This version of the page http://nise.com.ua/biznes-konsalting (127.255.255.255) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-05-22. The original page over time could change.
Бізнес-консалтинг
Заявка на дзвінок
ПРОВЕДЕННЯ ЕКСПЕРТИЗИ ПО ЗАЯВІ
ЗРАЗОК КЛОПОТАННЯ ПРО ПРОВЕДЕННЯ ЕКСПЕРТИЗИ
Бізнес-консалтинг

Консалтинг  з питань управління та ведення бізнесу є особливим видом послуг НІСЕ, що має необмежену сферу застосування та включає в себе експертне дослідження, оцінювання, прогнозування процесів і явищ, моделювання поведінки клієнтів у певних ситуаціях.

В рамках консалтингових послуг фахівці НІСЕ надають кваліфіковані консультації з питань:

  • бухгалтерського обліку і фінансової звітності; 
  • системи внутрішнього контролю;
  • оподаткування, у тому числі по організації податкового обліку і податкової звітності;
  • складання податкових декларацій і звітів;
  • застосування соціальної пільги;

 

Наші фахівці також нададуть:

  • правове забезпечення управлінських рішень відносно зміни форм власності підприємства, форм господарювання, функцій власності, легітимності окремих господарських операцій і т.п.
  • консультування з питань вибору програмних продуктів або технічної бази по автоматизації обліку і внутрішнього контролю (аудиту), розробки схем документообігу, форм внутрішніх документів і напрямів інформаційних потоків в системі управління;

 

Основні переваги НІСЕ - це висока якість послуг та команда кваліфікованих фахівців в галузі експертизи, юриспруденції, бухгалтерії, фінансів та управлінського менеджменту. Наш унікальний досвід, комплексний підхід, залучення експертів з різних галузей економіки, фінансів та права, стане надійною підтримкою Вашого бізнесу.

Звернувшись до НІСЕ Ви отримуєте більше ніж Ви очікуєте, адже наша компанія має багаторічну бездоганну репутацію, перевірену роками та нашими постійними клієнтами.

За більш детальною інформацією телефонуйте

за телефоном гарячої лінії 050 360 16 82 або 067 5555 222!