This version of the page http://m1.tv/stars/188 (91.244.124.91) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-06-03. The original page over time could change.
Nicki Minaj : М1
Nicki Minaj

Nicki Minaj

http://www.gettyimages.com

Нікі Мінаж (справжнє ім'я — Оніка Таня Мараж) народилася 8 грудня 1982 року в Сент-Джеймсі (Тринідат і Тобаго). Співачка має африканське та індіанське коріння. В Оніки було складне дитинство: її батько — алкоголік і наркоман, котрий регулярно бив дружину, а одного разу навіть підпалив власний будинок. То були важкі часи для Нікі та її матері. Протягом кількох років майбутня артистка жила разом з бабусею, а коли їй виповнилося п'ять років, матір забрала дівчинку і виїхала з нею до Нью-Йорка.

Оніка не одразу звикла до таких змін у житті. Коли їй було сумно, вона зверталася до музики. У шкільні роки юна артистка захопилася кларнетом, потім почала займатися ще й вокалом. Крім того, вона чудово малювала та брала участь у шкільних спектаклях, мріючи про велику сцену. У підлітковому віці Нікі почала слухати реп — саме цей стиль подобався їй найбільше.

Свою музичну кар'єру Мінаж розпочала з мікстейпу «Playtime Is Over», який народився в 2007 році. Протягом наступних двох років вона випустила ще кілька демо-платівок, які не були успішними. Однак творчість Нікі вподобав репер Ліл Вейн, який запропонував їй співпрацю. Таким чином, дівчина підписала свій перший контракт.

Незабаром світ побачив дебютний альбом Нікі Мінаж «Pink Friday», який зробив її популярною. Пісня «Your Love» стала справжнім хітом. Після цього виконавиця презентувала сингл «Right Thru Me» та відеокліп до нього.

На початку своєї музичної діяльності артистка обрала для себе образ японської гейші, але потім вирішила змінити його. У своєму наступному кліпі «Moment For Life» вона постала перед глядачами у вигляді «хіп-хоп попелюшки». Епатажний зовнішній вигляд, відверта хореографія, різнокольорове волосся та зваблива фігура — все це є складовими теперішнього образу Нікі Мінаж.

Ніки почала записувати власні пісні та знімати кліпи на них. Загалом, у 2010 році було представлено чотири музичних кліпи співачки, а надалі вона презентувала до десяти кліпів щороку. Композиція «Super Bass» стала знаковою для співачки та найуспішнішою за всю її кар'єру. Трек одразу ж потрапив до топ-10 і протягом тривалого часу утримувався на вершині, а однойменний кліп набрав 250 мільйонів переглядів на YouTube. Влітку 2011 року виконавиця співпрацювала з діджеєм Девідом Геттою. Плід їхньої роботи «Where Them Girls At?» став хітом.

Той рік був багатий на нові пісні, які мали увійти до майбутнього альбому. Проте почалася чорна смуга в житті співачки: треки не потрапили до чартів, а критики не вподобали нові пісні артистки через велику кількість негативу в текстах. Невдача змусила Нікі відстрочити вихід нового альбому. Вона зробила пісні більш позитивними, і вони знову почали з’являтися в ротаціях. На 54 церемонії «Греммі» Мінаж виконала хіт «Roman Holiday», ставши єдиною реп-виконавицею в історії, котра заспівала на цьому престижному заході.

У травні 2014 співачка записала перший трек з майбутнього альбому «Pills N Potions», а в серпні представила другий сингл «Anaconda», який посів друге місце в національному американському чарті. У грудні того ж року світ побачив довгоочікуваний альбом «The Pinkprint». 2015 року зірка записала трек «Hey Mama», що став світовим хітом.

Згодом співачка зізналася шанувальникам, що хоче схуднути. При зрості 157 см вона важила 62 кілограми. Фанати апетитних форм Нікі були схвильовані, що та втратить свою родзинку. Проте значної втрати ваги не було — це підтвердили відверті фотосесії артистки у глянцевих виданнях. Це не здивувало багатьох прихильників та недоброзичливців, котрі стверджують: вигини фігури Мінаж — це результат роботи пластичних хірургів. На думку журналістів, ще на початку кар'єри Мінаж дійсно зробила пластичну операцію, адже раніше її тіло виглядало зовсім по-іншому. Співачка заперечує чутки про пластику і посилається на спадковість у цьому питанні.

У 2016 році Нікі записала композицію «Side To Side» разом з Аріаною Ґранде, котра потрапила до альбому Ґранде під назвою «Dangerous Woman». Невдовзі Нікі отримала пропозицію знятися в кіно: вона зіграла в стрічці «Перукарня 3».

На початку 2017-го зірка випустила пісню і відеокліп «No frauds». Участь у записуванні треку брали Дрейк і Ліл Вейн. Навесні співачка презентувала музичний кліп на однойменний трек «Swalla», записані спільно з Джейсоном Деруло. Крім того, протягом 2017 року Нікі Мінаж записала сингли «Kissing Strangers», «Run Up» і «Make Love». Пісні були створені в співавторстві з іншими музикантами.

Особисте життя

Особисте життя відомої реп-виконавиці знаходиться за завісою таємничості: пресі та папараці не вдалося знайти нічого цікавого щодо цього. Однак, тексти пісень Нікі Мінаж ніби натякають на те, що вона бісексуальна у відносинах.

У квітні 2015 року зірка повідомила, що заручена з репером Міком Міллом. Співачка виклала фотографію обручки в своєму Instagram. Пізніше стало відомо, що з Міком вона познайомилася в лютому того ж року, а невдовзі закохані почали часто з'являтися на публіці разом. У липні артистка розірвала заручини і повернула обручку колишньому. За словами друзів, стосунки музикантів були бурхливими: вони то сварилися, то мирилися. Мік заявляє, що Нікі тиснула на нього та вказувала, що робити. Але з’явилися чутки про зраду нареченого, що й призвело до розставання.

Нікі Мінаж обожнює татуювання. На її лівій руці намальовані ієрогліфи, які тлумачаться як «Бог завжди з тобою».

Джерело:

https://ru.wikipedia.org/wiki/Ники_Минаж

https://24smi.org/celebrity/1135-niki-minazh.html

Новини Nicki Minaj
29 травня 2018 Слухайте фрагмент пісні Аріани Ґранде та Нікі Мінаж «The Light Is Coming»
Читати далi
Нікі Мінаж запросила Емінема до студії звукозапису
Відео: Нікі Мінаж улаштувала несподіваний виступ під час концерту Future
У нових кліпах на «Chun-Li» і «Barbie Tingz» Нікі Мінаж демонструє приголомшливі вбрання
На Нікі Мінаж позвалися до суду через імовірний плагіат
Нікі Мінаж дала зрозуміти, яким буде її черговий кліп на трек «Chun-Li»
Сітчасті панчохи, приталене шкіряне боді та туфлі з шипами: Нікі Мінаж показала кліп на пісню «Chun-Li»
Вона повернулася: уже завтра Нікі Мінаж представить дві нові пісні
Іґґі Азалія звернулася по психологічну допомогу після цькувань у соцмережі
Нікі Мінаж приписують вагітність від Наса
Повідомляють, що Нікі Мінаж після інциденту з волоссям стала голомозою
Мовчання Нікі Мінаж у соцмережах спонукає шанувальників на таке
Батько Бейонсе вважає, що вона була б менш успішною, якби мала темнішу шкіру
© Телеодин, 2017
Ефір
Love
Gianluca Vacchi, Sebastian Yatra
Інфоблок
Тримай (lyric video)
NK
Dinero
Jennifer Lopez feat. DJ Khaled & Cardi B
Сберегу
ALEKSEEV
Fiebre
Ricky Martin feat. Wisin & Yandel
Промінь (Lyric Video)
All stars MOZGI Ent.
Save Me
Mahmut Orhan feat. Eneli
Это хорошо
Pizza
MI Musica
RUMBERO'S
Sua Cara
Major Lazer feat. Anitta and Pabllo Vittar
Musica
Michelle Andrade
Let Me Think About It
Ida Corr vs. Fedde Le Grand
Е,Бой
Время и Стекло
1,2,2003
Sofia Reyes feat. Jason Derulo & De La Ghetto
Adios
Татьяна Котова
Гроза
Денис Реконвальд
Crazy
Faydee
На тату
Мари Краймбрери
Stop Me From Falling
Kylie Minogue feat. Gente De Zona
Мужчина моей мечты
Тина Кароль
Dooset Daram
Arash feat. Helena
Люда хочет войти
Людмила Соколова
Ты мой человек
Вера Брежнева
Не ховай очей
Ірина Білик
Allegro Ventigo (feat. Matteo)
Dan Balan
IDGAF
Dua Lipa
Сумасшедшая
Ани Лорак
El Prestamo
Maluma
Не плачь как девчонка
Иракли
Сделай громче
Макс Барских
Поле не повинно бути порожнім і містити кирилицю
Дякуємо!

Ваше повідомлення прийнято.

Вибачте

Під час обробки щось пішло не так.

Bи можете відправити повідомлення на електронну адресу bugreport@m1.tv