This version of the page http://te.20minut.ua/Kino (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-05-01. The original page over time could change.
Новини кіно, новини кіноматографу у Тернополі - 20 хвилин Тернопіль

Кiно

Тернополян запрошують на кіно просто неба

Двоє професійних тернопільських акторів знімаються у фільмі «Червоний. Без лінії фронту»

Зйомки приквелу фільму «Червоний» – «Червоний. Без лінії фронту», створеного за мотивами однойменного роману Андрія Кокотюхи,...

Запрошують на безкоштовні покази фільмів про мистецтво

Фільми про мистецтво продовжує демонструвати галерея "Бункермуз".

Прем'єра фільму "Іній": щоб зрозуміти війну, знімальна група їздила на передову

Прем’єра військової драми «Іній» європейського режисера Шарунаса Бартаса відбулася у суботу, 3 березня у кінотеатрі Cinema...

Зрікся слави і кохання задля України

«Коли він був малим, то пізно почав говорити, а коли почав, то зразу заспівав. Він співав вдома, співав на вулиці, на оперних...

У Тернополі презентували фільм про Василя Сліпака

Зала тернопільського Палацу Кіно не змогла вмістити всіх охочих потрапити на  прем'єру стрічки про життя оперного співака Василя Сліпака "Міф", яка відбулася 1 лютого.

Кіносповідь Лесі Гонгадзе претендує на український "Оскар"

Фільм В’ячеслава Бігуна «Серце мами Гонгадзе» відібрано на український "Оскар" – Національну кінопремію Української кіноакадемії «Золоту Дзигу». Трейлер фільму зацікавлений глядач може знайти в інтернеті. Також вже є доступними онлайн деякі матеріали стрічки.

Десятки тернополян пробують себе на ролі у фільмах

Для місцевих акторів оголосили кастинг на ролі фільмах, що зніматимуть у Тернополі та області. Усі бажаючі мали змогу продемонструвати свої акторські здібності у бібліотеці-музеї "Літературне Тернопілля", у неділю, 17 грудня. 

photo_camera Кінопрорив: Тернополянам показали фільм, який знімали у Файному

Сотні тернополян прийшли у Палац Кіно на передпрем`єрний показ фільму «Поза зоною» у неділю, 17 грудня. Сам режисер Нікон Романченко каже, що це фільм про страх. 

Запрошують на безкоштовний перегляд фільму про Лесю Гонгадзе

Якою була доля цієї сильної жінки – Лесі Гонгадзе? Кого вона любила, як виховувала сина, якою залишилася на фото з сімейних архівів? Історію життя Лесі Гонгадзе, якої нині вже немає з нами, можна побачити у фільмі В’ячеслава Бігуна «Серце мами Гонгадзе».

У «Бункермузі» – щопонеділкові безкоштовні кінопокази

Безкоштовні кінопокази відбуватимуться у «Бункермузі» щопонеділка до 27 листопада.

У «Палаці Кіно» покажуть «Війну химер»

Демонстрація фільму «Війна химер» режисерок Марії та Анастасії Старожицьких відбудеться у Тернополі, в «Палаці Кіно», 4 листопада о 15.30. Стрічку покажуть у рамках мандрівного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA. Місцевий партнер показу – Творче об'єднання «КіноХвиля» Тернопільська КіноКомісія.

Кінопоказ «Леді» у Bunkermuz

Неймовірну любовну історію на тлі політичного хаосу – історичний фільм «Леді» покажуть сьогодні, 30 жовтня, о 19.00 у Bunkermuz. Вхід вільний.

photo_camera play_circle_filled У Тернополі святкували день народження актора першого українського фентезі-фільму

Море селфі, подарунків та святкування дня народження: у Тернопіль завітали актори та творці першого масштабного українського фентезі-фільму "Сторожова застава".

У «Бункермузі» покажуть оскароносні мультфільми

Найкращі анімаційні фільми за версію найпрестижнішої кінопремії світу їдуть до України і єдине місце у Тернополі, щоб їх побачити – «Бункермуз». Показ відбудеться 24 жовтня о 19.00. Вартість квитка – 40 грн.

Свіжий випуск

№ 17 від 23 квітня 2018

Читати номер
Всі номери >
Правила користування сайтом

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

  • phone_in_talk (0352) 43-00-50
Не пропускай новини — долучайся до нас на Facebook
keyboard_arrow_up