This version of the page http://posydenky.lvivport.com/posts/2592873/ (127.255.255.255) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-05-17. The original page over time could change.
Новобудови Львова| Сторінка 46 | Дівочі посиденьки

Новобудови Львова

Тема у розділі 'Хатні клопоти', створена користувачем Марточка, 17 Квітень 2013.

Партнер розділу IKEAMARKET:
  1. Zaychenya Пухнастик-гризун

    мені так здається, що це найбільша (і, напевне єдина) причина, через що відмовляються від цього ЖК. Я писала вище, що жила кількасот метрів вбік, то при відкритих вікнах мене ті літачки взагалі не турбували, бо я їх не чула.
    як на мене, все що в зоні 15-20 хв ходьби - для мене один район.
    Як варіант - Три стихії басейн.

    Але то "кожен Кулик своє болото хвалить"
     
    Zaychenya, 17 Квітень 2018
    #901
  2. HOPIC Well-Known Member

    Та не чути...а з висоти ще і добре видно і дитині атракція, коли люфтганза злітала... в мене слабість до того району, велика, але кількість квартир..,,.....якщо знаєш хоч 1 сусіда - і то добре.
    Зараз маю "італійське подвіря", красотєнь, ще б будинок був новіший, то взагалі б було супер..
     
    HOPIC, 17 Квітень 2018
    #902
    • Погоджуюся x 1
  3. marianast Well-Known Member

    Угу. Ви мали можливість пожити в цьому районі, ви точно знали що купуєте. Ми жили на Сихові , іноді як літак летів низько, а таке іноді буває, то гуділо в хаті конкретно. По аналогії приміряєш на близькість то посадочної смуги
     
    marianast, 18 Квітень 2018
    #903
  4. raspberry Well-Known Member

    То все фізика розповсюдження звуку. В безпосередній близькості до аеропорта шум літаків реально нижчий. Плюс зараз літають нові літаки, вони мають набагато нижчий рівень шуму ніж колишні. Пам‘ятаю, що в дитинстві реально шибки дзвеніли від кожного взльоту, а коли літак пролітав над головою, то говорити не можливо було, так гуділо голосно. Зараз хіба видно як літак пролітає, звуку не чути.
    Мені тут реально заважають не літаки, а мотоцикли в літній період. Гудуть-ревуть страшенно, особливо вночі. Вони розганяються від кільця Кульпарківська-Наукова і летять в сторону Сокільник по Кульпарківській. В мотоциклістів точка зустрічі біля Сокару. Потепліло, знов почалось.
     
    raspberry, 18 Квітень 2018
    #904
    • Подобається x 2
    • Погоджуюся x 2
    • Інформативно x 1
  5. Raven Мама малятка

    Вони ще в 18.00 збираються там. Ледве їх об'їхали. Реально тих літаків тут не чути. На Любінській в рази голосніше, хоч до злітної смуги набагато дальше.
     
    Raven, 18 Квітень 2018
    #905
    • Погоджуюся x 1
  6. siriuska Active Member

    Хто живе біля південнго, підкажіть чи є малоквартирні забудови і де? Дякую.
     
    siriuska, 30 Квітень 2018
    #906