2018

Warszawa Studencka: чим цікаве польське місто українським студентам


Позивні терористів як індикатори рушіїв насильства

На відміну від імен, які новонароджені отримують від батьків, деякі імена люди здатні обирати для себе самостійно – виходячи із наявної самоідентифікації, яка зумовлює їхню поведінку. Саме тому може виявитися цікавим подивитися на ті позивні, якими послуговуються учасники незаконних збройних формувань.


Дорослі ігри в (не)безпеку

Ми вирішили, що найкращою формою дискусії про безпеку є гра. З грудня 2016 ми провели 16 ігор. Остання серія ігор була присвячена пошукам спільних безпекових стратегій.


«Плюси» – це мій шанс! – я теж так думав…

Що ж, хочеться трішки відійти від публіцистики і «розбавити» свої мізки чимось насправді…


Від пацанки до панянки, від політики до параполітики

Мені здається, щоб бути лідером, і то пак Новим Лідером, треба створювати біля себе правильний двіж. З новими проектами, зі своєю командою, з рішеннями і ідеями йти до влади. Не вдається їх реалізувати – протестувати.


Нас знову “порахували”

На жаль, для indexoncensorship дилери брехні ототожнені з “працівниками ЗМІ”, які наділені “критичним голосом” і всіма привілеями й правами професії.


Проект “Борщ для миру” або новий підхід до управління проектами

В великих перемог багато учасників і в ідеальному варіанті внесок всіх має бути задокументований.


Екзотична зустріч в Мовограї

Вибір домашньої тваринки не такий вже і простий, коли родина відноситься до цього зі всією відповідальністю. Але, чи всі тварини підходять для утримання в родині із дітьми? Які є особливості у догляді за тваринами? Яке спеціальне обладнання для цього потрібне?


Німецькі студенти досліджують Україну

Минулого тижня до нашого офісу навідалась група німецьких студентів,  у рамках навчального туру, під керівництвом Йоганна Заячковського, політолога, лектора Фонда им. Роберта Боша, що здобуває свій докторський ступінь в Боні, Німеччина


Обыск в доме Наримана Мемедеминова. Наримана арестовали!

Обыск в доме Наримана Мемедеминова объединение «Крымская солидарность» рассматривает как очередной удар по работе своих гражданских активистов и, в целом, по гражданской журналистике в Крыму.


Український фільм: шокуюча закономірність! Молодь і «Кіборги»: мистецтво і громадська відповідальність

Сьогоднішній успіх «Кіборгів» дав змогу замислитись: що є складовою успішного українського кіно?


Сергій Петров: Про визнання НАТО прагнення України стати членом Альянсу

І ось 9 березня сталась подія, коли ПДЧ – це справа часу і техніки. До 11 липня, коли у Брюсселі відбудеться саміт НАТО, часу ще є – цілком можемо встигнути. Більше того, я майже впевнений, що так і буде. Особливо зважаючи на істерію московитського хана та його мультики з ракетами та іншою гіперсуперпуперзброєю. Відбудеться ще більша інтенсифікація стосунків, оскільки зараз унікальна ситуація, що НАТО чи не більше зацікавлено у нас, особливо з нашими знаннями та вміннями, а також досвідом проти московитів. А нам на допомогу будуть надані новітні технології кібербезпеки.


Про кількісні міри ціннісних відмінностей

З різницею в добу лідери двох країн, залучені в найважчий поточний конфлікт на території Європи звернулися з публічними промовами, в яких виклали своє бачення сьогодення і короткий нарис майбутнього.


Третій рік Школи Соціальних Посередників

Третій рік Школи Соціальних Посередників проходив за новою навчальною програмою «Трансформація конфліктів в процесі адвокації та просування демократичних реформ та боротьби з корупцією на місцевому рівні».


Команда хоробрих воїнів, які перемогли римлян

Донецький «Шахтар» вдома здолав «Рому» з Риму.