This version of the page http://te.20minut.ua/mostcomment (31.41.220.92) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-06-04. The original page over time could change.
Найчастіше коментують

Найчастіше коментують

У парку "Топільче" пішохід побив велосипедиста (оновлено)

Про напад перехожого на велосипедиста написав тернополянин у соцмережі "Фейсбук". Та як пишуть очевидці, цей велосипедист перед тим збив жінку. Інцидент стався у парку "Топільче" 2 червня. 

Як у Тернополі обирали "Міні міс-2018"( оновлено)

19 юних красунь з Тернополя змагалися у конкурсі " Міні Міс-2018" 1 червня у драмтеатрі.

За працевлаштування фельдшеркою в тернопільському медзакладі вимагали тисячу доларів хабаря

Схему незаконного  збагачення керівництва одного з комунальних закладів міста задокументували співробітники управління захисту економіки Тернопільщини спільно зі слідчими Головного управління Національної поліції краю

На "Галицькій дефіляді" безкоштовно пригощатимуть стравами карпатської кухні

Фестиваль карпатської кухні Румунії та України в парку Шевченка буде з 8 до 10 червня. А от чи буде черговий гастрономічний рекорд, як кажуть організатори, поки рано говорити. 

Чи безпечно купатись та засмагати на "Дальньому пляжі" та "Циганці"

Воду біля "Дальнього пляжу" повторно перевірили фахівці Тернопільського обласного Лабораторного центру 29 травня.  Кажуть, що купатись там можна, бо вона відповідає нормам. Пісок на пляжі - теж. 

Якби у вас була американська бабуся, або чому потрібно їсти броколі

Три-п'ять суцвіть броколі на тиждень – запорука гарної шкіри, зору, пам’яті, міцних кісток, здорової печінки і кишечника – це омолодження організму

У Центрі демонтували літній майданчик одного з ресторанів

Демонтаж літнього майданчика ресторану "Європа" на вул. Сагайдачного проводила муніципальна поліція 31 травня. Підприємець оскаржував рішення виконкому в суді, хоча відповідних документів на встановлення майданчику - не мав. 

Нова афера забудовни

Спроба збудувати великий житловий район Беверлі Хілз на території де нема ні підходящої школи ні дитсадка і в проекті цих будівль нема

Родина Рукавичок у Тернополі зростає (новини компаній)

 У Тернополі найближчим часом  планують відкрити кілька нових магазинів однієї з українських мереж супермаркетів. Ми вирішили більш детально дослідити, що ж це за мережа?

Бджоли допомогли вилікувати спину

Кого жалила бджола, той знає, який пекучий біль від укусу цієї комахи. Та є люди, які знаходять порятунок у бджолиній отруті і свідомо ставлять на своє тіло бджіл, аби вони їх жалили і таким чином лікували.

На Карпенка, поки господарі були на дачі, обікрали квартиру

Про квартирну крадіжку на вул. Карпенка повідомляє депутат цього округу Андрій Шкула. Стався злочин, за його словами, у квартирі на першому поверсі. 

Сергій Притула став почесним громадянином Збаража

Депутати підтримали електронну петицію.  Вітаємо Сергійя Притулу.

Патрульні відповіли на питання тернопільських велосипедистів

Патрульні міста провели навчання для велосипедистів в молодіжному центрі Тернополя 31 травня. На зустрічі, яка відбувалась в форматі бесіди, учасникам заходу розповідали основи правил дорожнього руху та пояснювали як поводитись в тій, чи іншій ситуації.

415 тис. грн. тернопільський підприємець платитиме щороку до бюджету за оренду землі на Будного

Для будівництва придорожнього сервісу на вулиці Будного підприємець запропонував ціну вищу від стартової на аукціоні у 20 разів. Земельну ділянку розміроом 10 сотих він орендує на 10 років.

Він і вона: як не втратити себе після розлучення

Якщо позаду лишився невдалий шлюб, потрібно зібратись із силами і рухатись далі. Щоб не «зависати» в минулому, варто знайти хобі чи вподобання. Якщо ще не все втрачено, експерти радять поборотися за сво стосунки.

Через непрацюючий світлофор біля "Старого млина" затор. Ситуацію обіцяють виправити до 13.00

Водіїв на пішоходів просять бути уважними. Та дотримуватись правил.   Чому світлофор не працює і коли його увімкнуть – ми поцікавились в міськраді. Відповіді поки не отримали.

Ягідний сезон у розпалі. Які ціни на ринку

Полуниці, черешні, вишні, суниці – ягідний сезон у розпалі. Продавці на ринку хвалять свою продукцію, а покупці шукають, де дешевше. Загалом ціни на ягоди на вихідних не особливо відрізняються від тих, що у будні.

Рекорду на "Галицькій дефіляді" - не буде. Зате безкоштовно пригощатимуть карпатським баношем та "токаніцею"

Крім цікавих страв, гостей фестивалю розважатимуть майстер-класами, виступами гуртів, музикантів, флешмобом.  Буде і традиційна битва фарбами, а ще тернополяни та гості міста зможуть відірватись на етно-дискотеці.  Фестиваль карпатської кухні Румунії та України в парку Шевченка буде з 8 до 10 червня.  

На Дністрі знову трапилося нещастя

Сьогодні в поліції оприлюднили інформацію про нещасний випадок на Дністрі, що трапився в середу, 30 травня.

Допоможіть відомому тернопільському письменнику

Рідні та близькі відомого літературознавця, письменника, видавця Петра Сороки звертаються до всіх небайдужих з проханням про допомогу.

Свіжий випуск

№ 22 від 31 травня 2018

Читати номер
Всі номери >
Правила користування сайтом

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

  • phone_in_talk (0352) 43-00-50
Не пропускай новини — долучайся до нас на Facebook
keyboard_arrow_up