This version of the page http://1991.vc/?p=3112 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-05-04. The original page over time could change.
Денис Дмитров | 1991

Денис Дмитров

Штрафи UA, засновник

Фаундер проекту Штрафи UA, підприємець, який має більше 10 років досвіду роботи в сфері IT. З відзнакою закінчив факультет комп’ютерної інженерії Одеського політехнічного університету. Пройшов курс дизайн менеджменту у Вищій Британської Школі Дизайну (м.Москва).

C 2006 року є співзасновником фірми “Best Soft Service”, яка донині успішно займається розробкою web-сайтів. Деніс- один з творців всеукраїнського інформаційного бізнес порталу “Ukraine-in”. Також брав участь у створенні першого українського додатки про таксі “Taxiint” (додаток для виклику таксі у всьому світі). В якості консультанта (ментора) брав активну участь у створенні і проектуванні двох великих проектів: “Nexticy” (створення форм з збір даних), “Transportika” (проект з вантажоперевезень). З весни 2016 року прийняв участь в: Startup Crash Test, Growth up, Інкубатор Експеримент 42, Open Data Incubator +1991.

Має колосальний досвід в IT-бізнесі: створення компанії, розробці, програмуванні, дизайні і просуванні товарів, фахівець з UX / UI.