This version of the page http://te.20minut.ua/Kino (31.41.220.92) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-05-30. The original page over time could change.
Новини кіно, новини кіноматографу у Тернополі - 20 хвилин Тернопіль

Кiно

Жителів Підволочиська можна побачити у фільмі, який зняла журналістка Оксана Кузьменко

Запросіть маму в кіно. «Серце мами Гонгадзе» покажуть в Cinema City. Як отримати квиток безкоштовно

Покази та обговорення документального фільму В’ячеслава Бігуна «Серце мами Гонгадзе» за участі творчої групи фільму відбудуться...

Тернополян запрошують на кіно просто неба

Що може бути романтичніше від кінотеатру просто неба? На показ запрошують в італійський дворик "Бункермузу".

Двоє професійних тернопільських акторів знімаються у фільмі «Червоний. Без лінії фронту»

Зйомки приквелу фільму «Червоний» – «Червоний. Без лінії фронту», створеного за мотивами однойменного роману Андрія Кокотюхи,...

Запрошують на безкоштовні покази фільмів про мистецтво

Фільми про мистецтво продовжує демонструвати галерея "Бункермуз".

Прем'єра фільму "Іній": щоб зрозуміти війну, знімальна група їздила на передову

Прем’єра військової драми «Іній» європейського режисера Шарунаса Бартаса відбулася у суботу, 3 березня у кінотеатрі Cinema City. До Тернополя також приїхали творці фільму, які поспілкувалися з журналістами та глядачами. 

Зрікся слави і кохання задля України

«Коли він був малим, то пізно почав говорити, а коли почав, то зразу заспівав. Він співав вдома, співав на вулиці, на оперних сценах, на майданах, під кулями в окопах. Він подарував людям все, що мав – своє життя, свою любов і свою пісню». В цій анотації до фільму «Міф» вмістилась вся суть життя героя нашого часу – оперного співака зі світовим ім’ям та унікальним голосом Василя Сліпака. 23-річним юнаком він став артистом Grand Opera, причому був наймолодшим солістом за всю її історію. Мав надзвичайно рідкісний тембр голосу – контра тенор. Міг співати баритоном і навіть басом.

У Тернополі презентували фільм про Василя Сліпака

Зала тернопільського Палацу Кіно не змогла вмістити всіх охочих потрапити на  прем'єру стрічки про життя оперного співака Василя Сліпака "Міф", яка відбулася 1 лютого.

Кіносповідь Лесі Гонгадзе претендує на український "Оскар"

Фільм В’ячеслава Бігуна «Серце мами Гонгадзе» відібрано на український "Оскар" – Національну кінопремію Української кіноакадемії «Золоту Дзигу». Трейлер фільму зацікавлений глядач може знайти в інтернеті. Також вже є доступними онлайн деякі матеріали стрічки.

Десятки тернополян пробують себе на ролі у фільмах

Для місцевих акторів оголосили кастинг на ролі фільмах, що зніматимуть у Тернополі та області. Усі бажаючі мали змогу продемонструвати свої акторські здібності у бібліотеці-музеї "Літературне Тернопілля", у неділю, 17 грудня. 

photo_camera Кінопрорив: Тернополянам показали фільм, який знімали у Файному

Сотні тернополян прийшли у Палац Кіно на передпрем`єрний показ фільму «Поза зоною» у неділю, 17 грудня. Сам режисер Нікон Романченко каже, що це фільм про страх. 

Запрошують на безкоштовний перегляд фільму про Лесю Гонгадзе

Якою була доля цієї сильної жінки – Лесі Гонгадзе? Кого вона любила, як виховувала сина, якою залишилася на фото з сімейних архівів? Історію життя Лесі Гонгадзе, якої нині вже немає з нами, можна побачити у фільмі В’ячеслава Бігуна «Серце мами Гонгадзе».

У «Бункермузі» – щопонеділкові безкоштовні кінопокази

Безкоштовні кінопокази відбуватимуться у «Бункермузі» щопонеділка до 27 листопада.

У «Палаці Кіно» покажуть «Війну химер»

Демонстрація фільму «Війна химер» режисерок Марії та Анастасії Старожицьких відбудеться у Тернополі, в «Палаці Кіно», 4 листопада о 15.30. Стрічку покажуть у рамках мандрівного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA. Місцевий партнер показу – Творче об'єднання «КіноХвиля» Тернопільська КіноКомісія.

Кінопоказ «Леді» у Bunkermuz

Неймовірну любовну історію на тлі політичного хаосу – історичний фільм «Леді» покажуть сьогодні, 30 жовтня, о 19.00 у Bunkermuz. Вхід вільний.

Свіжий випуск

№ 21 від 21 травня 2018

Читати номер
Всі номери >
Правила користування сайтом

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

  • phone_in_talk (0352) 43-00-50
Не пропускай новини — долучайся до нас на Facebook
keyboard_arrow_up