новини

Мерія Ростова-на-Дону проводить опитування мешканців, де прокладати велодоріжки. І що далі…

На сайті міської влади Ростова опублікована анкета, яку може заповнити кожен зацікавлений ростовчанин, і не обов’язково велосипедист.

Мерія просить визначити три маршрути руху, мету поїздок (культурно-побутова, туристична, спортивна) та кількість поїздок на тиждень.

Мер Ростова-на-Дону Михаїл Чернишов у своєму особистому блозі “Живого Журналу” повідомив, що побажання велосипедистів будуть розглянуті і винесені на розгляд колегії адміністрації міста. Також він запросив усіх бажаючих взяти участь у цій колегії, яка має пройти у листопаді.

Велосипедисти Ростова активно обговорюють ідею на форумі velorostov.ru та на форумі міської адміністрації. Багато хто з них повідомив про підтримку ідеї та заповнення анкет. Втім, як і скрізь, деякі з них висловилися проти велодоріжок.

Серед цікавих ідей – створення екстремальної велотраси.

Побажаємо ростовчанам успіху і витримки, щоб контролювати діяльність мерії і не дозволити “спустити” все на початковій стадії розвитку!

У себе ж у Києві ми також можемо не дозволити “спустити”, хоч уже й на пост-початковій стадії.

Асоціація велосипедистів Києва просить усіх долучитися до акції “Подзвони в мерію і спитай, де велодоріжки!”

Нагадаємо, якщо нас буде більше, хто це зробить – мерія не зможе просто “відмахнутися” і сказати, що це нікому не потрібно.

Дякуємо вам за допомогу.

інші цікаві матеріали

Київ долучився до флешмобу “Велосипедом на роботу”

У п’ятницю, 13 квітня, сотні працівників київських компаній, організацій та установ взяли участь у флешмобі “Велосипедом на роботу”. На Майдані Незалежності Асоціація велосипедистів Києва організувала сніданок, фотозону…

АВК запустила кампанію #будуй_велодоріжку

Мрієш бачити більше якісної велоінфраструктури в Києві, у своєму районі та на своїй вулиці? Ти можеш на це вплинути! Запрошуємо у простий спосіб стати частиною…

Київавтодор про план розвитку велоінфраструктури на 2018 рік

Генеральний директор комунальної корпорації «Київавтодор» Олександр Густєлєв розповів про реалізацію велоконцепції Києва в Київській міській державній адміністрації. Брифінг за участю директора КК  «Київавтодор» відбувся 4…