This version of the page http://www.ukrinform.ua/tag-gulen (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-05-08. The original page over time could change.
Гюлен — новини України та світу - Укрінформ

Гюлен

2 квітня

Туреччина видала ордер на арешт Гюлена у справі про вбивство посла Росії - ЗМІ

Анкара видала ордер на арешт мусульманського проповідника і лідера руху FETO Фетхуллаха Гюлена та ще семи осіб за обвинуваченням у причетності до вбивства російського посла в Туреччині в 2016 році..

31 січня

Керівника філії Amnesty випустили з турецької в’язниці

Турецький суд ухвалив відпустити голову філії міжнародної правозахисної організації Amnesty International у Туреччині Танера Кіліча, звинуваченого у приналежності до терористичної організації.

2 грудня 2017

Прибічники Гюлена проникли і у дипмісії США, і у Конгрес — Чавушоглу

Глава МЗС Туреччини Мевлют Чавушоглу заявив про активне впровадження прибічників терористичної течії Фетхуллаха Гюлена в структури США, у тому числі Конгрес і судові інстанції.

23 листопада 2017

Анкара вимагає видачі прихильників Гюлена від 22 країн

Четвертий суд з тяжких злочинів Анкари, який розглядає справи прихильників течії "Паралельне держава" (FETO), хоче екстрадувати з 22 країн 45 осіб із керівництва FETO, лідером якого є Фетуллах Гюлен.

Туреччина направила США сім вимог про екстрадицію Гюлена

Туреччина направила в США сім вимог про екстрадицію Фетуллаха Гюлена, обвинуваченого Анкарою в організації невдалого путчу в липні минулого року.

12 листопада 2017

Плани викрасти Гюлена зі США посольство Туреччини називає “смішними”

Посольство Туреччини у Вашингтоні спростовує інформацію про спробу організації викрадення і вивезення із США проповідника Фетхуллаха Гюлена, якого Анкара звинувачує в організації спроби державного перевороту 15 липня 2016 року.

1 листопада 2017

У Туреччині готують арешт ще більш як 100 можливих прибічників Гюлена - ЗМІ

У 16 провінціях Туреччини розпочалася антитерористична операція із затримання 112 підозрюваних членів організації мусульманського проповідника Фетхуллаха Гюлена FETO, якого Анкара звинувачує в організації минулорічної спроби перевороту.

20 жовтня 2017

У Туреччині готують арешт видавничої групи за підозрою у зв'язках з Гюленом

Турецька влада видала ордери на арешт 110 осіб за підозрою в зв'язках з проповідником Фетхуллахом Гюленом, якого Анкара звинувачує в організації спроби державного перевороту минулого року.

13 липня 2017

У Туреччині видали ордери на затримання 34 екс-працівників державного телеканалу

У Туреччині в середу видали ордери на затримання 34 колишніх працівників державного телеканалу TRT.

12 липня 2017

Гюлен назвав Ердогана диктатором та закликав світ тиснути на нього

Мусульманський священнослужитель Феттулах Гюлен, якого Анкара звинувачує в організації невдалого державного перевороту в країні минулого року, закликав світ посилити тиск на Туреччину заради її демократизації.

Феттулах Гюлен обіцяє не опиратися екстрадиції до Туреччини

Мусульманський священнослужитель Феттулах Гюлен, якого Анкара звинувачує в організації невдалого державного перевороту в країні минулого року, обіцяє підкоритися наказу про екстрадицію зі США до Туреччини, якщо такий буде видано.

14 червня 2017

Майже дві сотні адвокатів у Туреччині звинувачують у зв'язках з Гюленом - ЗМІ

Турецька влада видала ордери на затримання 189 адвокатів, підозрюваних у зв'язках з організацією Феттулаха Гюлена.

7 червня 2017

Німеччина виводить своїх військових з турецької авіабази "Інджирлік"

Німецький уряд схвалив запропонований міністром оборони Урсулою фон дер Ляєн план виведення контингенту Бундесверу з турецької авіабази "Інджирлік".

У Туреччині заарештували голову відділення Amnesty International

Уряд Туреччини заарештував главу відділення міжнародної неурядової організації Amnesty International (AI) у цій країні Танера Килича, його підозрюють у зв'язках з Фетхуллахом Гюленом, якого вважають організатором спроби путчу.

6 червня 2017

У Туреччині видали ордери на арешт 47 співробітників міністерств

Головна прокуратура Анкари видала ордери на арешт 47 співробітників, які працюють у Міністерстві освіти й Міністерстві транспорту й підозрюваних у зв'язках з проповідником Фетхуллахом Гюленом.

Рубрики

Агентство

  • Про нас
  • Контакти
  • Передплата
  • Послуги
  • Правила користування
  • Тендери
  • Запобігання та протидія корупції

При цитуванні і використанні будь-яких матеріалів в Інтернеті відкриті для пошукових систем гіперпосилання не нижче першого абзацу на «ukrinform.ua» — обов’язкові. Цитування і використання матеріалів у офлайн-медіа, мобільних додатках, SmartTV можливе лише з письмової згоди "ukrinform.ua". Матеріали з маркуванням «Реклама» публікуються на правах реклами.

© 2015-2018 Укрінформ. Усі права застережені.

Дизайн сайту — Студія «Laconica»
Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-