This version of the page http://eko.com.ua/ua/news/14/ (91.202.75.245) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-05-10. The original page over time could change.
Meрежа магазинів Ekomarket
Гаряча лінія 0-800-30-20-55 безкоштовно зі стаціонарних телефонів України Viber/telegram 067-434-5736
Програма лояльності
01.03.2015
Знайшов прострочений товар? У подяку отримай свіжий – безкоштовно!
Чи зустрічалися Вам в супермаркетах прострочені товари? «Бувало, траплялося», – дадуть відповідь найуважніші, хоча багато з подивом запитають: «А хіба супермаркети не зобов'язані відбраковувати такі продукти?». І справді, турбота про якість і свіжість продукції – неодмінний обов'язок кожного співробітника магазина, і провідні ритейлери приділяють цьому питанню особливу увагу.

Тим не менш, трапляється різне: через неуважність окремих співробітників, або просто в силу великого завантаження, в торговельних залах ні-ні, та й трапляються товари з вичерпаним терміном придатності. Для того, щоб мінімізувати такі випадковості у своїх супермаркетах, «ЕКО маркет» запропонував покупцям цікаву акцію – «Виногорода за уважність», яка стартувала 15 січня 2015 р. і триватиме цілий рік!

Суть акції, учасником якої може стати кожен повнолітній житель України, проста. Якщо Ви знайшли в торговому залі одного з магазинів Мережі «ЕКО маркет» товар з вичерпаним терміном придатності – покажіть його будь-якому працівнику торгового залу «ЕКО маркет», пославшись на акцію «Виногорода за уважність», – і він підбере вам товар-аналог *, який Ви отримаєте практично безкоштовно (за ціною 0,09 грн.).

Будьте уважні: прострочену продукцію не потрібно оплачувати на касі, її потрібно просто пред'явити співробітнику магазину. Адже кінцева мета акції – не просто розважити покупців «ЕКО маркету» незвичайним квестом, але і домогтися того, щоб жоден відвідувач через неуважність не вийшов із супермаркету з простроченим товаром!

До слова, для «надто уважних» покупців правилами акції передбачено і обмеження: в день учасник акції може отримати не більше двох товарів-винагород.

Детальніше про умови акції можна дізнатися в супермаркетах «ЕКО маркет» на сайті www.eko.com.ua у відповідному розділі або за телефоном Гарячої лінії: 0-800-50-20-55.
Другие новости
02.08.2017
Новий супермаркет відкрито у столиці, за адресою: вул. Мілютенко, 7.
30.05.2017
"ЕКО маркет" приєднався до програми "Masterсard Більше"
28.04.2017
Доставка товарів з супермаркету
X