This version of the page http://te.20minut.ua/novini-kompanij (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-05-07. The original page over time could change.
Новини компаній - 20 хвилин Тернопіль

Новини компаній

ПриватБанк почав видавати споживчі кредити через банкомати (прес-служба банку)

ПриватБанк - шанс для професійного юриста! (Прес-служба банку)

Тернопільська філія Прикарпатського РУ ПриватБанку оголошує конкурс на заміщення вакантної посади спеціаліста з юридичної...

«Добра вода» для добрих людей (зроблено в Тернополі)

Без води немає життя. Кожен живий організм на Землі, від найпростішого і рослин до людини, на певний відсоток складається...

Дарсонваль Корона – идеальное устройство для поддержания красоты и здоровья (новини компаній)

Такой аппарат, как Дарсонваль Корона пользуется огромной популярностью у всех людей, которые следят за своим здоровьем и...

ПриватБанк буде повертати tax free через смартфони (прес-служба банку)

ПриватБанк відкрив клієнтам новий сервіс повернення ПДВ (tax free) з покупок у Європі через мобільний додаток TaxFree4U....

Магазин кави-кав’ярня СКАВАРІДКА тримає марку кращого закладу серед кав’ярень Тернополя (новини компаній)

Тут затишно і смачно. Запашна кава, ніжні еклери. Вас зустрічають посмішкою і вітають, як доброго знайомого, не як клієнта, а як гостя. За барною стійкою чується шурхіт кавових зерен. За кілька хвилин вони стають ароматною кавою, з любов’ю прикрашеною малюнком з пінки. Це - СКАВАРІДКА.

Півмільярда гривень отримали тернополяни від ПриватБанку з початку року (прес-служба банку)

За підсумками першого кварталу кожен третій дорослий мешканець Тернопільщини став власником Універсальної картки ПриватБанку, що дозволило збільшити суму активних гривневих лімітів до ювілейної поділки - півмільярда гривень. Зростання портфеля кредитів фізичним особам свідчить не лише про виконання стратегії банку, а й збільшення інтересу до програм кредитування мешканцями області.

Меблеві салони та магазини у Тернополі (новини компаній)

Меблі – це не тільки предмет інтер'єру, місце зберігання різний речей, це ще саме ті речі, які створюють затишок в будинку або квартирі. Без них абсолютно не можна обійтися, тому меблеві магазини у тернополі пропонують найрізноманітніші речі. 

«Beauty Life» – там, де живе молодість (новини компаній)

Всі ми прагнемо до красивого зовнішнього вигляду. Хтось хоче покращити колір шкіри, хтось додати блиску волоссю, хтось зробити шкіру рук доглянутою та приємною на дотик. І все це можливо в одному місці, де знають, як втілити Ваші прагнення до ідеальності в реальність – у студії здоров'я та краси «Beauty Life».

Бути першою (новини компаній)

Восени 2017 року в Тернополі відкрився унікальний освітній проект – Перша академія стилю та моди Емілії Монастирської. За такий короткий проміжок часу Академія зуміла залучити до навчання понад 100 студентів, сформувати професійний колектив викладачів та прийняти участь у кількох соціально-культурних проектах. Своїми досягненнями та труднощами у роботі над проектом поділилася Емілія Монастирська – засновниця Академії.

Правда и мифы о корейской косметике

Корейская косметика покорила потребительский и профессиональный бьюти-рынок. Ее одинаково активно используют обычные женщины и опытные визажисты, косметологи.

У «МРІЇ» стартувала посівна кампанія (новини компаній)

Агрохолдинг «МРІЯ» приступив до посіву ярих культур під урожай 2018 року. Під час весняної посівної кампанії Агрохолдинг засіє 103,25 тис. га, що майже на 18 тис. га більше, ніж у минулому році. Цьогоріч посівна стартувала пізніше запланованих термінів у зв’язку із пізнім початком весни.

S&P підтвердило ПриватБанку довгостроковий та короткостроковий кредитні рейтинги зі стабільним прогнозом (прес-служба банку)

10 квітня 2018 р. міжнародне рейтингове агентство S&P Global Ratings підтвердило довгостроковий і короткостроковий кредитні рейтинги українського ПАТ КБ «ПриватБанк» на рівні «CCC+/C» зі стабільним прогнозом. Як ідеться в повідомленні агентства, незважаючи на націоналізацію ПриватБанку, його кредитоспроможність залишається стабільною

Вітання тернополян та гостей міста з Великодніми святами

Побажання на Великодні свята тернополянам та готям міста  

Агрохолдинг «МРІЯ» закупив техніку на 2,8 млн доларів (новини компаній)

 З початку 2018 року Агрохолдинг «МРІЯ» поповнив свій технічний парк 22-ма новими одиницями техніки на суму 2,8 мільйона доларів. Так, Компанія закупила шість причіпних обприскувачів Amazone UX6200, сім 300 к. с. тракторів Massey Ferguson 8737, вісім 100 к. с. тракторів CASE IH JX 110 і один 500 к. с. трактор CASE IH Steiger 500. Техніка закуплена в рамках лізингової угоди з «ОТП Лізинг» терміном на 3 роки. Постачальниками для «МРІЇ» виступили Торговий дім «Агроальянс», ТОВ «АМАКО Україна» і DAT («Дойче Аграртехнік»).

Свіжий випуск

№ 18 від 30 квітня 2018

Читати номер
Всі номери >
Правила користування сайтом

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

  • phone_in_talk (0352) 43-00-50
Не пропускай новини — долучайся до нас на Facebook
keyboard_arrow_up