This version of the page http://te.20minut.ua/Kontserty (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-05-07. The original page over time could change.
Концерти у Тернополі, новини шоу-бізнесу - 20 хвилин Тернопіль

Концерти

Партнер рубрики

В Центрі під "Дикі танці" та нові хіти Руслани відривались тернополяни і військові

У Тернополі виступить хор із Арканзасу

Благодійний концерт хору «Master’Singers» з Арканзасу (США) за участю Майкла Готта відбудеться 18 квітня у Палаці культури...

У Тернополі буде п’ята битва «Koza Music Battle»

Традиційно кожного четверга у Тернополі тривають музичні бої серед молодих гуртів на музичному конкурсі «Koza Music Battle»....

Як вшановували пам'ять легендарної співачки Квітки Цісик у Тернополі

Музичні флюїди літали у приміщенні центрального корпусу ТНПУ в суботу, 31 березня. На гала-концерті дзвінкі голоси переможців...

Конкурс Koza Music Battle: молоді гурти країни визначають хто поїде на "Файне місто"

У арт-барі «Коза» розпочався конкурс серед кращих молодих гуртів країни Koza Music Battle. Впродовж декількох тижнів...

Руслана приїде у Тернопіль, щоб привітати артилеристів з поверненням додому

3-го травня, вперше у Тернополі відбудеться грандіозний марш військових з нагоди повернення 44-ої окремої артилерійської бригади із зони АТО.

Галицький камерний оркестр здобув перше місце на фестивалі

Понад триста учасників долучились цього року до Міжнародного фестивалю-конкурсу духовної пісні та камерної музики «Я там, де є благословіння». Впродовж двох днів, 21-22 квітня, такий захід тривав у Тернополі і проводився вже восьмий рік поспіль.

Despacito і Gangam Style на … бандурі. Гурт B&B Project «запалив» на сцені драмтеатру

Вони продовжують розвіювати стереотипи про бандуру та баян. І доводять, що на цих інструментах можна зіграти і рок, і класику, і поп, дабстеп, і диско. Кавер-гурт B&B Project  виступив у Тернопільському драмтеатрі 23 квітня. На сцені і у залі, як завжди, було дуже гаряче. Оплески глядачів не вщухали, дехто підспівував під улюблені хіти. А наприкінці концерту зал піднявся і затанцював. Адже стояти на місці під час виконання хіта Smells like teen spirit (Nirvana) було важко.

Великодню радість даруватиме Муніципальний Галицький камерний оркестр

«Великдень радістю наповнює серця» – таку програму колектив Муніципального Галицького камерного оркестру подарує тернополянам та гостям міста у середу, 11 квітня о 18.30.  Концерт відбудеться в УД «Перемога».

Прем'єра у нашому місті - вечірка PRIME TIME

У п'ятницю відбудеться елітна вечірка у ресторані GARDEN HALL, прем'єра  у нашому місті PRIME TIME. Салон шкіри та хутра FERRIZO представить нову колекцію хутра та шкіри.

У Тернополі виступить Piano Extremist

Творча Криївка продовжує серію зустрічей зі старими друзями та новими знайомими! В п'ятницю, 16 лютого запрошуємо тернополян та всіх, хто доїде до файного міста, зустрітися в теплій атмосфері Koza бару.

photo_camera Відео дня: на площі народний оркестр грав новорічну пісню з "Ну, постривай!"

Тернопільський муніципальний духовий оркестр "Оркестра волі" привітав терянополян з різдвяними святами та виконав новорічні та різдвяні пісні. На театральному майдані лунали відомі святкові композиції, зокрема новорічна пісня  з "Ну, постривай!", "У лісі, лісі  темному" та  інші.  

На «Інтері» покажуть сольний концерт Ірини Федишин

У п‘ятницю, 5 січня, о 22.40 на «Інтері» – телевізійна прем‘єра концерту «Цвіте калина» української співачки Ірини Федишин. Шоу «Цвіте калина» – перший великий сольний концерт львівської артистки у столиці.

Колядки, щедрівки, різдвяні гімни Європи заграють в "Перемозі"

Муніципальний Галицький камерний оркестр презентує тернополянам «Дарунки Різдва»

photo_camera play_circle_filled У Тернополі грали джаз зірки світового рівня

JazzBez у Тернополі. День 3. Міжнародний. Марк Токар у Тернополя заспівав батькові пісні. А Марк Тернер зіграв на біс

Свіжий випуск

№ 18 від 30 квітня 2018

Читати номер
Всі номери >
Правила користування сайтом

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

  • phone_in_talk (0352) 43-00-50
Не пропускай новини — долучайся до нас на Facebook
keyboard_arrow_up