This version of the page http://nise.com.ua/economichna-ekspertyza (127.255.255.255) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-05-22. The original page over time could change.
Економічна експертиза. Судово-бухгалтерська експертиза. Незалежна економічна експертиза Київ - Незалежний Інститут Судових Експертиз
Заявка на дзвінок
ПРОВЕДЕННЯ ЕКСПЕРТИЗИ ПО ЗАЯВІ
ЗРАЗОК КЛОПОТАННЯ ПРО ПРОВЕДЕННЯ ЕКСПЕРТИЗИ
Економічна експертиза

Економічна експертиза в НІСЕ.

Незалежний інститут судових експертиз (НІСЕ) надає послуги з проведення незалежної економічної експертизи.

  • Бухгалтерська експертиза
  • Експертиза фінансово-кредитних операцій (перерахунок відсотків по кредиту)
  • Експертиза податкової звітності

Під час проведення економічної експертизи експерти НІСЕ здійснюють детальний аналіз та досліджують документи податкового та бухгалтерскього обліку та звітності.

Матеріалами для проведення незалежної економічної експертизи може бути первинна бухгалтерська документація, серед якої - прибуткові та видаткові накладні, звіти матеріально відповідальних осіб, картки складського обліку, банківські виписки, а також документи фінансової звітности - баланси, звіти про фінансові результати і т.д.

На основі отриманої інформації незалежні експерти НІСЕ проводять дослідження, результатом якого є економічна експертиза.

Завдяки інноваційним методикам та кваліфікованим фахівцям, НІСЕ гарантує, що незалежна економічна експертиза буде проведена на якісно та згідно з законодавчими нормами, що робить результат такої експертизи важливим доказом при вирішенні судових спорів.

                                          
 

Економічна експертиза включає:

  • дослідження документів бухгалтерського, податкового обліку і звітності;
  • дослідження документів про економічну діяльність підприємств і організацій;
  • дослідження документів фінансово-кредитних операцій.

 

Для проведення судової економічної експертизи Вам необхідно надати бухгалтерську документацію, а у випадку, коли бухгалтерський облік ведеться в електронно-обчислювальному вигляді, експертам надаються документи на машинних носіях (роздруківки регістрів бухгалтерського обліку), обов'язково завірені в установленому порядку.

Надана Вами повна та вичерпна інформація про бухгалтерську звітність підприємства в поєднанні з професіоналізмом експертів НІСЕ - це запорука преведення якісної експертизи відповідно до всіх законодавчих вимог.

 

За додатковою інформацією щодо проведення незалежної економічної експертизи Ви можете звернутися за телефонами: (044) 581-30-90, (044) 581-30-77, (050) 360-16-82 або пишіть нам: info@nise.com.ua
 

 

Автор:Незалежний Інститут Судових Експертиз

 

Економічна експертиза в Україні

Хоча економічна ситуація в Україні залишає бажати кращого, в нашій державі все ж створюються нові підприємства, формуються нові організації, з'являються бізнес проекти. Але в умовах економічної нестабільності між співвласниками, акціонерами і т.д. може виникати безліч спірних ситуацій, які частенько призводять до ненайкращих результатів, у тому числі і судових розглядів.

Для того щоб благополучно вирішити суперечку між партнерами або пролити світло на ті чи інші сумнівні моменти в економічній політиці компанії, у судовій практиці прийнято використовувати об'єктивні висновки авторитетних фахівців.

Незалежна економічна експертиза - це комплекс дій по встановленню документальної обґрунтованості товарно-матеріальних процесів, грошових операцій у бухгалтерському обліку компанії або організації. Проведення економічної експертизи дозволяє зафіксувати документальне підтвердження відповідності звітності по фінансово-господарським операціям податковому кодексу та чинному законодавству України.

Економічна експертиза проводиться на основі наданої інформації, яка повинна включати бухгалтерську документацію, фінансові звіти, всілякі накладні, які, так чи інакше, мають відношення до фінансової ситуації підприємства.

Незалежна економічна експертиза дозволяє з'ясувати наявність матеріально-товарних цінностей, прослідкувати динаміку зростання і спаду економічних показників підприємства, оцінити правильність ведення бухгалтерського обліку, простежити приплив і відтік грошових коштів, у тому числі заробітних плат та інших виплат.

Незалежна економічна експертиза в Україні може бути ініційована органами суду та досудового розслідування, а також приватними особами.
Така експертиза може проводитися у випадку судового розгляду, банкрутства підприємства, для з'ясування фінансових показників при розділі або передачі майна у володіння іншій особі і т.д.

Економічна експертиза проводитиметься відповідно до нормативно-правових актів, що регламентують даний вид процесуальних дій.

Незалежний інститут судових експертиз «НІСЕ» може провести економічне експертне дослідження по таким напрямкам, як бухгалтерський облік, банківські кредитні суперечки, вартість товарів і послуг, відповідність діяльності податковим вимогам. Скористайтеся нашими послугами, щоб провести якісну економічну експертизу швидко і професійно.