This version of the page http://te.20minut.ua/dopomoga (31.41.220.92) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-05-27. The original page over time could change.
Допомога - 20 хвилин Тернопіль

Допомога

У Тернополі збирають книжки, щоб відправити жителям Донбасу

Маленькій Аліні потрібен слуховий імплантат. Допоможіть зібрати кошти

Допомоги потребує Алінка Вуєк, якій неповних два роки. Діагноз дівчинки – двостороння сенсоневральна глухота 4-го ступеня....

На "Східному" новонароджених цуценят викинули в пакеті на смітник

Трьох новонароджених цуценят на смітнику знайшли 10 травня на "Східному". Це не перший випадок в Тернополі, коли викидають...

Мама трьох дітей бореться з важкою недугою. Потрібна допомога

Позаду уже три хіміотерапії. Жінка з усіх сил бореться з хворобою і не здається

22-річна вихователька із Теребовлі потребує допомоги

Наталя Левицька, родом із с. Мшанець, що на Теребовлянщині звернулась по допомогу до лікарів із болем у спині. Натомість...

Шукають господаря вівчарки, яка бігає по Львівській трасі

Волонтери "Ноєвого ковчега" просять поширити фото собаки, який бігає на "Дружбі", аби знайти власника тварини

Завдяки допомозі тернополян дворічна Варвара розпочала лікування у Римі. Але коштів бракує

Маленька Варвара Скапрук завдяки допомозі небайдужих тернополян вже розпочала лікування в Римі. Однак для повної оплати рахунку не вистачає більше 26 тисяч євро! Рідні просять про допомогу. 

Маленькій Вікторії потрібна операція в Ізраїлі. Допоможіть зібрати кошти

У сім’ї Павліків велике горе. Восьмирічна Вікторія Павлік з Волинської області бореться одразу з декількома хворобами.  Мама дівчинки в розпачі, вона звертається до тернополян з проханням допомогти вилікувати дитину. 

Галині Гетьман дуже потрібна ваша допомога

У 39-ти річної тернополянки Галини Гетьман, яка сама виховує дитину,  діагностували рак. Для жінки це не вирок, бо є шанс вилікуватися, але сама вона війну за життя не виграє. 

Шукають дім для цуценяти, яке знайшли вранці на смітнику у перемотаній скотчем коробці (оновлено)

Жінка знайшла цуценя на смітнику біля будинку на вул. Білогірській близько 12.00 у середу 11 квітня. Його у коробці на смітник винесла іноземка. Тепер цуценяті шукають новий дім. 

У дворічної Варвари - гостра лейкемія. Потрібна допомога

Допомоги потребує Варвара Скапрук, якій неповних 2 рочки. Діагноз дитини – гостра мієлобластна лейкемія (рак крові). Рідні дівчинки просять допомоги в усіх небайдужих.

Тернополянину на операцію потрібно зібрати 200 000 грн за лічені дні

У 50-річного тернополянина Андрія Колодницького онкологічне захворювання лімфатичної системи.  Медики довели, що причина захворювання - чорнобильська катастрофа. Тернополянин був її ліквідатором. Після Великодня чоловікові мають робити операцію. Щоб зібрати 200 000 грн у рідних чоловіка є лічені дні. 

300 тисяч на лікування раку збирають учительці з Теребовлі

25-річна вчителька Марія Брунарська із Теребовлі в лютому відпочивала у Карпатах. А коли повернулася, почала нарікати на біль у шиї. Відтак здала аналізи у Тернополі, місцеві лікарі відправили її до Києва, де вона почула страшний діагноз – рак лімфатичних вузлів.

Вона сумує за однокласниками, а потрібна ще одна операція. Допоможіть 9-річній Софійці Копач

Софійка Копач до шести років була звичайною дівчинкою, вона гралася з однолітками і мріяла про нову ляльку. Але одного дня її батьки помітили, що дівчинка якось незвично кульгає. Вони вирішили не зволікати і звернулися до лікаря. 

Збирають паску і ковбаску для бійців АТО

Допомогти зібрати великодні смаколики для бійців закликає Логістичний центр допомоги бійцям АТО. Приносити можна пасочки, м’ясо, ковбасу, шинку, сир (у вакуумних пакетах), буряк з хроном, домашню випічку, солодощі, шоколад, каву, чай, сухофрукти, горіхи, вітальні листівки.

Свіжий випуск

№ 21 від 21 травня 2018

Читати номер
Всі номери >
Правила користування сайтом

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

  • phone_in_talk (0352) 43-00-50
Не пропускай новини — долучайся до нас на Facebook
keyboard_arrow_up