Друк

Актуальна тема

21.05.2018

Відбулася телефонна розмова між керівниками Укрзалізниці та General Electric Transportation

Щойно відбулась телефонна розмова в.о. голови правління ПАТ «Укрзалізниця» Євгена Кравцова з президентом та генеральним директором GE Transportation Рафаелем Сантаною. Він поінформував керівника Укрзалізниці про те, що компанією General Electric було прийнято рішення щодо злиття транспортного бізнесу GE Transportation з компанією Wabtec Corporation, провідним глобальним постачальником обладнання, систем та компонентів для залізничного транспорту.
21.05.2018

Залізничники нагадали громадянам правила безпеки

Для попередження травматизму на об’єктах залізничної інфраструктури Укрзалізниця напередодні літніх шкільних канікул провела масштабну профілактично-роз’яснювальну роботу. Зокрема, понад 6100 лекцій, підготовлених залізничниками, прослухали близько 320 тис. осіб у майже 4000 навчальних закладів і підприємств. Навчання на тему правил безпеки проводили головні інженери, фахівці з охорони праці, колійні майстри, начальники станцій і вокзалів.
21.05.2018

Укрзалізниця продемонструє хід будівництва швидкісного залізничного сполучення Київ – аеропорт Бориспіль

Запрошуємо у вівторок, 22 травня, на демонстрацію будівництва інфраструктури швидкісного залізничного сполучення Київ – аеропорт Бориспіль.
21.05.2018

Завдяки допомозі Укрзалізниці ситуація з залізничними перевезеннями на АрселорМіттал стабілізувалася

Станом на сьогодні, 21 травня, ситуація з залізничними перевезеннями ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» стабільна. Нагадаємо, що в п’ятницю 18 травня Укрзалізниця прийняла рішення про надання допомоги металургійному комбінату з організації перевезення вантажів. Зокрема, було направлено 12 тепловозів ЧМЕ та 17 локомотивних бригад.
18.05.2018

Керівник Укрзалізниці провів нараду із представниками найбільших підприємств ГМК

В.о. голови правління ПАТ «Укрзалізниця» Євген Кравцов провів термінову нараду із представниками найбільших підприємств гірничо-металургійного комплексу України. Він поінформував присутніх про стан перевезень та ознайомив із заходами, яких Укрзалізниця вживає для забезпечення організації безперебійного процесу доставки вантажів.
  • [1]
  • 2
  • 3
  • ...
  • 652
Закрити