користуватись. Але як транспортний засіб альтернативний міському наземному, став використовувати з придбанням сіті-байка влітку 2013 року.

З якою метою його використовуєш?

Роками це був вірний апарат для поїздок між парками і своїм районом і просто для покатушок. Згодом через цікавість і бажання випробувати себе і китайський велік – маршрути по 50-80 км. Останній рік використовував і як транспорт на роботу, і для поїздок за покупками, до друзів і як головний «снаряд» для допомоги в влаштуванні «велокіно».

Як прийшов до цього?

Якщо коротко і просто – дозрів до цього. Порівнював використання і розвиток велоруху в інших країнах та наших міст (Львову привіт), цікавився, просто їздив, та й втягнув друг в АВК, за що йому дуже вдячний.

Що для тебе велосипед?

Транспорт, оптимізатор часу і відстані, розрядка, тренажер, легкий велонаркотик (довго не їздити на велосипеді не можу, не виходить).

Чому ти приєднався до АВК і що думаєш про організацію?

Мене запросив друг і активіст, який і до того мене поступово «посвящав» про цікаві події і мету організації. Про організацію я дуже високої думки, як і про вже наявні проекти/результати. Я розумію і вірю, що наступними роками ми зможемо прогресувати і більш якісно впливати на розвиток велоінфраструтури нашого Києва. Я бачу ефективні кроки зараз, які закладують міцну основу для змін і реального покращення велоруху, і намагаюсь якомога частіше розказувати про функціонування Асоціації, сподіваюсь від мене Асоціація згодом отримає не одного велосипедиста. І прогнозую, що саме навколо АВК будуть об’єднуватись велокомпашки і організації Києва.

Твоє побажання потенційним велосипедистам і Києву.

Катайтесь! Пробуйте! Раджу долучитись до хоча б однієї цікавої події, і Вас це буде втягувати. АВК – це також платформа донести свої думки та побажання до колективу однодумців та стати не тільки радником, а й співучасником у виконанні цікавих адекватних проектів. Також раджу об’єднуватись і їздити, їздити і ще раз їздити!

Хочете бачити Київ велосипедним? Приєднуйтеся до Асоціації велосипедистів Києва. Що більше нас буде, то швидше ми будемо жити в комфортному місті!

Теги: АВК в обличчях популяризація

інші цікаві матеріали

АВК в обличчях. Координаторка волонтерів Марія Шененко

Велосипед як хобі, як робота, як транспорт, як розвага. А що для вас велосипед? З якою метою його використовуєте і як до цього прийшли? Хто…

АВК в обличчях. Романа Рубан: Хочеш жити — маєш крутити(ся)

Велосипед як хобі, як робота, як транспорт, як розвага. А що для вас велосипед? З якою метою його використовуєте і як до цього прийшли? Хто…

АВК в обличчях. Віктор Крук: Велосипед — це гарна фізична форма

Велосипед як хобі, як робота, як транспорт, як розвага. А що для вас велосипед? З якою метою його використовуєте і як до цього прийшли? Хто…