This version of the page http://te.20minut.ua/active_competitions (31.41.220.92) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-05-13. The original page over time could change.
Конкурси | Тернопіль - 20 хвилин

Фотоконкурс

Галерея вишиванок
person 19 0 visibility 2906 chat_bubble 2

17 травня - день вишиванки в Україні, яка є неодмінним атрибутом українського вбрання. Пропонуємо Вам підтримати свято, та стати учасником фотоконкурсу. Надсилайте фото у вишиванці з 23 квітня по 13 травня, переможець отримає сертифікат на 1 000 грн від салону краси та моди «Іріс».

Умови конкурсу дуже прості:

  • Учасники мають бути жителями Тернополя
  • Фотографія має відповідати тематиці фотоконкурсу

Як взяти участь:

Для того, щоб завантажити фото, потрібно просто натиснути синю кнопку "Взяти участь", розташовану справа. Далі відкриється форма, за допомогою якої можна завантажити фотографію та свої дані.

Звертаємо увагу:

Фото потрапляє на конкурс не одразу, а після модерації (перевірки відповідності змісту фото до конкурсу) адміністратором сайту.

Голосування за найкраще фото розпочнеться 14 травня, та триватиме до 23 травня.

Як проголосувати: Найкращу світлину обиратимуть користувачі сайту! Щоб проголосувати за  фотографію, яка сподобалося найбільше, необхідно обрати свого фаворита та натиснути на кнопку «Проголосувати».

Всі учасники
Популярне у Тернополі
Села Тернопільщини, які варто відвідати туристу (ІНФОГРАФІКА) Як зробити вдалі кадри біля літер I love Ternopil ТОП 3: хто увійшов трійку кращих класних керівників У Тернополі розпочався фестиваль «Цвіт вишиванки» 19 років був за гратами. Вийшов – і знову сяде
Свіжий випуск

№ 20 від 7 травня 2018

Читати номер
Всі номери >
Правила користування сайтом

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

  • phone_in_talk (0352) 43-00-50
Не пропускай новини — долучайся до нас на Facebook
keyboard_arrow_up