This version of the page http://kpi.ua/offices (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-04-19. The original page over time could change.
Новини університетського життя | КПІ ім. Ігоря Сікорського 

РозкладБібліотекаe-КампусНовиниМедіаВідпочинокОплата

Ви є тут

Новини університетського життя



Міжнародна науково-академічна співпраця: успіхи і проблеми

Міжнародна науково-освітня співпраця стає нині одним із дуже важливих напрямів роботи будь-якого сучасного університету. Понад те, показники діяльності в цьому напрямі впливають як на його загальний рейтинг, так і на економічну спроможність та його популярність серед абітурієнтів.



Радяться освітяни

22 березня 2018 року на базі хіміко-технологічного факультету, згідно з наказом ректора КПІ ім. Ігоря Сікорського № 1/119, проведено науково-практичний семінар учителів хімії закладів загальної середньої освіти Голосіївського району м. Києва.



[до 16.05.2018] Фотовиставка до 120-річчя Київської політехніки

11 квітня у виставковій залі корпусу №7 відкрилася виставка фотографій, присвячена 120-річчю Національного технічного університету України "Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського". Представлено 180 робіт, виконаних 42 фотоаматорами – викладачами і студентами університету.



"Життя як проект" – воркшоп від Наталі Дзюби

Життя сучасної людини сповнено різноманітних подій. Нам шалено не вистачає часу на самовдосконалення та відпочинок. Наші мрії і плани часто так і залишаються нездійсненими.



Конференція трудового колективу КПІ ім. Ігоря Сікорського: 12.04.2018

12 квітня 2018 р. в Центрі культури та мистецтв відбулася Конференція трудового колективу КПІ ім. Ігоря Сікорського.



Круглий стіл, присвячений 57-й річниці польоту Ю.О.Гагаріна в космос та 50-річчю його трагічної загибелі

12 квітня людство відзначає Всесвітній день авіації і космонавтики та Міжнародний день польоту людини в космос. У нашій країні на нього припадає ще й День працівників ракетно-космічної галузі України.



"Особиста ефективність" від Юлія Некрасова

Реалії сьогодення вимагають від молоді постійного розвитку своєї особистості.



Успіх викладачів кафедри теплотехніки

VIII Міжнародний професійний конкурс викладачів ВНЗ "Pedagogical Discovery: University – 2018" назвав призерів. Серед них – викладачі КПІ ім. Ігоря Сікорського.



Нагорода міжнародної освітянської виставки

15–17 березня 2018 року в Київському Палаці дітей та юнацтва (вул. І. Мазепи, 13) відбулася одна з ключових подій освітньої галузі України цього року – Дев'ята міжнародна виставка "Сучасні заклади освіти" та Сьома міжнародна виставка освіти за кордоном "World Edu".



Відкрита лекція представника ТОВ "Костал Україна"

29 березня 2018 року на кафедрі хімічного, полімерного та силікатного машинобудування ІХФ КПІ ім. Ігоря Сікорського пройшла відкрита лекція англійською мовою на тему "Конструювання виробів із пластмас".

Сторінки

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • далі ›
  • в кінець »
x

Електронний кампус

Інформаційні ресурси

Викладачі КПІ

GitHub репозиторій

x

Департамент навчальної роботи

Розклад занять Розклад сесії Розклад для викладачів
x

Медіа-ресурси КПІ

Web-камери Радіо Відеорепортажі КПІ KPI TV | ONLINE
x

Бібліотека

Сайт бібліотеки Каталог Електронний архів