This version of the page http://zakinppo.org.ua/ (127.255.255.255) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-05-26. The original page over time could change.
Закарпатський інститут післядипломної педагогічної освіти

Матеріали для слухачів курсів підвищення кваліфікації

Орієнтовний план-графік здійснення підвищення кваліфікації та комплексної освітньої підготовки педагогічних працівників
на січень-травень 2018 рік

Державний стандарт початкової освіти

Закон України "Про освіту"
(чинна редакція)

Щодо нагальних питань впровадження
Закону України "Про освіту"

Закон України "Про дошкільну освіту"
(чинна редакція)

Про організацію освітньої роботи в ЗНЗ та ДНЗ у 2017/2018 н.р.
(завантажити листи)

Громадське обговорення проекту Закону України «Про повну загальну середню освіту»

Триває реєстрація на сайті https://www.ed-era.com/courses/ на дистанційний курс, який ознайомить Вас з новим Державним стандартом початкової освіти та методиками компетентністного навчання. Це один із обов’язкових етапів підвищення кваліфікації педагогів, які навчатимуть у 1-му класі з вересня 2018 року та 2019 року (накази МОНУ 15.01.2018 р. №34 та №36)

Профорієнтація – крок до вірного вибору професії

.

Закінчується навчальний рік і перед випускниками шкіл постає питання вибору професійного шляху, що дозволить розкрити особистий потенціал та зайняти гідне місце на ринку праці. З цією метою за сприяння районних центрів зайнятості та відділів освіти в Хустському, Берегівському, Перечинському, Свалявському та Міжгірському районах відбулися заходи, спрямовані на професійну орієнтацію молоді та популяризацію затребуваних на ринку праці професій, участь в яких взяли представники роботодавців, соціальних партнерів та закладів професійної (професійно-технічної) освіти.

Про затвердження типових освітніх програм

.

Переглянути документ

„Християнська етика: досвід, проблеми, перспективи”

.

Кафедра суспільно-гуманітарної та етико-естетичної освіти Закарпатського інституту післядипломної педагогічної освіти нещодавно провела ХІV Обласний науково-методичний семінар „Християнська етика: досвід, проблеми, перспективи”.

Про проведення онлайн-опитування

.

Переглянути

„Повір у себе” розкриває юні таланти Хустщини

.

Нещодавно у Хустському районному будинку культури відбулося справжнє свято музики й таланту – своє мистецтво краянам дарували неймовірно талановиті дошкільнята та школярі Хустщини, учасники заключного етапу конкурсу вокального мистецтва під назвою „Повір у себе”.

Розвиток професійної компетентності вчителів при вивченні алгоритмізації та програмування

.

На базі Нанківської ЗОШ І-ІІІ ст. відбулося засідання районного методичного об’єднання вчителів інформатики „Розвиток професійної компетентності вчителів при вивченні алгоритмізації та програмування”.

Реалізація Концепції „Нова українська школа”

.

Педагоги Закарпаття, які викладають в експериментальних класах, що є учасниками проекту з реалізації Концепції „Нова українська школа”, продовжують ділитися досвідом роботи.

Зліт обдарованої учнівської молоді Гуцульщини у Верховині

.

З метою виявлення і підтримки талановитої учнівської молоді, виховання творчої та наукової еліти, підвищення інтересу дітей до поглибленого вивчення базових предметів, ознайомлення з новітніми досягненнями науки і передовими технологіями, сприяння школярам у професійному самовизначенні в смт Верховина Івано-Франківської області відбувся ХХІ зліт обдарованої молоді Гуцульщини. У Зльоті брали участь понад 300 учнів з Івано-Франківської, Чернівецької та Закарпатської областей. Рахівщину представляли 18 учнів. У складі делегації були Капустяк Н.Т., завідувач РМК відділу освіти, молоді та спорту, Семенюк М.В., директор Рахівського РЦНТТ, Петенко О.В. та Шмиг В.В., керівники гуртків Рахівського РЦНТТ та автор цих слів.

Відбувся районний навчально-практичний семінар учителів трудового навчання (технологій)

.

Трудове навчання в умовах освітньої реформи орієнтовано на формування в учнів ключових і предметних компетентностей, які спрямовані наблизити процес трудового навчання до життєвих потреб учня, його інтересів та природних здібностей. Розуміння нових змін мають створити всі предмети в Новій українській школі, щоб формувати ключові компетентності. І тут трудове навчання може бути „лідером”.

Інструктивні наради щодо проведення зовнішнього незалежного оцінювання 2018 року

.

З метою організованого проведення зовнішнього незалежного оцінювання та на виконання плану спільних дій Івано-Франківського регіонального центру оцінювання якості освіти, департаменту освіти і науки Закарпатської обласної державної адміністрації 10-11 травня на базі Закарпатського інституту післядипломної педагогічної освіти проведено інструктивні наради з питань організаційно-методичного супроводу зовнішнього незалежного оцінювання для відповідальних за ЗНО в округах тестування, відповідальних за пункти тестування, уповноважених осіб.