This version of the page http://eba.com.ua/m-force18/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-04-30. The original page over time could change.
M-FORCE18 - European Business Association
  • Місто:

M-FORCE18

Спільно з компанією Miratech запрошуємо вас відвідати M-FORCE18 – ексклюзивну нетворкінг-конференцію, присвячену інноваційним рішенням у напрямку «ІТ as a Service».

Протягом дводенної конференції планується розглянути наступні питання: у чому різниця між «value innovation» та «disruption»; коли класичний IТ аутсорсінг трансформується у стратегічні інновації; як провайдеру завоювати необхідний рівень довіри клієнта, щоб отримати контракт формату «ІТ під ключ»; як керівництво компанії-клієнта оцінює ризики та вигоди аутсорсингу повного набору функцій своєї ІТ організації; та багато інших. У дискусії беруть участь керівники компаній, що шукають інноваційні рішення у галузях фінтек, агро, телекомунікації, фінансовий сектор, а також голови ІТ провайдерів, бізнес-консультанти, аналітики, автори наукових робіт, наукові викладачі, та інші фахівці та лідери IT індустрії.

Спеціальна секція події – «R&D4Equity Pitch Night» буде присвячена стартапам та сфері венчурного капіталу. Серед 10 відібраних стартапів найкращі матимуть можливість привернути увагу провідних інвесторів, акселераторів та інкубаторів, а також отримати технічну підтримку від Miratech у розробці їх програмного продукту у рамках програми R&D4Equity.

Для компаній Асоціації діє знижка у розмірі 25%.

Детальна програма події та інша інформація про конференцію доступні за посиланням http://miratechmforce.com/

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальни мережами.
0 Шейрів

Додати коментар

Такий e-mail вже зареєстровано. Скористуйтеся формою входу або введіть інший.

Ви вказали некоректні логін або пароль

Вибачте, для коментування необхідно увійти.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам:

Надіслати Скасувати