This version of the page http://www.marykay.ua/uk-ua/tips-and-trends/ufw (23.59.106.71) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-05-22. The original page over time could change.
Mary Kay® в моді!

Mary Kay® в моді!

В цьому році Mary Kay® стала офіційним Beauty-партнером Ukrainian Fashion Week 2018.

Ця співпраця підкреслює те, що Mary Kay® завжди йде у ногу з часом, відслідковує та задає тенденції в б'юті та фешн індустрії. Новинки Компанії виходять на ринок 4 рази в рік, як і сезони моди, допомагають жінкам завжди мати доглянутий та стильний вигляд в залежності від пори року та останніх модних тенденцій.

«Ми дуже раді стати частиною такого визначного творчого проекту, як Ukrainian Fashion Week 2018, і вважаємо, що наша співпраця також внесе свій вклад у розвиток індустрії моди та краси в Україні. 
У партнерстві з Ukrainian Fashion Week, ми хочемо донести важливість догляду за шкірою та використання якісної косметики для створення трендового макіяжу. Адже саме відчуття власної привабливості дарує жінці впевненість у собі, а модне вбрання доповнює образ та робить його довершеним», – коментує Генеральний директор «Мері Кей (Україна)» Вікторія Зоря-Яценко.

Продукція Mary Kay® буде допомагати візажистам створювати образи моделей для показів, а гостям буде запропоновано зробити експрес-макіяж в beauty-corner та сфотографувати його в креативній фото зоні.

В рамках співпраці спільно з відомим селебріті-візажистом Лємарою Ахбаєвою також підготовлено серію навчальних відео, в котрих розглянуто актуальні трендові образи та розкриті секрети для створення подібних макіяжів самостійно. Для роликів було відібрано та адаптовано найактуальніші подіумні тенденції. Запропоновані модні макіяжі будуть доречними як на вечірках з друзями, так і на такому професійному заході, як Ukrainian Fashion Week.

Смілива у всьому

Хочеться голосно заявити про себе? Порушуй правила - зроби акценти в макіяжі на очі та губи одночасно. Нехай твій макіяж привертає увагу оточуючих та допоможе показати характер справжньої бунтівниці!

Переглянути, як створювався образ

Голівудський червоний

Завжди трендовий та актуальний макіяж з червоними губами. Підійде як для вечірніх виходів, так і у повсякденному житті! Чіткий контур ока допоможе підкреслити погляд та відчути себе голівудською зіркою.

Переглянути, як створювався образ

Смарагдовий погляд

Серпанкові очі – це рокове поєднання загадковості, гламуру та стилю. Саме воно надає таємничості погляду, наділяючи його легкою поволокою. З таким макіяжем можна впевнено з’явитися на запальних вечірках та завітати на дизайнерські покази Ukrainian Fashion Week.

Переглянути, як створювався образ

Спокусливий нюд

«No makeup!» – тенденція в макіяжі, яка актуальна завжди. Такий макіяж дуже легко трансформується з нюдового денного у гламурний вечірній завдяки помаді насиченого кольору, яка стає, так званою, «вишенькою на торті», а точніше ягідкою на губах.

Переглянути, як створювався образ